- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка
Здравейте,
направих свирка на приятеля ли за първи път,
но проблема е че той неможа да свърши ..
Правих му я около 5-6 минути,еректирал беше, личеше си,че му е кеф .. от какво може да е,дали аз съм виновна,че не го възбуждам достатъчно
![]()
P.S - забравих да спомена,че бяхме на малко неудобно място и имаше риск някои да ни види .. може би от това се е притеснил!!
Different style, different move,
Damn I like the way you move ..
Душа не си мисли че от първия път ще свърши ....5-6 минути като трябва 20 ще правиш...моя приятел свърши от свирка сигурно на 5-6-я път така че не бой се все пак ти трябва техника да знаеш кое как да направиш за да му е максималко готино
![]()
действай повече с езика...или чети някакви техники, в нета има доооста материал
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Боже .. за 5-6 минути се оплакваш .. аз съм духала 35 минути докато успя да свършиПросто някои момчета не могат да свършат от свирка ...
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
трябва ти опит бейби...Първоначално написано от Priceless
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Не се предлагай ...Първоначално написано от NoobasaurusRexx
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Нали знаеш.. кой каквото му липсва, за него пита :P :P :PПървоначално написано от NoobasaurusRexx
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Е, не отричам .. Беше ми за 2ри път все пакПървоначално написано от Macallan
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
5-6 минути са малко моето момиче ...![]()
![]()
Една приятелка беше правила около 40 минути и момчето едва тогава е свършило ...![]()
С което не искам да те плаша де .. но другия път продължи малко повече ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
тя тази не се ли схвана 40 минПървоначално написано от Hilary_
![]()
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Първоначално написано от Macallan
![]()
![]()
![]()
![]()
Точно..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
5 6 минути самоооо???
Пък приятелката ми едва видя кура ми, за да ми направи свирка, а ти се оплакваш, че не е свършил. Аз хем сперма нямам, хем ми е малък...
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
времето е малко аз лигавя по 30-40 мин![]()
![]()
![]()
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
лапай, лапааааай!!!![]()
Твърде малко време..а и наистина щом ти е за пръв път,защо се изненадваш?![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
е няма мъж който да свърши за 5-6 минути .. на някой и 40-50 не стигат .. аз ако кажа че мога за 10-15 смятат че е адски малко и не вярват .. но приятеля ми съм го свършвала за 3-4 .. просто знам какво обича да усеща![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
при такава ситуация или ша свърши бързо или няма да свърши асвен ако не е баси непокистаПървоначално написано от ChocolateGirl
Опит .. и техника!
аз пък се моля да издържа толкова ти се оплакваш че не е свършил![]()
![]()
На интересен ли се правиш изразявайки пълното си неуважение към жените или какво ?Първоначално написано от Psychic
По темата... Колкото до мястото, от личен опит знам, че местата с лек риск да те хванат са най-възбуждащи.... Е освен ако не си някакъв супер притеснителен срамежливко...![]()