- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голяма обърквация ;/
Ситуацията е следната .. Има едно момче, което ми се води най-добър приятел. Познаваме се от супер много време, заедно сме всеки ден по цял ден. Или аз съм в тях, или той в нас .. или сме навънка някъде.Когато не мога да изляза, той винаги намира начин да се видим поне за малко.Споделяме си ...
До тук добре. Проблема е в това, че аз още от самото начало имам чувства към него. Целували сме се няколко пъти .. веднъж нещата щяха и по-сериозни да станат, но брат му дойде. И още по-големия проблем идва с това, че той обича друга. Едно момиче,което не е от нашия град. Въпросното момиче си има приятел в момента и именно заради това са скарани и на него му е супер кофти в момента, а той и представа си няма, че го обичам тоолкова многоСтрах ме е, че ако му призная и ако той не споделя чувствата ми ще си развалим приятелството и няма да мога да го погледна в очите после .. от друга страна - не мога да продължавам повече да крия. Ако някой има някакви съвети - ще съм му много благодарна
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Да, наистина е доста обърканоЕми аз те съветвам : питай го дали има някакви чувства към тебе, пък ако ти каже че няма го попитай защо тогава се държи така с теб. Или просто иска да ревнуваш ..
![]()
Значи няколко пъти сте се целували, можело и да се стигне до повече, но той харесва друга?Според мен трябва да му споделиш чувствата си. Както го описваш според мен ще те разбере.
Успех![]()
Попитай го какво означаваш ти за него.
Еми .. той ми е казвал, че съм му най-добрата приятелка .. не съм го питала пряко ..Първоначално написано от Nadelina
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Ей слънце .. а по - добре ли е да криеш всичко ??Ако не опиташ няма да разбереш .. да може да те отхвърли ... може да стане нещо .. но при всички положения и без това вече не е същото откакто си го заобичала ... така, че по-добре му кажи .. дори отговора да е "не" ще знаеш, че няма да се заблуждаваш напразно ..
Успех ии стискам палции ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
В такива ситуации най-лошото нещо е да криеш. все пак ако се замислиш ще разбереш, че така или иначе с приятелството ви е свършено. ти никога няма да можеш да го посъветваш безпристрастно и да го погледнеш без нещо в теб да трепне.
Точно за това трябва да му кажеш истината. Мое пък да се окаже, че и той изпитва същото, но се страхува поради същите причини като теб. Кажи му всичко.
Ако наистина ти е толкова добър приятел , както казва, значи каквото и да изпитва към теб ще те разбере.
Успех.
Продължавам.И по пътя дори наранявам.Не преставам да се боря.Страховете си аз побеждавам.И когато силно страдам враговете си даже не мразя.Може да се уморявам,но намиран сили да кажа:"Продължавам."
Еми аз като гледам той няма шанс с другото момиче, при положение, че е от друг град и си има авер. На теб ти е гадно нормално, ти го обичаш. По принцип любовта е до едно време, а приятелството завинаги и ще е гадно, ако го загубиш, като приятел, но няма смисъл да се измъчваш и да ти е гадно, като ти говори колко обича онова момиче и така. По добре му признай чуствата си и ще ти олекне. Ако наистина е загрижен за теб ще те разбере. Но ако си загубите приятелството, поне ще знаеш, че си опитала. Това да подтискаш чуствата си е твърде болезнено. Но не знаеш дали той дълбоко в себе си не изпитва същото. Опитай мила!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Благодаря много на всичкиЩе се опитам да поговоря с него... защото наистина не се издържа вече
![]()
Hilary_![]()
Аз обичам теб, ти обичаш друга, а тя съвсем друг, както се пееше в някаква песен (май). Виж, според мен трябва да рискуваш. Няма от какво да те е срам, за да не можеш после да го погледнеш в очите, любовта не е престъпление. Ако наистина сте толкова близки душевно, колкото ни казваш, твоята любов не би трябвало да попречи на искреното ви приятелство.
Пс: Само да кажа, че връзките от разстояние не оцеляват дълго. Ще му мине и ще я забрави![]()
Животът е адът описан в Библията!
Твоят проблем не е с нищо по-различен от този на стотици други.Има много теми,всеки съвет в тях ще е полезен и за теб.Мога да ти спестя разсъжденията и да ти кажа,че ще загубиш повече ако не му признаеш,отколкото обратното.Силното приятелство не се разваля лесно.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Първоначално написано от MP
Там е проблема, че не знам точно до колко ни е силно приятелството. И също така, че той не малко пъти ми е казвал, че го е страх от чувства. Т.е го е страх да обича ..![]()
Hilary_![]()
Не го прави сега. Той може да го приеме като опит за използване на ситуацията... Останал без гадже и то най-добрата му приятелка да му каже, че го обича. Той ще се обърка също, ще се раздвои, вероятно ще се регне и ще пусне тема тук, очаквайки помощ от нас... Някои хора биха го приели и като предателство. Според мен трябва да изчакаш. Друг е въпроса, че това неговото е лиготия... Любов от дистанция не е любов, а тъпотия. А факта, че го е страх говори, че е изживявал тежко разочарование и преди това. Затова изчакай малко и тогава просто поговори с него. Директно. Недей както хиляди други да увърташ. Нещата трябва да бъдат ясни. Успех![]()
В крайна сметка гледайте да не си развалите приятелството,че примери такива колкото искаш![]()
Ако пък не е толкова силно,какво губиш ?Първоначално написано от Priceless
Ми .. губя човек, на когото наистина държа, човек, без когото не мога да си представя как ще ми минава деня.. и човек, на когото знам, че каквото и да кажа, ще си остане между нас..човек, който винаги може да ме накара да се усмихна ..Първоначално написано от MP
![]()
Hilary_![]()
Не е задължително да го загубиш,но ако смяташ,че приятелството ви не е достатъчно силно и така или иначе ще се разруши,защо не му кажеш всичко?Стигне ли се до такава ситуация всичко е ясно - трябва ПРОМЯНА. Не може нещата да продължават по същия начин,той ще забележи,че нещо ти тежи,вероятно е да се отчуждите.
Ми то се почна вече .. днеска 100000 пъти ме пита какво ми има, защото забеляза, че нещо не съм на кеф .. и аз все му казвам, че нищо ми няма.. той не ми вярва .. и изобщо ...Първоначално написано от MP
![]()
Hilary_![]()
Имала съм подобен проблем.Всичко се провали.
Успех с твоя.
Ето,виждаш ли.Със сигурност не може да продължава така,а единственото решение е да му кажеш всичко.То е ясно,че това е начинът,въпросът е не дали,а кога и как ще го направиш.Не разбирам защо трябва да си тъжна,не е невъзможно да се случи нещо между вас.
Ама какво да направя, като ме е страхЗнам, че не е невъзможно .. просто някак си .. не мога да си го представя как ще стане
![]()
Hilary_![]()
Ще бъдеш щаслива.
Зная... ама колко ще продължи не знам .. а пък и .. при положение, че той обича това момиче![]()
Hilary_![]()
Се някогаа истинатаа ще излезе на явее .. после ще ти е по кофти чее не си му казалаа .. простоо говории с негоо .. акоо тии е приятелл найстинаа .. и акоо не изпитва нищо къмм тебб .. тойй простоо ще ти обеснии как стоят нещатаСтига с товаа АКо .. ако .. акоо .. простоо пробвай
![]()
И аз съм била в подобна ситуация,само че го харесвах ,за любов не може да става дума ,но както и да е....казах му ..тоест целунах го и след това му казах и ние си останахме най-добри приятели но само това той отбягваше темата и после се влюбих истински в едно чудесно момче ,с което и до сега сме заедно ..и изведнъж дори приятелството между мен и най-добрия ми тогавашен приятел си отиде..надявам се при теб да е различно и съвета ми е да му кажеш ,защото то рано или късно ще се случи![]()
КоГаТо РаЗсЪбЛеЧеШ дУшАтА сИ пРеД ХоРаТа, ЕдИнСтВеНоТо, КоЕтО ХоРаТа щЕ НаПрАвЯт е - Да я ИзЧуКаТ. ЗаТоВа, КоГаТо ПрАвИш ДуШеВеН СтРиПтИйЗ, ЗнАй КоГа Да СпРеШ. НаДъРвИ Ги и СпРи.