- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Ще ходите ли да гледате Здрач: Зазоряване и фенове ли сте?
Ами кажете сиАз ще ходя, но не си голяма фенка, даже ме дразнят много актьорите, но историята много ми харесва. Книгите също ги харесвам
![]()
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Aз след първия филм супер много се запалих,изчетох всичко..Истрорията наистина е много итнересна,но не мога да кажа,че съм фен на филма..затова мисля да го изчакам в замуда...спрях да го гледам на кино още след втората част![]()
харесвам книгите, но не и филмите.
ще изчакам да излезе в замунда и може би ще го гледам.
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
Определено ще пропусна.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Не съм му фенка и няма да ходя да го гледам .
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Запазила съм за утре билетиПосле ще пиша дали ми е харесал филма или не
![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Тая Бела ли е, к'ва е, е супер претенциозна скумрия, дразни максимално.Монотонен филм, като добавим в бонус, че е и със субтитри - дрямката ми е осигурена. Снощи гледах пародията му - "Вампирите не струват" - ами, супер по-добър филм е от самият "Здрач", ебати.
И все пак, не мога да кажа, че категорично няма да ходя, понеже имам кофти приятелки, пък и де що пари съм потрошила за още по-тъпи и безмислени филми, но дори и да отида, държа да подчертая, че ще е твърдо против волята ми.![]()
It is безумно тъпо. Първите два филма ги гледах, докато бях болна и в един момент замерях монитора със сополиви кърпички от скука. Третият беше малко по-добре (всъщност беше по-добър от цялата поредица книги взета заедно с филмите). Общо взето да прочета 4те книги и да гледам филмите май се оказва най-голямата загуба на време в последните години от живота ми.
Така че-не, няма да го гледам.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Абсолютно съгласна съм...изключително тъп филм...дано това да е последната част,че стана като Дързост и красота...Първоначално написано от NambyPamby
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Днес го гледах и смело мога да кажа, че филмът надмина очакванията ми и е невероятен, по-добър е от предишните. Всички си бяха изиграли страхотно ролите!![]()
Здрач мръкване ще гледаме
Но защо свърши такаааа, трябваше да я дадат поне малко като вампирПървоначално написано от Reall
![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Първоначално написано от Reall
Only I can Live forever ----> Harry Potter <3 It's never over ;( <3 !!!
Daniel Radcliffe, Emma Watson and Rupert Grint MANIAK <3 <3 <3
Не съм особена фенка,но ще ходя да го гледам с компанията за забавлението.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Гледах го, супер тъпа част. Надявам се следващата да е поне маааалко по-сполучлива. Имаше много слаба актьорска игра. Кристен си беше чисто дърво.. мислех, че ще се оправи, но като гледах още няколко филма с нея, осъзнах, че тя си е дърво по принцип. Нвм. Хубаво, че вече вампирите не светят като коледни лампички, иначе тотално щяха да се изложат. Като цяло почти всичко беше някак изкуствено и не мми беше кеф да го гледам..
А на кино да ида заради това.. само в другия живот. След първата част всичко останало е пълна боза.
*сън*
Изключително глупав филм.След като изгледах първите 3 сега нямам намерение да си губа времето с този.Да не забравя и ужасната актьорска игра.Или поне по мое мнение.Даже последните две части бяха като някаква пародия.
Не.Не съм му фенка.
Which of us is happy in this world?Which of us has his desire?or,having it, is satisfied?