- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е от свирка да се хване СПИН, трипер и etc. ?
Може , СПИН може да бъде предаден чрез орален секс, примерно при наличието на малки рани(лезии) в устата има шанс ... за Трипер незнам .
Първоначално написано от pam1
za masella se otnasq
![]()
![]()
![]()
![]()
Оф боже как ще хванеш СПИН от свирка бе ти да не си луда спина се предава по полов или кръвен път не от свирка
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Ако свирката се прави без презерватив може .. което е по - често срещаното ...Даже както казаха по - горе .. ако имаш раничка в устата и СПИН можеш да хванеш ... така, че внимавай на кой правиш свирки ...
И ако искаш си направете заедно тест ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
може естествено .. ако е без презерватив .. но рядко се правят свирки с презерватив някак си не им е кеф на мъжките говеда![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
мацко ти как правиш свирки на гаджето ти ?
с презерватив ли
![]()
баси гадното ... да смучаш кондом
![]()
не мисля че на момиче ще и е приятно да смуча презерватив
![]()
![]()
Абсолютно,големи претенции иматПървоначално написано от JoLLiE92
![]()
Аз моя го накарах да си направи пълна кръвна картина още преди да се целуваме,щото все пак има риск за зарази![]()
Може и рак на черния дроб!Първоначално написано от sexapilkata
![]()
да напълно е възможно даже е доказано
Какво ви е мнението за френската любов?
Най - голяма вероятност има за сифилис , но тогава щеше да разбереш че има , защото симптомит за сифилиса са много ясно изразени по половите органиПървоначално написано от sexapilkata
за други болести незнам .....
\\m// MetallicA 4 life \\m//
Ти чуваш ли се .. предава се по полов и кръвен път . По въздушно-капков път няма как да се хване СПИНПървоначално написано от tqnko
![]()
Да,от свирка може да се хванат много болести,които се предават и по полов път...не може да се забременее само...Може да му духаш с презерватив и не се притеснявай,че ще смучеш кондом.. в 21 век живеем по аптеките има презервативи с най-различни вкусове и миризмиИначе да поговори с момчето ти да си направи тестове
Айде Успех!
![]()
tqnko написа:
Който казва, че не може да се хвани ХИВ от свирка да ходи да се прегледа
Може естествено, даже може от четка за зъби да се хване!
Ти чуваш ли се .. предава се по полов и кръвен път . По въздушно-капков път няма как да се хване СПИН
ДА,естествено,че може да се хване от четка за зъби ако на заразен човек му кърват венците и ако после ти си измиеш зъбите с неговата четка...напълно възможно е...НО надали някои си мият зъбите с една и съща четка..![]()
Да можеш да се заразиш със ХИВ, майка е клиничен лаборант и ми каза, че дори и някой със ХИВ да те напикае, пак можеш да се разболееш. Все пак заразата се намира във всички телесни течности.
Можеш да се заразиш дори и при зъболекаря си..
Просто му кажи, че за сигурността на двама ви е редно да си направите тест. : )
инак. да, възможно е![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
+1Първоначално написано от Mastta
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
МАЛЕЕ, СКЪПА, БЕГАЙ.
Стана опасно, допреди малко неква забременяла, смятай с теб кво шса случи. Както вика един рак на друг:
-Стига си пушил, бре! Ша хванеш човек на белия дроб!
![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
ако толкова те обича, едва ли ще се дърпа за един тест...вие момичетата сте много интересниако е някакъв кретен ще се прави, и тогава можеш да разбереш що за човек е...лапай патки и се притеснявай, като незнаеш какво да правиш
![]()
но профилактично просто... , че май на моето тестче нещо не му е много добър резултатаПървоначално написано от Mastta
Я кажете това с раната в устната кухина в какъв период се проявява?