.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Боя се, че няма да се получи това, на което се надяваш. След като не сте свикнали на ежедневен секс, да те предупредя, че може да се умаряте, претърквате, да ви спада възбудата....Няма да казвам как пътят влияе върху настроението не 1 жена, а и смяната на климат е факт, който не трябва да се пренебрегва. Да се наситите 1 на друг не значи да се ...като невидели. Щом не сте били заедно няколко дни, ще видите и други неща.

Град
    Свищов
    Просто го предупреждавам да не се пренавива от сега. Да си действа спонтанно, че не се знае нищо.

А и използвам да се оплача. Уикенда щяхме да сме с мъжа у дома и да правим много секс. Да,ама в неделя сутрин той се събуди настинал, на мен ми гръмна монитора, а на него му се развалиха спирачките на колата...Познайте колко ни беше до секс? Човек не трябва да се пренавива и да планира така. Обикновено плановете не се изпълняват....

Ама, че прецакване се получи с мен. Не ми стигат и другите неща, че и това!

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    Пари се пестят от чушки, домати и т.н, но да искаш да минеш 'по-тънко' с кондоми... извинявай брат.

Град
    Свищов
    Спирам да планирам! Нищо не ми се получава, ма*ка му!

Аз доколкото разбрах пича иска да си купи презервативи на едро !!! Кво пестене ви гони ? Престъпно ли е да си купиш нещо за 1 лв. ако то струва 1.60 ? Или тва беше оная черта от българския манталитет, как беше, грандомания. Или не точно.

Апък за другото не мога да помогна, не съм купувал никога толкова на едро и нямам представа. Нямате ли складове, търговии във вашия град ? Може да има там, нямам представа. Питай в някоя аптека от къде зареждат и дали продават на едро някаде в града

Не мисля,че купуването на презервативи по нормалния начин-на дребно от някой магазин или аптека, е грандомания,все пак трябва да подхраним и БГ икономиката.

Пък и едва ли да се уредиш с 20 презерватива примерно.Никоя от дистрибуторските фирми не би взела искането ти насериозно.

Гаден въпрос ще те питам,вие на всеки 3 часе ли го праите секса е полезен,когато се прави на 1-2 дена,ма на 3 часа

Тоя пък и той на море с пясък не се ходи ве мой ще си води и гаджето там тцък толкова разгорещени рускини и полякини има че ум да ти зайде

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    Тоя пък и той на море с пясък не се ходи ве мой ще си води и гаджето там тцък толкова разгорещени рускини и полякини има че ум да ти зайде
    те заради това идват тук,знаят за ненаситните БГ мацовци

Не село е най-убаво имаш си и песък и гьол и сичко е както требва иначе на морето се буташ в дебели гирманци и само ти изяждат минюто а на село салатката и мастичката и оп!

Цитирай Първоначално написано от slaveto1989
    Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    те заради това идват тук,знаят за ненаситните БГ мацовци
    Ние българските мъже сме с признати сексуални възможностти по цял свят

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Гледай накрая мацката ти да не ги използва с някой друг вместо с теб.
    Няма начин да се уредиш ако нямаш някакви връзки в тея среди със складовете и глупостите.

Мега фен Аватара на machoka
    Moderated

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си