- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля за малко помощ ..
Зачи.. влюбен съм в едно момиче, тя знае, но по разговорите ни оставам с впечатление че я е страх да тръгне с някой за да не я нарани и зареже... Оня ден като си говорехме, каза че иска първо да и се докаже че момчето я обича истински и да и се докаже че не е от ония момчета, които тръгват с момиче за 5-6 дена, после го зарязват и тръгват с друга, с една дума да трупат бройки.. Та, мисълта ми е как мога да и ги докажа тия 2 неща, за да се получи нещо между нас? Благодаря Ви предварително..
ами започни да излизаш с нея като с приятел , нищо повече . Ходете на разходки , кафета , кино. Говорете си , дай и да те опознае и да си направи извод какъв човек си . Като разбере , че си от сериозните момчета работата ще стане
Ами, ние сме в една компания, всяка вечер, понякога и през деня сме заедно.. а когато не се събираме компанията през деня, аз я викам да ходим тук таме само 2-мата и така.. смисал излизаме си и само 2-мата, ама какво да правя и как да ги докажа тия неща не ми идва на ум ..
Самата идея че и играеш по свирката и се връзваш на пързалките показва че нещо на теб ти куца. Девойката проверява кой ще клъвне, така като гледам ти си от шараните, не от риболовците.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Какво толкова ще й доказваш? Да няма да се жените? Ако те харесва наистина, ще иска да бъде с теб без да мисли как ще сте след 5 месеца или 5 години.
А ти сигурен ли си, че не си от тея момчета?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ами .. да .. не съм .. туй да тръгнеш с някое момиче да и казваш че я обичаш и след няколко дена да я оставиш и да тргнеш с друга ми изглежда тъпо, къф е смисала да се трупат само на борйка ... може би за да си по-велик пред приятелите си .. Тъпо.. Намеренията ми към нея са доста по-серизони, от няколко дневно ходене, нито искам да я нараня, нито ще го направя, а за доказването .. това ми каза тя когати си говорехме![]()
Чрез действията си и го докажи .. което значи .. дръж се с нея така, че тя е единствена .. прекарвай повечето си време с нея, бъди до нея винаги ... ама гледай да не я задушиш прекалено..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Много точно казано !Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Мерси за това което каза .. вече го правя, и ще продължавам да го правяПървоначално написано от Hilary_
![]()
Че.. в правото си е да мисли така... Може всичко да й докажеш и пак да се случи така, че да се издъниш.Остави я автономна, така ни е най-добре на нас по принципПървоначално написано от wrety
![]()
Момичето си е в правото.![]()
Само гледай да не продължи с ултиматомите и нататък във връзката ви,защото ще е доста прецакано за теб.![]()
Тази нещо ти играе някакви номера. Я малко се направи на сърдит, но така, че ясно да разбере точно за какво. И то ще си каже дали просто ти се лигави или наистина има някакви намерения да тръгне с теб.
На мен лично ми се струва, че тази риба не е за твоята въдица и ти го казва по някакъв "извратен" начин.![]()
Трябва време, за да и го покажеш. Дръж се добре с нея, не я карай да ревнува и такива нещаУспех!
Животът е адът описан в Библията!
А ти сигурен ли си, че няма да я нараниш?
Или просто искаш да тръгнеш с нея пък каквото стане?
как може да е сигурен като не е пробвал...Първоначално написано от ItalianMafia
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Трябва да и спечелиш доверието.Трябва ти време.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Кой казва, че не е пробвал?Първоначално написано от tuzaro
Никъде не видях досега да не е имал гадже..
става въпрос с нея, от къде да знае като тръгнат кво ше стане.Първоначално написано от ItalianMafia
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ами.. смятам че като тръгнем сичко ще е малко по-различно, а за нараняването, да сигурен съм че няма да я нараня, защото просто не бих могъл да нараня такова момиче - нежно, мило, добро, красиво, прелестно..Първоначално написано от tuzaro