Виж ся успокой се и поеми дъх знам повярвай ми знам че момента в който си сега изглежда като края на света и че колкото и гадно да звучи всяко хубаво нещо което се случва на хората около теб особено ако е свързано с любовта ти носи болка.Момчето ти вече не е твое колко и да боли признай пред себе си че с вас е свършено не пред някой друг а пред себе си защото сама ти не искаш да го повярваш.Имаш надежда както сама каза но точно в тоя случай надеждата е коофти работа щот е напразна не му пиши даже го блокирай трябва да го изхвърлиш от живота си да знаеш кво става около него само би те наранило.Всичко свързано с него го махни няма смисъл да стоиш в миналото.Наистина не трябва да се отказваш времето ще те излекува знам че е клише и аз така си мислех като ми го казваха но мамка му оказаха се прави времето помогна.Всичко ще се нареди само го поискай истински кажи си стига и че е време да проявиш характер и почни да подреждаш живота си от теб зависи да дойде края на този ад просто прекрати контакт и всичко с него ще ти помогне повярвай ми.