- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хвана ме шубето...
Аз пък една сутрин нали у нас правеха ремонти на прозорците и майка ми ме беше предупредила,че ще има майстори у нас.Отварям сутринта очи и виждам на прозореца някакъв дядка опулил се към мен.Аз направоо щях да падна от леглото,после питам мама дали е имало такъв дядка,тя каза не.Или съм сънувала,или е било дух или нз какво
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Вчера една мацка ми разказва една история.Тя живее отделно,докато майка й,баща й и малкият й брат живеят заедно.Една нощ майка й чакала брат й да се прибере от дискотека.Чула някакъв шум и решила,че ще след малко ще мине да й се обади.15 минути никой не дошъл,а тя чула ,че хладилника се отваря.Отишла в кухнята и видяла някакъв човек да яде от хладилника.Когато я видял,той отново изкочил през прозореца.
Малко ми е смешно,особено,че случката не е имала някакъв фателан край.Но по-вероятно е да има някакво нормално обяснение.и знай - по-страшно от хората няма.По-вероятно е те да ти сторят зло,отколкото пришълци,хищници и бла бла![]()
Като се е почукало на вратата, защо не стана да отвориш?!Физика е всичко, никви паранормални явления!![]()
ох малееее... не знаеш колко страх съм брала от ейтакива неща... веднъж аз съм сама у нас и си стоя в мойта стая на компа и кво погледнах назад и гледам и двете лампи в коридора примигват... (да уточня, че вратата ми е с матирано стъкло и светлината се вижда) страшно мн се стреснах, станах и отидох уж да изгася и двете лампи. Да, ама те си бяха изгасени... Бутнах ключовете и на двете да ги светна, а лампите спряха да мигат, обаче изгаснаха, вместо да са светнати... след 10-15 минути пак се почна така да примигва, страшно шубе ме хвана... след около още 15 мин лампите почнаха и да бръмчат... прибира се баща ми и аз му обяснявам (тогава вече крушките бяха изгоряли и всичко беше спряло) какво е станало и той провери и двете лампи и установи, че просто някаква част се е стопила (а те лампите са едни и същи и долу-горе са използвани еднакво време) и та така като се е стопила тая част, не е можела хубаво да се затвори ел. веригата и оттам идва прекъсването, оттам и цялата тая обърквация... та винаги нещата имат съвсем нормално обяснение
Абе nIkEnCeTy_bE, момиче на какво сиХапчета,кока,алкохол ?
Стига сте плашили момичето с ваще шантави параноични фантази.
Както каза един потребител, всичко си има обяснение!
Всичко е в главата ти. За каквото го приемеш, такова ще бъде. Ако си мислиш, че е призрак или нещо такова - това ще бъде за теб. Ако си мислиш, че е течение - това е. Всичко е до начина на възприемане. Ако си мислиш, че няма духове - те за теб не съществуват и точка.Спокойно, не се плаши.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Напълно съгласна.Първоначално написано от ThePowerOfLove
Успокоихте ме.. аз се мислех за луда, че ми се пречуват и превиждат разни неща![]()
На тебе някои чаркове ти липсватПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
Духовете не съществуват... всичко е игра на подсъзнание в други случаи на физика...
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Охоо ами и аз съм имала такива случки.Е вчера като се събудих посред нощ в тъмното ии гледам през вратата нещо бяло викам "Какво е сега товаа" изпотих се едвам дишах даже не исках да мърдам.И като станах сутринта то било...хавлията миИма и друго.Като бях по-малка имах един шкав с играчки точно срещу леглото.И като се събудих една вечер сядах и гледах играчките си танцуваат някви работи си правят там мърдаат сии
и какви ли не глупости...Но спокойно според мен духове и такива работи си има.Но защо те трябва да са зли??Това са просто душите на близките ни.
![]()
оле понякога и аз си мисля, че има някой друг освен нас в апартаментаПонякога се плаша доста, но се успокоявам, че си въобразявам
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
И аз веднъж много се изплаших.
Точно когато в интернет пуснаха онова клипче за духа на Майкъл Джексън и аз го бях пуснала да го гледам и толкова много съм била увеличила буфера, че направя онази музика, която имаше много ме изплаши. След тва изключих компа и исках да си пусна телевизора обаче почнаха да ми се пречуват някакви странни звуци, помислех си че някой има и тропа на вратата. И тогава реших да излезна навън обаче исках да си изправя косата с пресата и само я взимам и цялата ръка ми трепереше и баз да исках я изпуснах и я счупих. Изключих я от контакта и избягах навън
. Много се бях изплашила
.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Много сте прости всички! Колкото и невероятно да ви се струва,има такива неща. Що не го приемете?
На една приятелка на мама сестра й както си седяла на дивана в хола и от печката започнал да излиза пушек,а печката не е била запалена. Била изчистена,всичко както трябва. (тва през лятото се случва) и отворила тя печката и гледа нали... няма пушек,няма огън,няма пепел.. нищо. Затворила тя печката и след малко пак почнало да пуши.. А иначе тогава нея я е болял кръста , а е трябвало да иде на погребението на нейна много добра приятелка,но как да иде като я боли кръста и не може да ходи..?!? ... Съвсем сериозно говоря!
Или пък .. пак същата жена... След смъртта на тази нейна приятелка.. Като почнала да прави кафе на газовия котлон и котлона изгасвал. Давали го на поправка. Казали й ,че нищо му няма. След това като сложи кафето да се прави,щом стане готово,котлона сам се гасял![]()
Тва може ли да е фантазия според вас? Хах..
Мислете си каквото искате... И да пишете няк`ви обиди по мой адрес.. не ми пука..т`ва е моето мнение и на който не му знася,на палатка с парно
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Офф,какви сте?Защо се подигравате на момичето??
А иначе не ми се вярва някои да е влязъл,но е възможно.
Миналата година към 12.30 през ноща,чух как някои се катери по оградата и беше много силно-имах чуство все едно някои падна от оградата.След малко се сетих че баща ми забрави врата на гаража отворена и веднага ми хрумна че някои може да е влязъл в гаража.Излязох,взех едно дърво и влезнах в гаража.Оказа се че няма никои.
Така че не се плаши!!![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
ужасТ..
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
чакай сега... предмети се местят, ама са фантазии... интересно дядо ми що не е тряскал, бутал, местил и т.н. като почина? Замисли се и самоустанови, че си противоречишПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
Много си смелаПървоначално написано от vanesa0pld
.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Хмм вие сте наистина зле, тези, които не вярвате и обиждате на поразия.
Не всичко е фантазия.
Когато страшно важен човек за мен почина почнаха да се случват много много странни неща.Но не съм се плашила, защото знаех, че е той.Но майка ми и баща ми умираха от страх.Викаха човек от църквата да освети къщата и от този ден нататък се спря с всичко.На мен не ми харесва, че го 'изгониха' от една страна, защото имах контакт с негоНо пък сега всичко е спокойно и не плача.Всеки ден плаках, защото всеки ден мислих постоянно за него.Тропаше по прозорците, кихаше, вечер дърпаше стола в стаята ми срещу моето легло и според мен цяла нощ ме е наблюдавал.Аз го намирах за нормално.Но един ден, майка ми дойде супер изплашена в стаята ми и каза, че чула от сеседната стая, в която няма нищо едно топче да се търкаля по земята, отиде да провери нямаше нищо, казах й, че е той, на нея хем и беше гадно за него, защото знаеше колко добре момче е и как е починал, но я беше страх и искаше този "контакт" да приключи и за това се допита до поп.А някой хора просто си имат някаква дарба.Същите дни, когато имах този "контакт" с него, седя в кухнята до майка ми и й казвам някой има нужда от мен, тя ме погледна странно, аз излезнах в градината, в същият момент топката на децата от съседната къща прелетя в градината ни и те извикаха да питат има ли някой да я върне.Върнах я и видях, че майка ми стои с отворена уста на вратата.
Не се плаши.
Ако са духове, те нищо не могат да ти направят.Повече трябва да ни е страх от живите![]()
Първоначално написано от OneGirl
![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Лолз...Първоначално написано от DevilWish
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Какво могат да причинят некачествените наркотициПървоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
Да бе а духчето в нас чисти секи ден![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Гледала ли с страшен филм на скоро? Аз много обичам да гледам ужаси омирам си от страх обаче пак пускам следващия клип![]()
![]()
после супер много психясвам и от всичко ме е страх
Веднъж след един такъв филм отидох в кухнята да си направя сандвич и като отворих хладилника видях буцата с сирене с нож в нея и супер много се разкрешях
![]()
![]()
![]()
като се осазнах паднах на пода и се спуках да се хиля
направо уплаших наще
![]()
![]()
![]()
майками ме пита да не сам надрусана .....
![]()
![]()
![]()
![]()