- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Хвана ме шубето...
WTF ??Първоначално написано от akrobatkata
![]()
![]()
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
хахаха еми не е ли така поставете се на мое място![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
в моята стая тва лято стана нещо мн странно.вечерно време като спиш се чуваше тропане,блъскане,лаене и имаше страшно задушлив ваздух дори прозореца да е отворен,а като стоях на компютъра или на масата имах чуството че нещо стои точно зад мен и ме наблюдава.направо щях да умра от страх и понеже моите родители и брат ми не ми вярваха изпратих брат ми 1 вечер да спи там а аз в неговата стая и на сътринта ми вика:цяла вечер нещо ме наблюдаваше и ме задушаваше.нз ко беше тва ама... майка ми праска с осветена вода от тогава вс е ок![]()
![]()
![]()
всичко на този свят е химия и физика! за всичко си има обяснение![]()
Не е вярно не всичко е химия и физика ... Тогава как ще обясниш стотиците явления които физиците, химиците, математиците и т.н..... не са могли да обяснят. Има много фактори за: извинземни, Бигфут, Духове и т.н.![]()
![]()
аз не вярвам в тези неща но все пак.....
Spored mene e s1vsem normalno . Predi Malko 4etoh komentar na s16tata tema 4e postoqnno q nabludavali otzad ( v momenta imam takova 4ustvo i 4uvam vrati da se otvarqt ( vsi4ki sp1t -.-' ) i dokato pi6a tozi komentar prez 2 sekundi s1m ob1rnat nazad . Edna lqtna no6t si4ki sp1t samo az buden az s1m na kompa do 4 . 00 am lqgam si i 4uvam nqkoi da otvorq vratata da puska nqkfa 4anta posle otiva v kuhnqta i puska vodata i si vklu4va komput1ra ?!?!? ne spah ne bqh pomr1dnal bqh s1s noj v r1kata i 4akah nqkoi da vleze . Nakraq razkazah na na6te se okazalo 4e e bila sestra mi koqto se e vr16tala ot angliq NO RAZBIRASE AZ NEZNAM i 6tqh se nasera s1vsem seriozno xD ili p1k imam 4ustvoto 4e nqkoi krade u nas i sa obajdam na ba6ta mi da doide v staqta i mu kazah abe ima ne6to v hola ili kuhnqta otivame nii s nego ( 2 prez no6ta ) i gledame nqkfa hartiq zaka4ena za st1kloto i se bl1ska postoqnno ?! sorry 4e ne pi6a na bg ama skoro si preinstallnah kompa i ne s1m si izteglil Flex Type ^^
TeeNProbleM Ftwna 14 s1m :/
Ще ги обясня с време! Това, че още не са открили теория за нещо не означава, че тя не съществува. В праисторията също е съществувало налягането например, но те не са знаели за него -много е просто...Първоначално написано от akrobatkata
И аз съм имала много такива моменти, но всичко се е оказвало въображение:
1. У нас вратите много трудно се затварят и ако не затвориш врата хубаво например ако удариш с юмрук по стената или отвориш някой друга врата или нещо подобно вратата се отваря. И аз така една вечер не съм затворила хубаво вратите на банята и на стаята, защото много ми се спеше и вечерта по едно време вратата на стаята ми се отваря и малко след това тази на банята. Казвам ви направо се насрах. Единственото което направих беше, че не помръднах - направо се бях вкаменила, затворих очи и след време заспах. Сутринта като си станах обаче вратите бяха затворени. Аз малко се панирах обаче си викам, че ще сляза долу да видя нашите нали да се поуспокоя и така слезнах и баба ми ми вика - Ти що не си си затворила вратите. и така разбрах, че та ги е затворила, а пък та са се отворили, защото аз не съм ги била затворила хубаво.
2. За Хелуин щях да съм смъртта и съм си купила една коса от 101 балони и съм я сложила в гардероба. Обаче той гардероба се пръска по шевовете и една вечер вратата на гардероба като се отвори и като падна тая коса върху мен направо, казвам ви изпаднах в кома... Обаче сутринта като се събудих ми стана много смешно...
извънземни е истината![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Ако у вас е имало някой,пак добре...Аз бях 1 път в 1 приятел и чакаме още 1 момче да дойде...и не помня ТВ ли гледахме,на компа ли бяхме обаче изведнъж външната врата се отвори ..и ние погледнахме- нямаше нищо
затворихме,заключихме, постояхме малко и излезнахме
![]()
Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
духове
![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Aбе не знам..
подсъзнание ли е.. фантазии ли са..
ама си е страшничко!
ем и при мен се е блъскала без да има отворена врата или прозорец. споко, апартамента ви/къщата не е обсебена от духове и нямате крадци.
Замислете се малко - на всички им се причува или виждат образи само през ноща.Защо ли ? Може би просто е фантазия , породена от страха от тъмнината или след някой страшен филм , гледан в 12 вечерта.. Всичко има обяснение.Ако не си мислите за духове,за звуци и т.н.т няма и да ви се привиждат..Спете си спокойно бе хораНяма такива неща !
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
аз снощи гледах Inglorious bastErds дето му рязаха черепа на оня.. смисъл косата му махна с нож, а пък спах като бебе. не е само до страшните филми. просто нещо, което сме видели през деня, може да не сме му обърнали внимание, но то се е забило в подсъзнанието и стават обърквания в главите ни. аз така си го обяснявам.Първоначално написано от cherrygloss
Аз пък ся си седя и чета тази тема и някой чука на вратата на стаята ми и аз направоо полудях от страх.Пък той бил баща ми да ме кара да си лягам..![]()
Ама аз още треперя
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
лягай да опикаеш леглото ;дПървоначално написано от cherrygloss
Първоначално написано от Golemkur
AXAXAXAXAXAXXAAXXA Добре бе пич ахаххахахАХАХХАХАахаххаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
препоръчвам ви да НЕ гледате "Хълмовете стават червени" късно вечерта![]()
![]()
![]()
![]()
вярвате или не и на мен са ми се случвали някви адски странни работи и съм се плашила супер много.. аз лично вярвам че има няква сила из между нас - хората ! А кажете ся че съм луда дреме ми.. аз нали си знам кво и що ..
+1000Първоначално написано от LittleDude
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Баба ми има отвратителния навик да отавя прането върху вентилатора в стаята ми койте е точно срещо леглото ми
...какво стана оня ден:баба ми беше оставила един бял чершаф върху вентила,сабуждам се аз през ноща щтото котаракът ми обича да ми се варти из краката и ме сабуди и аз като се втренчих у оня вентилатор и така се панирах че некво и аз незнам закво ритнах с крак и котарака се стресна и като запраши натам и събори една ваза в холаи стаа баща ми и вика кво стаа аз му викам нищо нищо само раскарай оня чершаф от там
![]()
сутрина си бях добре![]()