.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Голям фен Аватара на beb4yy

Незнам какво се случва

Умирам отвътре като знам че човека, който ме обичаше даваше всичко за мен го няма тая болка не си отива преследва ме с който и да съм на всеки му се случва нещо хубаво около мен така ми се иска и аз да се усмихна, но само като видях снимката на скайпа му така ме заболя и всичките емотикони и накрая пише на море! Ще умра 7 месеца никъф помен не сме се виждали що немога просто да го забравя знам че няма сми и че вече е с друга и въпреки тва тъпата надежда я има искаше ми се просто да не ми пука като на дугите и да не го зимам на сериозно и толкова навътре писах му хиляди пъти с мисълта да си върна любовта, отношението ма край с него вече дори неможе да се говори започва да избухва и да пита "Кво искаш от мене". В момента знам че се държа тъпо и детск,о но казват че колкото пъти споделиш болката си толкова по малка става тя ТРУДНО МИ е кога ще срещна някой ... който да оправи нещатата вътре в мен болката всичко .

Мега фен
    не се отчайвай, след дъжда идва дъгата, нали знаеш :P и не му пиши повече, защо да се унижаваш излишно? като не те иска, и ти няма да го искаш и толкова стой по- малко у вас, излизай, забавлявай се. така 100% ще го позабравиш, а и може междувременно да срещнеш някой нов!
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

няма смисъл да му пиша нали

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    няма смисъл да му пиша нали
    не!!! така само го караш да си мисли, че ти е постоянно в главата и че едва ли не не можеш без него. дори и да е така, не е нужно той да го разбира. след като се държи така гадно, нека си мисли, че и на теб не ти пука. продължавай си живота, мацка :P а и ако преди е държал толкова на теб, колкото ти на него, щеше поне малко да те уважава, а не да отговаря с ''кво искаш''.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

ако може още хора да пишат поне малко да ме успокоят че не спирам да плача

Мега фен
    ама защо плачеш?! приеми, че вече се е свъшило всичко с него. радвай се на това, което сте имали. но сега, след като се държи така, не виждам защо да страдаш и да се измъчваш. повярвай, колкото и да му се молиш и т.н., даже и да се съберете пак, нищо няма да е така хубаво, както е било преди. приеми, че сте имали хубави моменти, но всичко е изчерпано и повече няма какво да правиш с този човек. успокой се, направо си легни и утре излез с приятели, разходи се, иди на плаж/ басейн, по магазините, на диско, просто се разсейвай максимално. колкото повече седиш у вас, толкова повече ще се измъчваш.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

знаеш ли само като видях скайпа му и обичам те бебе ми причерня стана ми много гадно трудно е наистина

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Виж ся успокой се и поеми дъх знам повярвай ми знам че момента в който си сега изглежда като края на света и че колкото и гадно да звучи всяко хубаво нещо което се случва на хората около теб особено ако е свързано с любовта ти носи болка.Момчето ти вече не е твое колко и да боли признай пред себе си че с вас е свършено не пред някой друг а пред себе си защото сама ти не искаш да го повярваш.Имаш надежда както сама каза но точно в тоя случай надеждата е коофти работа щот е напразна не му пиши даже го блокирай трябва да го изхвърлиш от живота си да знаеш кво става около него само би те наранило.Всичко свързано с него го махни няма смисъл да стоиш в миналото.Наистина не трябва да се отказваш времето ще те излекува знам че е клише и аз така си мислех като ми го казваха но мамка му оказаха се прави времето помогна.Всичко ще се нареди само го поискай истински кажи си стига и че е време да проявиш характер и почни да подреждаш живота си от теб зависи да дойде края на този ад просто прекрати контакт и всичко с него ще ти помогне повярвай ми.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Този човек си играе с чуствата си. Не оценява любовта ти. Забрави го и знам, че ще го постигнеш. Допуснала си този човек твърде близо до себе си и си позволила да те наранява и да те тъпче. Да се държи така гадно. След лошото винаги идва хубавото. Ще дойде неочаквано. Недей да плачеш мила, не си заслужава. Явно той е приключил вече. Всеки е имал такъв период, но не е дошъл края на света. [/i]
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Цитирай Първоначално написано от Faces
    Виж ся успокой се и поеми дъх знам повярвай ми знам че момента в който си сега изглежда като края на света и че колкото и гадно да звучи всяко хубаво нещо което се случва на хората около теб особено ако е свързано с любовта ти носи болка.Момчето ти вече не е твое колко и да боли признай пред себе си че с вас е свършено не пред някой друг а пред себе си защото сама ти не искаш да го повярваш.Имаш надежда както сама каза но точно в тоя случай надеждата е коофти работа щот е напразна не му пиши даже го блокирай трябва да го изхвърлиш от живота си да знаеш кво става около него само би те наранило.Всичко свързано с него го махни няма смисъл да стоиш в миналото.Наистина не трябва да се отказваш времето ще те излекува знам че е клише и аз така си мислех като ми го казваха но мамка му оказаха се прави времето помогна.Всичко ще се нареди само го поискай истински кажи си стига и че е време да проявиш характер и почни да подреждаш живота си от теб зависи да дойде края на този ад просто прекрати контакт и всичко с него ще ти помогне повярвай ми.
    толкова си мил/мила просто нямам думи знаеш блоквам го много пъти но го отблоквам любопитно ми е и като прочета нещо такова става ми гадно блоквам го и така до следващия път как да спра да го права тва пффф постоянно блоквам и отблоквам доникъде не стигам

Мега фен
    знаеш ли само като видях скайпа му и обичам те бебе ми причерня стана ми много гадно трудно е наистина
    разбира се, че е гадно. и ще ти е гадно още известно време. просто трябва да го приемеш, не може изведнъж да се почувстваш отново добре. но само от теб зависи колко време ще се измъчваш. ти избираш дали ще седиш и ще плачеш за пикльото, докато той си прави кефа с новото момиче, или ще излезеш, ще се забавляваш и ще докажеш на него, и най- вече на себе си, че една раздяла с очевидно неподходящия не може да те смачка.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Този човек си играе с чуствата си. Не оценява любовта ти. Забрави го и знам, че ще го постигнеш. Допуснала си този човек твърде близо до себе си и си позволила да те наранява и да те тъпче. Да се държи така гадно. След лошото винаги идва хубавото. Ще дойде неочаквано. Недей да плачеш мила, не си заслужава. Явно той е приключил вече. Всеки е имал такъв период, но не е дошъл края на света. [/i]
    мацко благодаря ти

Искрено се извинявам на всички че ги занимавам с поредната сапунка просто като се почувствам наистина зле ми се иска да го споделя тук

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    понякога мнението на другите (тези които не познаваме) и подкрепата и разбирането им ни помагат най много
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Момче съм Иначе тва за отблокването виж ся ако трябва блокни го и 1 седмица въобще не влизай в скайп повярвай до тогава ще ти е минал мерака да го отблокираш.Просто така като му пишеш и го отблокираш му показваш че си спряла да живееш и той толкос му трябва да се помисли за Господ и да се надува блокирай го и му посмачкай самочувствието и на него нека му стане малко гадно не само ти да страдаш.Просто знай че заслужаваш повече не си струва да даваш любовта си на човек който само те кара да плачеш,не се интересува от това и само ти се надува.Той вече не е твоето момче друг е с друга е доколкото разбрах в момента в който той е целунал друга е станал друг човек за теб.Боли разбирам те но приеми че него вече го няма търсиш нещо което си е заминало.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

съвета ти е да не влизам в скайп една седмица ок сега ако замина на моер наистина ще се случи ако ли не ще си го наложа

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    както казаха и другите..времето лекува (от личен опит го знам)
    знам и много добре какво е да си обсебен от някого,,постоянно да гледаш скаипа..снимката му..спомняш си миналото..

но горе главата..нали знаеш..всяко зло за добро..може би не ви е било писано да сте заедно

опитай се да го изхвърлиш от живота си..или по скоро от мислите си

все пак с него и без него..живота продължава : )
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    съвета ти е да не влизам в скайп една седмица ок сега ако замина на моер наистина ще се случи ако ли не ще си го наложа
    Точно така прояви воля щот и за напред за много много неща ще ти е нужна докажи на себе си и на другите че си силно момиче и едно момче не може да те повали ако имаш някви въпроси нещо ми пиши на ЛС

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Незнам какво се случва

Умирам отвътре като знам че човека, който ме обичаше даваше всичко за мен го няма тая болка не си отива преследва ме с който и да съм
    7 месеца никъф помен не сме се виждали що немога просто да го забравя знам че няма сми и че вече е с друга и въпреки тва тъпата надежда я има искаше ми се просто да не ми пука като на дугите и да не го зимам на сериозно и толкова навътре
    писах му хиляди пъти с мисълта да си върна любовта, отношението
    Ъм, само аз ли виждам противоречието?

ма край с него вече дори неможе да се говори започва да избухва и да пита "Кво искаш от мене".
    Ми, човека не те иска в живота си. Въпроса е ти защо се буташ, там откъдето те ритат и имаш наглостта да се оплакваш че те боли?

кога ще срещна някой ... който да оправи нещатата вътре в мен болката всичко .
    Когато спреш да живееш в миналото. Никой не обича призраци.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

хм с тези груби изказвания целиш да ме насърчиш ?

Мега фен
    тва си е самата истина. явно все още не можеш или не искаш да я приемеш.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Sofiq Town
    уфф ... гадно но пък ще използвам клише " Това което не ни убива ни прави по-силни" ... в крайна сметка за това е живота със всичките му боклущини ... за да се учим и мм.. да се справяме все някак ... висчки сме силни.. просто го повярвай.Аз самия в момента знам какво ти е след като го преживях на скоро.. аз успях и ти ще успееш .. имаш приятели и колкото и странно имаш всички които са тук слънцето те първа изгрява за теб ... усмихни му се и ти!
    Когато спориш се ражда истината някъде там...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не живей в миналото и продължи напред ...

Цитирай Първоначално написано от danchy
    уфф ... гадно но пък ще използвам клише " Това което не ни убива ни прави по-силни" ... в крайна сметка за това е живота със всичките му боклущини ... за да се учим и мм.. да се справяме все някак ... висчки сме силни.. просто го повярвай.Аз самия в момента знам какво ти е след като го преживях на скоро.. аз успях и ти ще успееш .. имаш приятели и колкото и странно имаш всички които са тук слънцето те първа изгрява за теб ... усмихни му се и ти!
    ще опитам

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...

добре де ти какво искаш?..много правилно ти го казва човека : ))

наистина..ела в реалността.Стига с това минало..до никъде няма да стигнеш..само си го правиш на теб по-гадно.Просто приеми,че всичко е свършило и продължавай напред
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си