- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Знам че съм зле :( Дали ще имам 2ри шанс??
Не успях да му кажа НИЩО !!Толкова съм възмутена от себеси !!! Знам че сега ще ме наречете : "тая пък, к'во се оплаква
нали ти дадохме съвети ... "
Знам че е много гадно от моя страна, но дали ще имам шанс пак да пробвам или щом съм се здухала първия път, втория няма да стане??
а?я сподели предисторията за неосведомените, като мен.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=264019 - предисторията![]()
и ти не си отишла при него така ли? или си отишла и си мълчала? не разбрах![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
не съм отишла при него, смс видях го, ноо не успях да го заговоря![]()
Не .... срам ме е и като го видя се спичам и незнам какво да му кажа, забравям всичко!!
и ква е драмата в случая? иди пак на плаж и тоя път не си гълтай граматиката и му кажи нещоПървоначално написано от kypidoncheto
ако щеш го питай колко е часа, няма значение какво му казваш, просто трябва да осъществиш някакъв контакт, нататък ще потръгне от само себе си.
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
той ще ми отговори и съм до там !
ми продължи някак си, де.кажи пак нещо тъпо, примерно ''яка тениска/ очила/ панталони/ чехли/ кърпа, ай да си ги сменим/ да ми я подариш
'' и всичко, което ти дойде на ум ;дд
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
КефишПървоначално написано от sladur4etyYy
Авторке - очевидно е че имаш проблем с общуването с непознати. Преодолей го. Изръси някоя глупост, или много такива..Не че нещо друго ще излезе от устата ти в такъв момент.
Просто направи нещо. Неправенето на нищо не ти помага и задълбочава съществуващия ти проблем.
Успех!
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
.. давай следващия път![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз пробвах и ме отряза.
Пробвай, нищо не губиш. Пробвай до като не са се задълбочили нещата от твоя страна, защото после е много гадно, ама много.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
... ОМГ ....
Споко!Ако имаш хубаво тяло, да минеш 2 пъти покрай него на плажа и е почти сигурно, че ще те заговори. Можеш да му смигнеш с едното око, да му хвърляш палави погледи... ако не те заговори отиди ти при него и му кажи примерно "Здравей, може ли да ти правя компания?" или нещо такова...
Успех!!!
П.с. Миналата година на морето точно така забих един...![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Така... той е спасител.
Питай го, дали обича професията си, дали това му е хоби. И то ще потръгне.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
ТОВА МОМЧЕ СЪМ АЗ !Първоначално написано от kypidoncheto
ДАВАЙ ГОВОРИ !
![]()
Що лъжеш, бре? :PПървоначално написано от chavet0
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Охх Гери аз ти казах .. сладка си, няма от какво да се притесняваш !!! Действай!![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Вчера отидох при един друг спасител и само изръсих:
-К'воо стаа![]()
Той:Еми спасявам малките деца тука![]()
ПП:незнам дали идеята със К'во става дали е добра![]()
.. нали ти е отговорил тва е важнотоПървоначално написано от kypidoncheto
![]()
![]()
Ти трябваше да продължиш разговора .. "Е значи и мен ще трябва да ме спасиш от тези там .. компанията ми ... ?" и да вкараш един секси поглед ..
![]()
![]()
P.S. Между другото винаги като затъна .. или закъснея за среща обвинявам приятелките ми ...![]()
![]()
баси колко съм гадна ...
![]()
ама знам, че и те правят същото .. та нали за това са приятелите ... приятел в нужда се познава ..
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Хех,не се притеснявай, нормално е :P . Като ти се отдаде възможност, отиваш и го заговаряш, понякога това, че ръсиш несвързани неща те издава и е симпатично.Пожелавам ти смелост ...
и успех по-нататък :P
I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you trough it all
Even If saving you sends me to Heaven ...
- БлагодаряНа всички!
Надявам се да стискате палци за следващия път![]()
Защо да нямаш втори шанс? Не се отчайвай,нито си станала за смях,нито е станала някаква друга изцепка,просто си се притеснила.Това си е нормално и даже е хубаво,защото значи,че наистина го харесваш,а многоо момичета вече си тръгват с момчета,без да изпитват нещо по-особено.![]()
Направи го без да мислиш много-много и ако си мила и себе си пред него,няма да имаш повече притеснения.
Успех.![]()
![]()
Между другото съветите към тази тема с нищо не се различават от съветите към предисторията.Нищо ново не се е случило.Просто се постави на мястото на момчето.Представи си,че той идва да те заговаря.Каквато и глупост да не изръси,няма да ти е тъпо нали? Все пак измисли нещо оригинално и действай.Можеш да накараш някоя твоя приятелка да застане пред него,а ти да хвърлиш по него волейболна топка (уж играете нещо) и да го уцелиш сравнително силно.После тичаш при него да му се извиняваш
(примерно) .
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.