- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Моля помогнете !!
Имам една приятелка , която скоро замина за Гърция. Но тя напоследък - в последните няколко месеца се държи много гадно с мен . Замина и 1 път не ми се е обадила и не ми е писала ... сякаш не съществувам.. когато си е в България един ден ме вика да излизаме на другия ден секаш не сме приятелки нито ме вика нито ми пише нито нищо и тя сега скоро ще си дойде от Гърция и бих искала да попитам какво да и кажа или по точно как да разбера какво иска тя !? Дали иска да си останем приятелки или просто да я оставя и всичко да свърши ? Един ден ми казва , че ме обича на другия , че ме мрази... и просто нямам сили вече да се боря искам да разбера какво иска и ако иска да я оставя ще я оставя ! Благодаря ви предварително !!!
Може да е била заета и затова да не ти е писала. Ако мислиш, че не е така, питай я направо последно дали те мрази или обича. Ако пак започне постоянно да променя решенията си, остави я замалко и ако те търси й казвай, че си заета. По-натам почни пак да се размотаваш с нея и виж какво ще стане.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
Благодаря ти много ще послушам съвета тиПървоначално написано от fire_cat
![]()
Колкото и да си зает винаги се намира 1 минута време да се обадиш ... не знам ... както си решиш
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Там е проблема че 1во е мн скъпо и 2ро тя неиска да ме чува :XПървоначално написано от MrUndaztood
Не,не става въпрос когато си е в България. Бтв вивател дават 80 безплатни минути роуминг разговори на месец (месечната такса беше около 5лв)...позаинтересувай се.Първоначално написано от br0ken17
А тя скайп няма ли?
LastFM
имаПървоначално написано от MrUndaztood
Еми поне пише (те) ли си?!
LastFM
Не иска да общува с теб. Толкова ли е сложно? Имай малко самоуважение и спри да й ходиш подир гъза!
Това ще рече ли че иска да ме раскара ?Първоначално написано от vampire_girl_
да но... ;(Първоначално написано от MrUndaztood
Не мога да говоря от нейно име,но ще дам пример със себе си.
Запознах се с едно момиче и станахме приятелки.
Беше ми много,много добра приятелка.
Ходехме заедно на всякъде,а когато не бяхме заедно си пишехме или говорехме по телефона.Споделяхме и т.н.
Мина известно време,тя се запозна с други хора,но продължаваше да ми е приятелка.Аз също се запознах с нови хора,които ми допадаха.
С нея малко по малко почнахме да се отдалечаве,въпреки че тя се опитваше да запази приятелството ни.
Когато ми звънеше да излезем,винаги имах много домашни или бях заета по друга причина - само за справка ще кажа,че домашни не съм писала от...не помня кога,а и в нито веднъж не съм била заета.
Правех така,че да се скараме,казвах и че я мразя,а после че я обичам.
Търсих начин сама да се отдръпне,защото нещо сякаш се беше прекършило.Беше ми, едва ли не, скучно с нея.Не мога да посоча точна причина,защо я разкарах.
Тя ми звънеше от време на време,но не вдигах.
Все още ми пише в скайп от време на време,но и казвам "Здрасти,как си?" и приключвам разговора,просто като спра да и отговарям.
На нея и е ясно,че аз не искам да сме приятелки,но явно все още се надява,че можем да върнем времето.
Дразни ме това,че тя така и не говори с мен като хората.Питаше ме от време на време "Дразня ли те?","Сърдиш ли се?","Какво ти има,пак?" и това беше,но не ми пука.По-лесно за мен.Нали исках просто да я разкарам?!
Пишем си по едно изречение в скайп,веднъж месечно и до тук се изчерпва приятелство ни.
Беше хубаво,бяхме приятелки,имаме спомени.Толкова.Беше.
Имам и още примери,но както и да е...
Ти се опитай да говориш с приятелката си ...и се надявай да не е като мен xD
да мисля , че тя прави точно като теб , само че си пишем по често... нз... но все пак благодаря тиПървоначално написано от vampire_girl_
![]()
Точно.Първоначално написано от mArMaLaDkA