- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо ме сърбят тестисите ?
От няколко дена тестисите ме сърбят мноого - може ли това да е защото ги бръснах ?
4есно да ти кажа и аз незнам и моите ма засърбяват много от време на време но кво да се прави![]()
![]()
Хахахаа![]()
![]()
Да може да те сърбят повече, ако си ги обръснал, особено, ако за първи път ги бръснеш
![]()
![]()
Сполучливо име си се избрал иначе
![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
ами почеши ги![]()
Защото си ги обръснал еИ аз като се обръсна с бикче и адски мн ме сърби имам чувствителна кожа... за това използвай крем депилатор за интимни части
Въобще не сърби! Продава се в аптеките
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
От бръсненето е.Не се тревожи ще ти мине скоро...Евентуално още няколко пъти ще те засърбяват,ама няма да се плашиш...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Виновни са козелите, тия копелета ме тормозят от много времеПробвай да ги намажеш с капчица
Голям размер на картинката! /machoka/
Не чеши се, изкъпи се!![]()
![]()
Ми мой те засурбят от няколко причини пурво кат не си се къпал един месец 2-ро като ги обраснеш и 3-то като при мен кат ми са ебе или рано сатрин![]()
къпе се този, който го мързи да се почеше - стара арабска поговорка ! ахахах но по темата - да от бръсненето е ... остават къси косъмчета които ти дразнят кожата и водят до сърбеж
братле ако нее от брсненето зн4и е срамни въшки![]()
![]()
небе бз се ами наи вероято е от бръсненеро ама земи ги обръсни като хората![]()
Всеки мъж се пипа там където го сърбиПървоначално написано от neznaq
не не не не се прави защото се пипаш и ти...
Знаем че е неприлично,че е нетично,че е много грозно и всичко
да не ги оставя да поставя да забравя абе каквото и да правя не става...ташаци. http://vbox7.com/play:fde54cc6
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
А нормално ли е зашото ги чеша мн и да почне кожата направо да се "лющи" едни малки такива като излющена кожичка има по тях,...
п.с. мазах ги с крем "здраве" ама май нищо не помага, с какво мога да ги мажа ?
Да !Първоначално написано от neznaq
Изкъпи се може да помогне![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Jus7DreamBoy
хахах брат знаеш какво да слушаш само така:P
те кво мислят?Първоначално написано от neznaq
Първоначално написано от plmn
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
Може да имаш пичи въшки!![]()
Иемнно...Първоначално написано от pinki
![]()
ааа лющи се казваш.. добра логика наистина.ами пробвал ли си да се изкъпеш ? ако не си като за начало отиди в банята, пусни душа, намокри се, търкай се със сапун и се намокри наново.наблегни на търкането по ташаците и само не гледай водата, която пада, че ще ти се доповръщаПървоначално написано от neznaq
![]()
![]()