- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ СПЕШНО !!!
Всичко стана днес когато го правих с приятелката ми и спуках презерватив когато го видях го извадих и свърших на чикия има ли някакъв шанс за бременност при положение че не съм свършил във вагината и обаче се притеснявам че когато много се възбудя както и при вас сигурно се отделя нещо като безцветна сперма в много малко количество ... Мисълта ми е ако е станало така и този секрет е попаднал в кондома и съм го скъсал има ли някакъв шанс за забременяване... Сега и аз и тя чакаме цикъла и до няколко дни и дано да дойде .... Може ли някой от вас по възможност специалист да ми разясни нещата защото страшно много си мисля за това и съм супер спекъл поради възрастта ни . Ако може някой да ми обясни за този секрет и за всичко останало с точност и съвети за предприемане на някакви действия ако нещата не са на добре много моля да ми помогне ...
Благодаря Предварително!!!
ДА ИМА!!! НЕ СЕ БАЗИКАМ ИМА дори преди да свършиш члена ти изпуска сперма!!! И щом презерватива е скъсан ... става леш ..... сорри пич има възможност там имаше някакви хапчета отидете в аптеката и купетеПървоначално написано от fairdavil
! УСПЕХ!
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Какви са цените на тоя ескапел дават ли го без рецепта и как се пие смисал след половия акт като противозачатъчно ли до колко дни трябва да го купя утре сутринта ще го взема но малко инфо ще е много полезно моля ви
Възможно е да е бременна.На това прозрачното му се вика предеякулационна течност и също съдържа сперматозоиди.
Ескапел струва 30 лв, продават го в аптеките и е без рецепта. Тя трябва да го вземе колкото се може по-скоро. Ако трябва й го вземи още сега ..не чакай до сутринта![]()
Грешни пари давате от невнимание![]()
Aš tave myliu ! ~ (h) // Бармане,приятелю мой, ако я забравя ще ти бъда длъжник!
Ами пич, имахме миналата година да го кажа по нашенки "сексология" и ДА, има, дайе незнаино как, ама господина каза че дори не и в това а дори и освен нея се отделя, да не те спичам пич ама може и да се оплекали работата![]()
Глупости... купи и 3 желирани бонбона и пийте по 1 бира ....Първоначално написано от YourPoison
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
ubuntureload Пуснато на: Нед Юли 19, 2009 12:48 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Глупости... купи и 3 желирани бонбона и пийте по 1 бира ....
ей нещастник това да не ти е базик работа .......
Абе с бившия го правихме БЕЗ към края преди да скъсаме
иии много се плашех да не стане гаф зарад тая сперма дет се отделя
ма не забременях .. попринцип има вариант .. да хване от нея.. ама е 1 на 1000
бе .. внимавайте .. не купувайте кви да е презервативи
зимайте .. DuReX и SPORTEX ... те са най добре .. имаше и едни VITALIS мисля бяха.. и те са добри .. не се късът
бтв на тази сперма и викат "мъртва сперма". Относно "Ескапел-а" - 30-40лв. е зависи от аптеката и от тва дали ще се заядат за възрастта
Но има едно голямо НО! Тея хапчета се пият 2-3 пъти на година.. инак има вероятност гаджето ти да си няма дечица.. тъй че се пазете и внимавайте
![]()
дано съм била полезна ..
УСПЕХЧЕТА.. дано не е бременна.. щот и абортите не са работа
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sexapilkata
Презервативите са SPORTEX Power поне така се водятобаче според мен не са за никакъв Power
утре съм я навил да отидем на гинеколог в краен случай ще вземем ЕСКАПЕЛ лошото обаче е че четох че има много странични ефекти направо се побърках днес .... и аз съм правил с 2 момичета без презерватив но незнам защо обаче сега здраво съм се стреснал ако някой може да каже още нещо ще ми бъде доста полезен...благодаря предварително
![]()
Ескапел се пие максимум 72 часа след акта (не случайно се води като медикамент за СПЕШНА КОНТРАЦЕПЦИЯ), макар че е най-добре веднага след гафа да се пие, иначе следващите примерно 48 часа шанса да си изпълни предназначението намалява.
Аз го правих с бившата 1 година без презерватив (т.е. никога не съм слагал) и да чукна на дърво (чука) не сме имали проблеми, дори и с предеякулационната течност. Но това не бива да те успокоява чак толкова, поне съм чел че и при нея има шанс от забременяване.
Ескапел съм и купувал 2 пъти (поради някакви съображения за сигурност), 27 лева струва(ше), 1 хапче и може да и промени деня, в който ще и дойде (дали ще подрани или закъснее). Не съм чувал, че ако го пие повече от 2-3 пъти годишно няма да има деца, но да, НЕ е хубаво да се прекалява, сериозен медикамент си е.
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
офф кът почните тей да ги плашитее ама може да е бремена тя вече ее бремена и т.н. варианта да е бремена е 1 на 10000 тей като тая течност съдържа супер малко сперматозоидиказвам около 1 %...
хора свършват из на женитеее си ..... за да имат деца немогат виеее тука го искарахте ебатии простото..... и къто се замислиш че и в спермата има милиони сперматозоиди и само 1 попада в яйцеклетката а в тая течност както казах са
толкова малкоо и то някви нищозни... стига го плашехте така
п.п сори ако има правописни грешки ама бързах
LIVERPOOL FOREVER !!!
Кво да ти кажа купете си тест егасиПървоначално написано от fairdavil
![]()
.. Pebuls ., slunchoo ;]
не е бременна, стига го пихте тоя Ескапел.
безцветната кирийка не е сперма но все пак й вземи един тест ..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Твоето дете аз от де да занм как се казват ?!?Случайно не използвам такива медикаменти.Първоначално написано от NoobasaurusRexx
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
И аз не ги използвам ама знам.. Обща култура..Първоначално написано от Jus7DreamBoy
има хора , които с години го правят без презерватив гафове не стават ...
отделно ако съм разбрала на нея трябва да и дойде скоро така вероятността за забременяване е още по - малко.По - добре да не я тъпчеш тези хапчета са отвратителни на мен ми дойде 3 пъти за един месец от тях![]()
аа наистина тези хапчета ми се струват СУПЕРР вредни![]()
![]()
всички е до късмет, бе ...
и да с право го плашат ...
пазете се и няма да берете ядове![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Добре както и да е ескапел сам взел и някакъв тест съм взел надявам се всичко да е ок просто вчера беше неделя и неможах да намеря никакъв гинеколог иначе можеше да мине и без тея глупости защото и аз съм го правил без но незнам сега нещо се понаплаших и от вас хора![]()
Всъщност вероятността да е бременна е малка. Аз не бих се притеснявал толкова много, а и всички прекалявате с тоя Ескапел.
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
бай дъ лей девствените преобладават в анкетата![]()
![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!