.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Hybrid View

Може , СПИН може да бъде предаден чрез орален секс, примерно при наличието на малки рани(лезии) в устата има шанс ... за Трипер незнам .

Цитирай Първоначално написано от pam1
    Цитирай Първоначално написано от sexapilkata
    сладурка
    знам бе знам че съм,не беше нужно
    za masella se otnasq

Голям фен Аватара на scyLLa
    Оф боже как ще хванеш СПИН от свирка бе ти да не си луда спина се предава по полов или кръвен път не от свирка
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ако свирката се прави без презерватив може .. което е по - често срещаното ... Даже както казаха по - горе .. ако имаш раничка в устата и СПИН можеш да хванеш ... така, че внимавай на кой правиш свирки ... И ако искаш си направете заедно тест ...

може естествено .. ако е без презерватив .. но рядко се правят свирки с презерватив някак си не им е кеф на мъжките говеда
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

мацко ти как правиш свирки на гаджето ти ? с презерватив ли баси гадното ... да смучаш кондом не мисля че на момиче ще и е приятно да смуча презерватив

Град
    Знам ли и аз,майна
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92
    може естествено .. ако е без презерватив .. но рядко се правят свирки с презерватив някак си не им е кеф на мъжките говеда
    Абсолютно,големи претенции имат
    Аз моя го накарах да си направи пълна кръвна картина още преди да се целуваме,щото все пак има риск за зарази

Re: Възможно ли е от свирка да се хване СПИН, трипер и etc.

Значи с приятелят ми сме от 3 месеца заедно почти Правили сме секс.. но преди мен е спал с 4 или 5 момичета та мисълта ми е .. че го правим със презерватив ма му правих свирка. Той не си е правил тест .. за някви болести.. и искам да попитам възможно ли е да се хване трипер, спин и др болести от свирка.. защото не разбирам много .. моля Ви кажете ми ако знаете ..
    СЪЖАЛЯВАМ ако се повтаря темата.. просто не видях има ли такава а ми е много притеснено. Ще се радвам ако ми помогнете.
    Благодаря, предварително.
    Може и рак на черния дроб!

да напълно е възможно даже е доказано

Re: Възможно ли е от свирка да се хване СПИН, трипер и etc.

Значи с приятелят ми сме от 3 месеца заедно почти Правили сме секс.. но преди мен е спал с 4 или 5 момичета та мисълта ми е .. че го правим със презерватив ма му правих свирка. Той не си е правил тест .. за някви болести.. и искам да попитам възможно ли е да се хване трипер, спин и др болести от свирка.. защото не разбирам много .. моля Ви кажете ми ако знаете ..
    СЪЖАЛЯВАМ ако се повтаря темата.. просто не видях има ли такава а ми е много притеснено. Ще се радвам ако ми помогнете.
    Благодаря, предварително.
    Най - голяма вероятност има за сифилис , но тогава щеше да разбереш че има , защото симптомит за сифилиса са много ясно изразени по половите органи за други болести незнам .....
    \\m// MetallicA 4 life \\m//

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Който казва, че не може да се хвани ХИВ от свирка да ходи да се прегледа
    Може естествено, даже може от четка за зъби да се хване!
    Ти чуваш ли се .. предава се по полов и кръвен път . По въздушно-капков път няма как да се хване СПИН

Да,от свирка може да се хванат много болести,които се предават и по полов път...не може да се забременее само...Може да му духаш с презерватив и не се притеснявай,че ще смучеш кондом.. в 21 век живеем по аптеките има презервативи с най-различни вкусове и миризми Иначе да поговори с момчето ти да си направи тестове Айде Успех!

tqnko написа:
    Който казва, че не може да се хвани ХИВ от свирка да ходи да се прегледа
    Може естествено, даже може от четка за зъби да се хване!

Ти чуваш ли се .. предава се по полов и кръвен път . По въздушно-капков път няма как да се хване СПИН

ДА,естествено,че може да се хване от четка за зъби ако на заразен човек му кърват венците и ако после ти си измиеш зъбите с неговата четка...напълно възможно е...НО надали някои си мият зъбите с една и съща четка..

Да можеш да се заразиш със ХИВ, майка е клиничен лаборант и ми каза, че дори и някой със ХИВ да те напикае, пак можеш да се разболееш. Все пак заразата се намира във всички телесни течности.

Можеш да се заразиш дори и при зъболекаря си..

Просто му кажи, че за сигурността на двама ви е редно да си направите тест. : )
    инак. да, възможно е

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Град
    Ниско под тополите . . . ;d
    Цитирай Първоначално написано от Mastta
    да ама незнам как да му кажа щот за мен си знам че съм здрава ... спала съм с едно момче преди него .. бившия ми .. но той ме пазеше понеже ми беше първи .. и без да го карам беши си направил тест даже ми показа резултата.. а и му имах доверие .. На сегашния как да му кажа че искам да си направи тест ..

"Коте, искам да си направиш тест за трипер и etc. щот преди мен е имало още 5 и ме е страх!"
    що да не кажеш "коте, ае да си направим тест" и той ако каже "доверие ли ми намаш", ще кажеш "имам ти естествено, но профилактично просто"
    +1
    wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !

Няма от какво да се притесняваш

Град
    In Your Memories
    МАЛЕЕ, СКЪПА, БЕГАЙ.

Стана опасно, допреди малко неква забременяла, смятай с теб кво шса случи. Както вика един рак на друг:
    -Стига си пушил, бре! Ша хванеш човек на белия дроб!

There is no good either bad, only thinking makes it so.

Град
    Dryjba City; Sofia
    ако толкова те обича, едва ли ще се дърпа за един тест...вие момичетата сте много интересни ако е някакъв кретен ще се прави, и тогава можеш да разбереш що за човек е...лапай патки и се притеснявай, като незнаеш какво да правиш

да ама незнам как да му кажа щот за мен си знам че съм здрава ... спала съм с едно момче преди него .. бившия ми .. но той ме пазеше понеже ми беше първи .. и без да го карам беши си направил тест даже ми показа резултата.. а и му имах доверие .. На сегашния как да му кажа че искам да си направи тест ..

"Коте, искам да си направиш тест за трипер и etc. щот преди мен е имало още 5 и ме е страх!"
    що да не кажеш "коте, ае да си направим тест" и той ако каже "доверие ли ми намаш", ще кажеш "имам ти естествено, но профилактично просто"
    но профилактично просто... , че май на моето тестче нещо не му е много добър резултата

Я кажете това с раната в устната кухина в какъв период се проявява?

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от TomR

но профилактично просто... , че май на моето тестче нещо не му е много добър резултата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си