- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обезкосмяване
след като си обръсна краката с лентички veet, задължително ли е да си намажа с нещо след това ?
Защо трябва да се заядеш?Първоначално написано от vampire_girl_
По темата > Мисля, че не е задължително.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Препоръчително е..кожата се зачервява и е добре да са се намажеш с каквото имаш..![]()
Щастието на човека е в малките събития..!
добре е да се намажеш с някой овлажняващ крем
ам искам да ви питам нещо...та значи имам косми по ръцете много ме дразнят и знам че е много грозно,но майка ми не ми дава да ги махна,защото ми вика че тва е от пубертета и че след тва ще се махнатно аз немисля така и съм решила в скоро време да ги махна(не ме интересува нейното мнение
).та въпроса ми е с какво е най-добре да ги махна защото мисля че със самобръсначка не е най-подходящо и нз дали със кола маска,с депилиращ крем или ддз кажете вие мнение предполагам че ще е добро
![]()
крем е същата работа като самобръсначката и на всичко отгоре мирише гадноили ги изруси(мойте от слънцето се изрусиха и не си личат) или с епилатор
*с каквото и да го махнеш ще ти останат червени петънца и е суупер грозно
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Най-добре с кола маска !!!
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Еми препоръчително е, за да е хидратирана кожата и да се успокой след депилацията.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК