- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цигари ?!
да съм споменала нещо такова?!аз си ги изработвам и си ги купувам пък
нямам такъв проблемм
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
това е добреПървоначално написано от lazzza
а зъбките черни ли са ти
а белия дроб стана ли черен?
проблеми някви с дишането?
еми НЕ
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
абе кво бе ?! секи сам си решава дали ше пуши...на тоя дет не му харесва не пуши, на тоя дет му харесва пуши и никой нищо не може да му каже. секи сам си решава как ще си изживее живота!
за тъпата 13 годишна да подчертая че пушенето не само теб засяга!!!Първоначално написано от brokeninside13
и ако не го разбираш това
то значи си или много тъпа
или много малка
значи съм много тъпа.мерси
за 13 годишните съм напълно против тва да пушат. аз говора за по-големи.
а и ако мислиш че съм на 13...мне бъркаш се
Когато пушиш..не се пълнее,даже аз съм забелязала,че ми притъпяват апетита и удоволствието от тях е по-голямо от храната.
Когато ги спрях,качих няколко килограма (2-3),защото чоплих семки постоянно и се тъпчих с други неща.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
аз при мен не усещам никаква разлика,пък не знам.
обаче баща ми например,като е бил млад е пушел супер много,и е бил ебаси кльощавия.. като ги спрял,е качил доста..
Абе от тея кюфтета дето ги гледам по кафетата как мазно нагъват баничка и пушат цигари.Всичко е до начин на живот,ген...бля бля
Цигарите са гадно нещо.
Една дама никога не би запалила цигара, истинска дама...
И само ще си навредиш с цигарите, а като ги спреш ще надебелееш още повече.
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Първоначално написано от akinom
Ти да не си от 19ти век?!Айде бегай,че видях сега един рицар на бял кон.
![]()
![]()
![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Миличка, отиди на психиатър.. тревожа се за теб, за този който мисли че си пише с някой от преди 2 века..![]()
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Да не си тръгнала да пушиш?
Чувала съм, че притъпяват апетита, но не знам доколко е вярно. Както по-горе казаха - има вероятност да напълнееш като ги спреш...Освен това пожълтяват зъбите![]()
Не се дебелее просто така.Отказвайки цигарите човек си търси някъква алтернатива ,която в повечето случаи е яденето и за това.Но ако примерно се замести с фитнес или някъв спорт не би трябвало да има проблеми с надебеляването...мн ясно...Първоначално написано от MaLty
Аз пуших една година и отслабнах малкоАма и спортувах докато пуших,сега вече два месеца съм ги отказала и изобщо не ми се пуши, не ги искам ,нямам нужда от тях,амааа проблема с яденето си оставаа
Не пушиш -ядеш ; Пушиш-ядеш по-малко
.Ама най-добре си ги спрете и фанете да тичате,ама и без диети и няя да дебелеете ии нищо
![]()