- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- наведи се и за палците хвани се
здравейте хора и админи
седя си чета и в мойта умозамайваща недоразвита побъркана глава се роди една мисъл или въпрос
та какво мислите за любовта между хомосексуалните двойки аджеба могат ли да обичат така както някое момче момиче или още по-лошо както някой себе си![]()
бе да си са обичат..ни ма бърка мен
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Аз не мисля, че е възможно да обичаш човек от същия пол така както ви могъл да обичаш някой от другия..
Не познавам лесбийки/гейове, но не мисля, че любовта им може да се нарече точно любов...
тез хора не са добре да ти кажа аз![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Мне...не мисля...Пък и гадното при тях е,че ако не си в обстановката,трудно можеш да си намериш гадже.![]()
![]()
![]()
![]()
Ба ли ги .. сигурно могатСамо да стоят далече от мене!
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
сигърно ще ви прозвуча малко изтаркано но моето мнение е:
НА САПУН!!!
или на училищеПървоначално написано от yambolov
![]()
да е само кат прочетох за някви такива боклуци и са изнервих мн и незнаех ко пишаПървоначално написано от haritov
![]()
май още не ти е минал ядаПървоначално написано от yambolov
![]()
^^ Пука ли ти .. на някои хора цял живот не им минава![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Вчера на плажа някви ме сваляха цял деннемога да се отърва от тях
щях да отида при оня да му кажа ама него кво го е**
Ии накрая изръсих че съм обратна за тва не искам да се запознаем ...Много бързо ги разкарах
Т'ва върши работа понякога
![]()
Защо не?
Щом са толкова смели,за да покажат чувствата си пред света и да рикуват да бъдат оплювани,отритнати,в някои случаи даже и пребити от непознати и от обществото като цяло,защото въпреки напредъка ни,хората си остават закостенели.Та някои от тях се подлагат на това съзнателно и мисля,че си е жертва,защото обичат достатъчно както себе си,така и човека до тях.![]()