- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мерене на бедро
Да, но аз съм спортяга и някакси ме задължат ли как .. а и аз имам мускулест корем ..
http://i25.tinypic.com/33060cz.jpg
ако сиакш да промениш нещо в талията си питай смисъ не че те съдя но талийката ако намалиш всичко друго няма нужда да се пипа![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Първоначално написано от vellvet
мила, точно сантиметърът никога ен лъже докато килограмите да .. днес си се изсрала и си с 2 кг по-лека, утре си се наяла си 2 по-тежка .. тъпотия а пропорциите са необходими да се мерят за човек който иска да поддържа фигурата си.
Да, за талия ще те питам. Как да я намаля?Първоначално написано от DarkKisss
Защото е структура, не са мазнини. А там, където е пъпът, обиколката ми е 80.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Споделяй всичко.![]()
амии щом каваш че няма мазнини а по килограмите определено не виждам мазнини .. значи е хубаво да си разтягаш талията, което става с упражнения от типа на наклони настрани за да усетиш как се опъва всичко отсрани не знам дали добре обяснявамъъ друго може да си въртиш на двете страни частта на тялото т кръста нагоре а краката и дупето да са статични .. и такам .. ако искаш да се контролираш в поемането на храна .. ъ скачане на въже за стягане или нещо такова .. но това с разтягането задължително!
О, това с ограниченията го опитвам от... бая време, но утре почвам сериозно. Ще си купя и обръч.![]()
Това с разтяганията е много добро, много хубаво се усеща как се разтяга отстрани.
Мерси много.![]()
тая фраза винаги много ме е кефелаПървоначално написано от Bianca
![]()
И мен, особено когато на следващия ден си кажа същото.Първоначално написано от EarthShaker
![]()
Не, той деня след нея не е проблем да е различен.. въпроса е след 2 седмици дали ще е в сила режима или отдавна забравен
на нас в даскалото ни ги мериха точно малко под прегъвката на дупето лко под бузките
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
целия крак ли бе ..Първоначално написано от titinkaa
моя е метър и 10 как ши ти е 80 сантиметра ..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
кви са тези крака бе момиче?Първоначално написано от JoLLiE92
![]()
моят е дълъг 1 метър - 1 метър и 5 най-много![]()