- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ??
Харесвам от много време едно момичено тя не ме харесва или поне не харесва характера ми , докато бяхме непознати тя ме харесваше , но в един момент като ме опозна и ми каза че не иска да е с мен некви такива ... и сега сме си само приятелки но незнам дали и това ще е за дълго и се чудя как да спечела отново любовта и ! Тя сега е с друго момиче ... Какво да правя плс помогнете ми
![]()
И "сега сме си само приятелки".Първоначално написано от NoobasaurusRexx
Ъмм .. начи .. добре, не мога да ти помогна преди да разбера.. и двете сте момичета така ли?
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Еми щом не и допада характера ти,ще се примиряваш,сориТърси си друга
![]()
Тя е с друго момиче??Тук нещо да те навява като идея??
![]()
![]()
И няма как "да си спечелиш отново любовта й ", защото ти дори не си я имал ... не че нещуу ..![]()
![]()
Явно не си й се харесал .. даваш напред и т'ва е ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Няма какво да направиш след като тя сама се е отдръпнала,след като те е опознала ...-тя е харесвала единствено външния ти вид и това не може да се нарече любов.Първоначално написано от br0ken17
-момичето ти е казало направо каквото мисли...няма какво да направиш...Търси си друга както казаха Hilary_ и bog4etoПървоначално написано от br0ken17
![]()
![]()
You belong to me,I belong to you,fire from my heart,burning just for you...
![]()
благодаря ви за съветитеЩе се опитам да се променя но нз дали ще мога
а относно тфа дали съм лезбийка - еми не несъм бисексуална съм
![]()
Не се променяй,ако някой иска да бъде с теб,то трябва да те обича такава каквато си.Първоначално написано от br0ken17