- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Виждали ли сте... ?
Здравейте, виждали ли сте подобни дрехи на тези в България и в кои магазини...
http://www.imagebam.com/image/77e44e26993450/
http://img26.imageshack.us/img26/970...def2964139.jpg
е тва е висша мода .. няма да го намериш в стара загора![]()
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
може и подобия
е принципно мога да ти кажа в софия къде да намериш .. незнам провери в манго , калиоп .. ей теа ше има някви подобия
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
мерси все пак, но на мен ми трябва за региона, който споменах. София ми идва дооста далече
в стара загора има на главната един шоп срещу универсалния.в магазина на витрината има пластмасови кукли-цветни
ААААА те са гадни бе за кво са ти![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ъ?Да,да забравих,че за някои освен фешън парцалки,друго хубаво няма.Първоначално написано от Priceless
Първоначално написано от masal
Оффф .. абе вие освен да се заяждате с нещо друго занимавате ли се ?! Еми не .. просто първата не ми харесва наистинаКакво да направя? Да се гръмна ли ? Въпрос на вкус
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Оо, ама и аз много се кефя на такива, ебати яките са. (y)
Само че не съм от тоя регион и не мога да ти помогна.
ами ако някои други се сещат, нека да споделят, иначе като пътувам някъде, ще се опитам да потърся подобни...![]()
Такива дрешки не съм виждала да продават тук. Може да има нещо подобно в бутиковите магазини, по-скъпичките, иначе надали ще има такива в Универслания или Титаника(Електродома). Може да провериш в Универсалния на 3тия етаж, има едно магазинче, където продават според мен понякога по-шантави и различни дрехи, AVIN.
Недей да се гърмиш ама все пак на момичето й харесват и пита къде може да намери такива или поне подобни. Разбирам темата да беше "Харесват ли ви?", а тя не eПървоначално написано от Priceless
![]()
Make Some Noise ... ;]]]
А защо не пробваш в мола, щото не ми се вярва в самия град да има...
или по-скоро има един бутик - Kensol. Toй е нагоре по стълбите до CaribiНяма как да не го видиш.
ти за ebay.com да си чувала?
чувала съм, но там са некачествени, дори някои са втора употреба и за мен този сайт не го бива
като не знаеш как да търсиш в негоПървоначално написано от mobstagirl
как ще те кефи...
напротив, дори щях да си поръчвам едно нещо, но нещата неизглеждат съвсем така... и другото нещо е че ако бях открила, това, което търся, щях да си го поръчам и въобще нямаше да пиша тази тема.
Не ми зареждат линковете, но някой по-нагоре спомена, че Калиоп е висша мода...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.