.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71
    Почва има и изпълнители бол-стига да им се кефиш.Доста хора заслужават уважение и за билзките 20 години могат да се отличат доста от тях.Хубаво,че има все повече и повече бачкащите лейбъли и се прави музика.Главна пречка хип хопа да няма почва у нас за мене е това,че се пускат отбрани изпълнители и всичку друго остава в няква сянка.Спомням си преди време Ndoe обясняваше в някакво интервю,как се молил на някъв диджей да пуснат"Чакай"(песента с 2 и Jo) и диджейма му казал ами 10 души преди тебе я искат тази песен и аз и се кефя ама не брат няма да ти я пусна.

Град
    Varna
    Jamalska е сигурно тряяше хаха ние отначало се бяхме надъхали да направим форумно кръгче от палатки ,ама хила пинги нз де избягаха и се отказахме

нали знаеш че имаше една тема за "яките рапери от Impuls" . Тряя напрайм 1 такава " яките рапери от нета"

[vbox7]http://vbox7.com/play:51084c8f[/vbox7]
    Няма бг хип хоп .... най-накрая ЗАДЪЛЖИТЕЛНО слушайте !!!!!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Да бе,аз тфа си мислех,че в тая тема може да се пускат и бози от тук.
    А за кфо ти е форумно...те всички там малко или много са форумци.Пинги беше с нас заедно с Пробата,Механика и още сума народ;ХИЛа го видях, че се е паркирал някъде близо до бирите...той беше пастет

Град
    Varna
    механика на пластик хуморс баш до нас беше застанал пред сцената хах .Много им се изкефи ,сефте ги чувах аз ,сефте го скивах него ... пичаги !!
    нищо ... идва БИ РИЪЛ

Рап музиката в България е като кризата на финансовата борса

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от graceless
    Рап музиката в България е като кризата на финансовата борса
    а мозъкът ти като чудовището от Лох Нес - няма го

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Diam0nD
    механика на пластик хуморс баш до нас беше застанал пред сцената хах .Много им се изкефи ,сефте ги чувах аз ,сефте го скивах него ... пичаги !!
    нищо ... идва БИ РИЪЛ
    Хаха Механика може да е много лош ако не си му свикнал на глупостите.Аз съм си по по-тежкия рапец по принцип...А Б-риъл няяяяямам търпение.тия дни тряа да взема пари,вече съм си уредила спане,компания,лудница

Град
    Varna
    а дали ш може там с палатки да се иде и на плажа а като нищо и да се метнем в несебър на 1 афтърче в някой бар

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    е то сиг ше има организиран афтър.След делинкуент хебитс в созопол имаше.Иначе не виждам смисъл от палатките....или няа да се спи илии крй огъня

Град
    Varna
    ам щот имаме шофьор с нас и трудна работа да не се спи ... ще видим де Пинги ще ни заведе някъде

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Абеее шофьор...за вас стоп няма лиЩе залеем Какао бийч с долни раперски отрепкишофера ще спи на задната седалка докато всички трещят

Град
    Varna
    е на стоп ... стига бе от варна до несебър евтино ще излезе и не рискуваме да висим по пътя неприбрани

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    за рап в БГ не може да се говори... всичко рано или късно става комерсиално... само Йоко дето още не е... иначе ILLmate - Wosh, Ruth, FARS, LOGO5... и тях ги тръшна комерса... надявам се да продължат да правят яки парчета... и да е прецизно, а не като другите - да бързат да издадат някакъв шит, само щото някой им минал парчето в класациите...

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Epic fail.

много зле има само няколко добри изпалнители

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Оф няа кфо да го говорим.

Град
    Varna
    който определя музиката само като мода е доста жалък ....

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от schoolgirl
    Няма почва у нас. на рапа му мина модата преди няколко години
    Йееей,тоя момент го чакам с нетърпение...Но надали ще се върнем отново години назад,когато на партитата нямаше лапета с впити дънки и кецки...

Цитирай Първоначално написано от schoolgirl
    чалгааааааааааааааааааааа аааа
    ходи се гръмнииииииииииииииииииии ииии

Шамара никога не е бил номер едно.. ъпсурт са номер едно за мен по нашите среди .. Kingsize също ги бива .. да не забравяме за Криско който ми оправя настроението винаги а GGP и тея кви бяха не ги помня даже .. Niks ли беше piks ли .. който слуша всяка пикла затова пикс много ме дразнят тея.. а иначе почти всеки се опитва рап да прави .. за мен у нас ъпсурт са хората а световно T.I. ..няма друг като него просто
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Повечето са ми супер смешни,некви шамари,усти,кила..и кви ли не отрепки + ,че "едно време цените още беха идеални,Ъпсурт не беха толко комерсиални" .. и те за пари правят ебати баламите парчета,че и чалагри и не знам си кви още измикярчета ги слушат.

Мен Желаеш Бело с 2-3 песни ме хвърли в тъча Scumbag ме радва,успя да запише с Big Left тракче,простоо... Нокаут са добри..абе има 2-3 песни от БГ рапа на които се кефя,ама от повечето ми се драйфа :P

мда има някой отвратителни .. споменатия пикс е любимец на всяка до 12 години от по малък град.. ужас
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Фен
    Град
    Софеа
    СПЕНС, БАТЕ САШО, SHORTY MC, X-TEAM

Това са изпълнителите, които най-често слушам, но не се ограничавам само с тях. Има постоянно нови, които си заслужават да се чуят. Но Между горепосочените има нещо, което в другите липсва, а то е стил, класа и рими, които ти чупят таза.

Някъде видях, че едно девойче беше казало, че хип-хоп в България няма...не е така, просто чалгата води до изглупяване, тотална деградация и слабо интелектуално ниво на развитие в следващите ти годинки жалък и мизерен живот!
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Цитирай Първоначално написано от r0ssk0
    Иначе Wosh, Denyo, Sensei, MD Beddah.. има много качествени копелета с готини лирики, добри ритми, и най-важното - стремят се към ндърграунда.. не се бутат да се правят на велики като елементи от сорта на Шамарчето

П.П. ей колко е яко да се напушиш и да се смееш на глупости в тоя форум.
    +1 хаха
    phah

малко съм изненадан , че никой не спомена Джентаро той си прави мн стабилни тракове , а и в повечето се пеят мн истини Бате Сашо , Бате Пешо и те са на ниво . Wosh MC за него да не говорим . Мега напушените песни брат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си