- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как да махна черният цвят от косата
моля ви кажете ми как мога да си махна черният цвят от косата
бързо. Опитах с обезцветители но освен че започна да ми капе косата нямаше друг ефект. Ако знаете нещо по този въпрос пишете моля ви
И извинете ако е имало същтата тема
Обезцветяване при фризъор...за друг бърз начин не се сещам...
Първо кажи дали косата е каносвана или боядисвана...аз съм със каносана черна коса и махане на цвета няма освен ако не се подстрижа късо...или да се обезцветя ( ако има ефект ) и тогава да се пострига на магазина продават специални бои за обезцветяванепробвай с тях иии следващия път като си мацаш косата с нещо гледай да е по светло защото ако решиш пак да е черна да може да хване
![]()
с боя и кана сам се боядисвала
ама каната миналата година
АМс значи сега ко с основа на боя...виж тези обезцветители дето се продават в козметичните магазини...пробвай и вече ако не стане прифризьор който 995 съм убедена че ще ти отреже от косата![]()
познавам момиче което като реши да се направи кестенява от черна косата и стана на петна![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Няма махане .. Една фр се каносва червена до преди 2 години,след изчака да падне,прави се кестенява с боя ии в момента е като есенно листо,още има от това червено..
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
a това с оцета как се прави ?
Щом аз си правих черни кичури с боя януари месец и още имам черно останало, смятай колко трудно се маха само боята, какво остава, ако е и в съчетание с кана. Мисля, че имаше такова химическо измиване на фризьор, но е бая скъпичко и доста изтощава косата.
Просто е невъзможно.Остави си косата да израсте, ако не искаш да се лишиш от нея.
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
с латекс
+1Първоначално написано от Goddess
Гърци турци англичани бият се с дамаджани а съветските пилоти бомбандират ги с компоти
^ темата е от 18 ЮЛИ
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....