ох малееее... не знаеш колко страх съм брала от ейтакива неща... веднъж аз съм сама у нас и си стоя в мойта стая на компа и кво погледнах назад и гледам и двете лампи в коридора примигват... (да уточня, че вратата ми е с матирано стъкло и светлината се вижда) страшно мн се стреснах, станах и отидох уж да изгася и двете лампи. Да, ама те си бяха изгасени... Бутнах ключовете и на двете да ги светна, а лампите спряха да мигат, обаче изгаснаха, вместо да са светнати... след 10-15 минути пак се почна така да примигва, страшно шубе ме хвана... след около още 15 мин лампите почнаха и да бръмчат... прибира се баща ми и аз му обяснявам (тогава вече крушките бяха изгоряли и всичко беше спряло) какво е станало и той провери и двете лампи и установи, че просто някаква част се е стопила (а те лампите са едни и същи и долу-горе са използвани еднакво време) и та така като се е стопила тая част, не е можела хубаво да се затвори ел. веригата и оттам идва прекъсването, оттам и цялата тая обърквация... та винаги нещата имат съвсем нормално обяснение