- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас любовта ограничава ли ни по някакъв начин?
Какво мислите?![]()
Бихме ли обърнали повече внимание на другите неща и хора около нас,ако сърцето ни вмомента не принадлежи на никой? И ако е така,това значи ли,че любовта ни ограбва по някакъв начин?
Дори и да съм влюбена и да обичам някой, никога няма да забравя хората и нещата, случващи се около мен. Заради любовта няма да загърбя важните неща в живота.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
любовта е песен за сърцата и молба за прошка към света но може да се окаже и ода на жестокоста и оръжие което да разделя хоратаПървоначално написано от sulley
ограничава ни да и то на 3 неща добро и зло
Не,любовта не ни ограбва.Ограбва ни човека,който ни разбира сърцето.Тъй като любовта е сляпа,след като скъсате осъзнаваш,че си изпуснал много неща от живота и че си пропилял ценни месеци/години от живота си.![]()
Любовта не може да ограбва , но човекът може.. Всичко зависи от нас и от нашата нагласа. Ако сме готови да загърбим всичко и всички заради любовта - ОК .. Но според мене не си заслужава. Знам, че може би говоря така, защото още не съм срещнала истинската любов, но на този етап от живота ми мисля по този начин - не си заслужава!
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Любовта не ограничава никога нищо.. тя може само да дава, никога не взима.. Просто когато си влюбен искаш да прекарваш колкото се може повече време с любимия човек и сам решаваш да се лишаваш от някои неща..
Повечето пъти без да се осъзнаваме става така... ние сме погълнати от тази любов по някой и кво се случва .. забравяме приятелки, с които до преди месеци сме се влачили всеки божи ден ... забравяме за всякакви други момчета .. за нас е само Той ... единствен .. + това, че вече изобщо не знаем какво се случва около нас ... според мен несъзнателно става така .. определено е трудно да се запази баланс между любимия човек и всичко останало ...
Но когато човек е влюбен му стига само любовта на него/нея ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Любовта няма как да ни ограбва, любовта е чувство, а чувствата не ограбват. Човека до нас може да ни ограбва, но това вече си е до човек. Аз обичам живота и мразя оковите, свободен човек съм и до този момент не съм позволила любовта да ми отнеме нещо, тя само ми е дала.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Първоначално написано от kobrichka
както обикновено съм напълно съгласна с теб!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Не бих казала,че ограничава,просто те кара да гледаш на нещата около себе си по-различно и да обръщаш повече внимания на красивите мигове.А вече акоо партньора те ограничава е друг въпрос ...
Да, определено ми се е случвало да пропусна дребни неща, заради това, че сърцето и ума ми са другаде. Големите неща обаче, не ги пропускам![]()
Животът е адът описан в Библията!
ще си позволя да цитирам един форумец.
Първоначално написано от Raybeez
освен мозъка ти
и парите ти
не особено...
Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
много ясно че да.. е ако приятелката ми ме пуска да си лягам и с други значи не е проблем![]()
Първоначално написано от lovec
човека е прав
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Напоследък виждам точно това.
Вярно е ,че е хубаво да прекарваш колкото се може повече време с любимия човек,но трябва да го правиш така,че на всички да им бъде приятно ,а не цялото внимание да се пренесе върху гаджето ,а хората, приятелите и т.н винаги да останат на заден план. Но има хора,които много добре могат да съчетаят двете неща заедно .Зависи просто от човека.
според мен любовта дава крила(по-добре е от енергийна напитка)
Ох като се сетя за тези кандидат студентски изпити и за всичките уроци дето ще трябва да ходя и само мисълта че трябва да отделям и по 1-2 часа на ден за дадено момиче и направо нз как ще издържа, но все пак бих ги отделял... трябва да се правят жертви. Не може всичко да е идеално. Пък и сега съм си харесал момиче от друг град и ако стане работата тъкмо няма да ми досажда прекалено![]()
![]()
бе мойте кандидат студентски минаха и да ти кажа от зор през цялото тва време хич не съм се сещал за момичетаПървоначално написано от Eddie
.... опа всъщност се запознах с една кандидат студентка една мн хубавка ама не се брои нали
![]()
може би аз правя точно това.. напоследък с моята най-добра приятелка се караме защото нямам достатъчно време за нея.. а постоянно искам да съм с приятеля ми ( просто го обичам страшно много ) , а той е страшно ревнив .. наистина не знам какво да направя за да и двамата са доволни![]()
![]()
![]()
Зависи си изцяло от човека, любовта е прекрасно чувство, но не трябва да се оставяш да те погълне изцяло. Решението е баланс. Не мисля, че ако с само с един човек живееш пълноценно. А и като пренебрегваш малко или много хората, които обичаш наистина ги нараняваш. Когато бях с бившия ми намирах време и за него и за приятелите.
Не любовта те ограничава, а РЕВНОСТТА на половинката..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
По-скоро с човека, с когото си те обогатява, а не те ограбва, ама карайте...![]()