- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Рап музиката в българия ?
Почва има и изпълнители бол-стига да им се кефиш.Доста хора заслужават уважение и за билзките 20 години могат да се отличат доста от тях.Хубаво,че има все повече и повече бачкащите лейбъли и се прави музика.Главна пречка хип хопа да няма почва у нас за мене е това,че се пускат отбрани изпълнители и всичку друго остава в няква сянка.Спомням си преди време Ndoe обясняваше в някакво интервю,как се молил на някъв диджей да пуснат"Чакай"(песента с 2 и Jo) и диджейма му казал ами 10 души преди тебе я искат тази песен и аз и се кефя ама не брат няма да ти я пусна.
Jamalska е сигурно тряяше хаха ние отначало се бяхме надъхали да направим форумно кръгче от палатки ,ама хила пинги нз де избягаха и се отказахме![]()
нали знаеш че имаше една тема за "яките рапери от Impuls" . Тряя напрайм 1 такава " яките рапери от нета"![]()
[vbox7]http://vbox7.com/play:51084c8f[/vbox7]
Няма бг хип хоп .... най-накрая ЗАДЪЛЖИТЕЛНО слушайте !!!!!
Да бе,аз тфа си мислех,че в тая тема може да се пускат и бози от тук.
А за кфо ти е форумно...те всички там малко или много са форумци.Пинги беше с нас заедно с Пробата,Механика и още сума народ;ХИЛа го видях, че се е паркирал някъде близо до бирите...той беше пастет![]()
Хаха Механика може да е много лош ако не си му свикнал на глупостите.Аз съм си по по-тежкия рапец по принцип...А Б-риъл няяяяямам търпение.тия дни тряа да взема пари,вече съм си уредила спане,компания,лудницаПървоначално написано от Diam0nD
![]()
е то сиг ше има организиран афтър.След делинкуент хебитс в созопол имаше.Иначе не виждам смисъл от палатките....или няа да се спи илии крй огъня
Абеее шофьор...за вас стоп няма лиЩе залеем Какао бийч с долни раперски отрепки
шофера ще спи на задната седалка докато всички трещят
![]()
за рап в БГ не може да се говори... всичко рано или късно става комерсиално... само Йоко дето още не е... иначе ILLmate - Wosh, Ruth, FARS, LOGO5... и тях ги тръшна комерса... надявам се да продължат да правят яки парчета... и да е прецизно, а не като другите - да бързат да издадат някакъв шит, само щото някой им минал парчето в класациите...
Epic fail.
много зле има само няколко добри изпалнители
Йееей,тоя момент го чакам с нетърпение...Но надали ще се върнем отново години назад,когато на партитата нямаше лапета с впити дънки и кецки...Първоначално написано от schoolgirl
Шамара никога не е бил номер едно.. ъпсурт са номер едно за мен по нашите среди .. Kingsize също ги бива .. да не забравяме за Криско който ми оправя настроението винагиа GGP и тея кви бяха не ги помня даже .. Niks ли беше piks ли .. който слуша всяка пикла затова пикс
много ме дразнят тея.. а иначе почти всеки се опитва рап да прави .. за мен у нас ъпсурт са хората а световно T.I. ..няма друг като него просто
![]()
![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Повечето са ми супер смешни,некви шамари,усти,кила..и кви ли не отрепки + ,че "едно време цените още беха идеални,Ъпсурт не беха толко комерсиални" .. и те за пари правят ебати баламите парчета,че и чалагри и не знам си кви още измикярчета ги слушат.![]()
Мен Желаеш Бело с 2-3 песни ме хвърли в тъча![]()
Scumbag ме радва,успя да запише с Big Left тракче,простоо...
Нокаут са добри..абе има 2-3 песни от БГ рапа на които се кефя,ама от повечето ми се драйфа :P
мда има някой отвратителни .. споменатия пикс е любимец на всяка до 12 години от по малък град.. ужас![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
СПЕНС, БАТЕ САШО, SHORTY MC, X-TEAM
Това са изпълнителите, които най-често слушам, но не се ограничавам само с тях. Има постоянно нови, които си заслужават да се чуят. Но Между горепосочените има нещо, което в другите липсва, а то е стил, класа и рими, които ти чупят таза.
Някъде видях, че едно девойче беше казало, че хип-хоп в България няма...не е така, просто чалгата води до изглупяване, тотална деградация и слабо интелектуално ниво на развитие в следващите ти годинки жалък и мизерен живот!
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
малко съм изненадан , че никой не спомена Джентаротой си прави мн стабилни тракове , а и в повечето се пеят мн истини
Бате Сашо , Бате Пешо и те са на ниво . Wosh MC за него да не говорим .
Мега напушените песни брат
![]()