.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Град
    под криВата ти ^^
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Smite пак ли ти бе брат ... Ц ц ц ц в тебе има нещо сбъркано май ? Не ме разбирай погрешно не исакм да се заяждам, ама отново ще те питам. Какви са тези теми бе Пишката му била крива хахах е какво да направим Спри да маструбираш и ще разбереш от това ли е. А... друга идея мога да ти дам, хвани едно момиче, яко секс и виж дали няма да има обратен ефект Айде и със здраве
    странен си доколкото прочетах имаш нещо против темите ми.... брат
    .....

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    Омг!До каква тема стигнахте...
    Скоро ще излезе `като се възбудя и клитора ми се уголемява`
    ..

Голям фен
    въпрос на ген и структура

Ти поне го дигаш

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Спри да биеш чикии , че ще тръгне към дупето ти
    Станислава

От лъскането е!Аз преди с дясната лъсках,ама почна да се изкривява и се научих с лявата и се изправи добре,че сега по рядко ми се налага да лъскам

ми земи чука и го изправи
    Now go to sleep bitch Die motherfucker die Ugh times up bitch close ya eyes Go to sleep bitch! Why are you still alive.. How many times I gotta tell ya close ya eyes

батка при 80% от момчетата и мъжете патката не е права така да се изразя и мойта бие на лево

Град
    под криВата ти ^^
    Цитирай Първоначално написано от GodsWrath
    ми земи чука и го изправи
    аз си мислих с теслата
    .....

Зависи от степента на извиване. Ако то е съвсем леко, това по-скоро е от полза. Когато еректира, пенисът може да се извива слабо в различни посоки. Благодарение на това, при определен ъгъл на проникване, той може да достигне по-лесно G-точката ти. Специалистите твърдят, че в повечето случаи извивката е нагоре или леко встрани. Когато забележиш, че достойнството му сочи нагоре, мисионерската е почти 100 %-ова гаранция за зашеметяващо G-удоволствие. Ако пък се е кривнал настрани, опитайте следното – легни на една страна и се настани в нещо като ембрионална поза, като си с лице към посоката на извивката; след това нека той да проникне от към гърба ти.
    Ако пенисът му се извива доста по-драстично – почти на 90 градуса – това вече е проблем! Има случаи, в които става дума за травма, което е и ужасно болезнено. Понякога такова изкривяване е вследствие на чести малки наранявания след бурен секс, но тези случаи са рядкост. Някои от мъжете, които страдат от това заболяване, имат трудности с ерекцията като цяло и имат нужда от медицинска помощ преди твоята намеса.
    Сам си отговори... Всичко ти е наред,че даже си и от части късметлия

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Smite
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Smite пак ли ти бе брат ... Ц ц ц ц в тебе има нещо сбъркано май ? Не ме разбирай погрешно не исакм да се заяждам, ама отново ще те питам. Какви са тези теми бе Пишката му била крива хахах е какво да направим Спри да маструбираш и ще разбереш от това ли е. А... друга идея мога да ти дам, хвани едно момиче, яко секс и виж дали няма да има обратен ефект Айде и със здраве
    странен си доколкото прочетах имаш нещо против темите ми.... брат

против теб НЕ против по-голямата част от темите ти ДА (: брат

Ако изкривяването е на ляво, значи много блъскаш с дясната ръка. За да се оправи непременно трябва да лъскаш с лявата ръка

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Smite
    мерси за отговорите може да се заключи темата
    Заключва се

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си