- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да продължа ли да чакам ?
Значи обичам едно момиче , но то от 2 години си има друга приятелка . Пишем си . Харесва ме . Виждали сме се много пъти . Канила ме е на кафе , у тях и т.н. , но нз дали да продължа да я чакам или да се откажа и да продължа напред ? Има ли смисъл да чакам ?![]()
По две в случаяПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
А ти , девойче, колко теми още смяташ да пуснеш?![]()
По темата: Ако смяташ, че си заслужава- чакай !
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
еми това е за друго момиче , не за онова което писах в предната темаПървоначално написано от Priceless
![]()
Първоначално написано от br0ken17
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Момичето си има друга приятелкаПървоначално написано от br0ken17
![]()
Death is inevitable.
Our fear of it makes us play safe,
blocks out emotion.
It's a losing game.
Without passion you are already dead.
Питай я какво изпитва към и ако е приятелство,продължавай напред,а ако не е,да избере какво да прави и да спре да разиграва и теб и приятелката си.![]()
Първоначално написано от NoobasaurusRexx
Лезбийска му работа![]()
Hilary_![]()
Ти мислиш ли, че тя ще остави приятелката си заради теб?.. Ако го мислиш я изчакай да го направи.. скоро! Но ако тя не е готова да го направи кво ще я чакаш тая кифла? Тя не знае кво иска..
Аа, еми не съм видяла, затова.
Но в тоя случай не мога да помогна. Лесбийските истории са сложно нещо. Твърде много интрига има.![]()
накарай го да играе онче бончеПървоначално написано от ItalianMafia
![]()
Всичките сме хиени затваПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
той е тя !Първоначално написано от haritov
![]()
Първоначално написано от ItalianMafia
жени
![]()
зависи от гледната точкаПървоначално написано от ItalianMafia
пп
като се жените коя ще е булката![]()
след тая тема би тряяло да не ме учудва нищо вече.. два часа се мъчих да схвана за кво става въпрос ..Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
мило момиче имам компромисен вариант оправи си резбата![]()
как ли?
накарай момче да ти помогне до седмица след работа и безсънни нощи съзерцавайки тавана ще се оправиш![]()
^ и аз това помислих.. Момче и трябва..![]()
бих и поредложил помощ ама не съм и по джоба доста скъпо зимамПървоначално написано от ItalianMafia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ама тя е бисексуална .. поне така твърдиСмени сливата със саламче малко ..
![]()
Hilary_![]()
Първоначално написано от Priceless
един кучешка радост![]()
Няма значение какъв .. важното е да се вразуми малкоПървоначално написано от haritov
![]()
Hilary_![]()
Аз щях да и предложа помощ, ама ти пък препоръчваш да е момче, а аз съм момиче, тцтцПървоначално написано от haritov
![]()
кой знае.. може да има възможностПървоначално написано от haritov
![]()
![]()