- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- интернет любов?!
Съществува ли според вас ...
аз лично стигнах до извода че докато не я изпиташ неможеш да повярваш![]()
[а ся ако има такава тема ...хх ще ме извинявате тогава xP ]
Каквото и да ми говорят, не могат да ме убедят, че ще се влюбя в една машина. Зрителният контакт е мн важен. Всеки човек си има някакво обаяние и ако не ми хареса, не става. Винаги съм мразела онези мизерници, които се отварят в скайп, а после нищо не правят. Докато тия, дето се изправят очи в очи с теб и набират смелост да ти кажат всичко, винаги съм ги уважавала, дори отговорът да е "не".
Съществува зарибявка ,но чак любов .....![]()
Vin diesel RULZZZZ
Не вярвам.Чак да бъда категорична дали съществува или не-не мога.Но според мен няма.Възможно е хора да се запознаят по интернет,после да се видят,да излизат продължително време и чак тогава.Но за интернет любовта аз винаги ще се отнасям с предразсъдъци.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Аз поначало съм по срамежлива и разчитам на Компа.. Но като стане въпрос вече не до зарибявка а до любов няма как да е по интернет трябва очи в очи.. (мое мнение) ..
"интернет любов?!" - Такова понятие за мен лично не съществува!!!![]()
П.С. - Че си "обичкам" компа - е вярно, ама чак пък толкова...![]()
Интернет любов - не
Няма как да се влюбиш в човек - само чрез някакви си снимки, чат и чуване на гласа му.. Нито знаеш наистина как се държи, незнаеш обикновенните му реакции.. не си прекарал време с него..
Някой, ако каже, че е влюбен в човек, който дори не е виждал - то това е някаква заблуда..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Xmm ami moje da si haresa6 momi4e po internet am 4ak liubov edva li, nali moje pri purviq put pr kato se sre6tnete da se vliubi6 v neq, no put moje da si praqt ebava s teb koeto e mn gadno ili prosto da te lujat.
Taka 4e ako nqkoi ti kazva 4e se vlubil v teb sako po Internet ami poiskai da se sre6tnete, nqkoi slu4ai moje da e samo da te izpolzvat i tn.![]()
Интернет любов няма,има просто запознанство в интернет,което е довело до нещо по-сериозно.
Не може да сте двойка с някой,а никога да не сте се виждали и въпреки това да твърдите,колко се обичате
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Е как ако не знаеш кой стои срещу теб![]()
а ако знаешПървоначално написано от LetTheMusicTalks
![]()
Напълно съм съгласна..Първоначално написано от DivoTo_KoTe
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Според мен това е мега тъпо.Първо трябва да видя човека.Ама тей да ми се включи някой си и аз да си влюбя![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
И в други теми съм писала,че любов по интернет не може да съществува,ако се ограничи само в рамките на виртуалното пространство.Ако започне оттам и продължи в реалния живот,ок,но само в скайп е тъпо и безсмислено.Как ще се влюбиш в някой си там,когото не си докосвал,не си го погледнал нито веднъж в очите,не сте провели нито един разговор,който не се изразява в чатене..?
Преди време бях хлътнала по едно момче,с което живеем доста далеч един от друг,но осъзнах,че нищо не може да се получи и сега сме си просто добри приятели.Споделяме си някои работи,дава ми много ценни съвети и така...
Таквоа нещо не съществува!. Всички които мислят, че са влюбени в някои само от комуникацията си с него по интернет са в огромна заблуда. Как може да заобичаш някой без да си го виждал, докосвал или говорил с него... Но ениуей - всеки си има мнение за този въпрос.
Любов може да има след това ... но преди да сте се видяли ... хмм трудно ...Макар, че "идолите" на поне половината свят са безкрайно обичани та дори някои ги копират дословно мислейки си, че обичат човека от снимката ... амм въпрос на гледна точка ...
Но за мен може да се стигне до зарибявка .. харесване ... но любов нееее ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
мм не вярвам..трябва да срещнеш един човек и да го опознаеш,за да се влюбиш в него...ако се влюбиш в представата,която си изградил за него и след време тя се окаже неправилна само ще те боли
Първоначално написано от youloveme
съгласен
Най-древната и силна емоция е страхът, а най-древният и силен страх е страхът от неизвестното.
Първоначално написано от chaotic
!
!
!:
Много странно ми зчуви като се замисля,да има интернет любов.Но е възможнно и да има,както пише в първия пост не можеш да знаеш без да си го изпитал,но имам приятели,на които пък им се е случвало..нз,на мен ми е малко трудно да повярвам