.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на vampirekiss
    Любовта не ограничава.Ограничават ни собствените ни морални ценности и дългът към другия.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Град
    столицата
    Любовта ограничава.И то много.Тя определя действията ни,променя ни,което включва и много ограничения и компромиси най-вече със себе си.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Мама винаги ми е казвала, че се ограничавам много със "тази сериозна връзка". Но аз не го приемам така. Никога не съм почувствала някакво ограничение. Може би е заради това, че уча в друг град и през учебната година се виждам с приятеля ми два пъти в седмицата. Или просто си имаме доверие и не се задушаваме взаимно. Или пък, това, че всичките ни приятели са в една компания и често се виждаме. Незнам, но от любовта съм изпитала за сега само удоволствие, удовлетворение и всичко друго, което не е отрицателно.
    Но пък зависи от самите хора. От характерите им и това, върху което се гради връзката им. Ако една връзка се гради върху доверие и приятелство, няма да има подобни проблеми.
    Мое мнение.

dori i da sam vlubena do poluda nikoga nqma da zabravq horata okolo men zaradi nqkva si lubov.....
    vse pak ako bqh nqkva tapa krava mojeh i da go naprava ama ne sam i nqma da go napravq......
    nqma da zagarbq vajnite ne6ta v jivota si......
    nqma da e 4estno sprqmo horata okolo men.....

още не съм срещнала такава любов,която да ме разпилее,да ме кара да забравя всичко наоколо,да завладее съзнанието ми.... А много ми се иска и това да стане някой ден

Да определено когато си влюбен се ограничаваш в някои неща ... дали сте някаде и на приятеля ти вече няма да му се седи там или пък той ще иска да идете някаде където на теб много много не ти се ходи , но в една връзка и то по - дълготрайна най - важното са компромисите . веднъж единия ще се съобрази другия път другия ще направи изключение. да се изолираш от заобикалящите те неща - било то приятели или навици е грешка ... всичко си има своята стратегия и тактика

Ami vsushnost spored men ugranichava i to moje da ugranichava dosta ili moje i pochti da ne se oseshta ugranichenieto vsichko zavisi ot mn neshta i e otnositelno za vsqka vruzka,no da go kajem taka kogato primerno 2ma dushi se zaobichat dosta silno kato im e dobre zaedno kato sa shtastlivi kato si lipsvat i kato iskat da se vijdat se po chesto v edin moment zapochvat da spirat da obrushtat vnimanie na zaduljeniqta si na zanimaniqta si na hobitata si na priatelite si ili ne spirat no pone ne e kakto predi ,predi da sreshnat lubimoto sushtestvo... primerno ako izlizash vseki den s gajeto edvali shte ti ostava vreme za priateli.. uchene igra sport ili kakvoto i da e drug... no nz strogo individualno e ako se vijdash po rqdko s gajeto pak e sushtoto no ne prosto seki den... i ot tazi gledna tochka spored men ogranichava az lichno pri men stana neshto podobno predi kato ne bqh s neq ili kato ne izliahme seki den trenirah silovo hodeh na fitness redovno zanimavah se s dosta neshta chetqh ucheh dosta za daskalo prosto obicham da se razvivam da cheta ucha i tn.. no kato pochnahme da izlizame seki den do kusno zapochna da ne mi ostava vreme da mi e ligavo da me murzi toest malko ili mnogo lubovta mi vuzprepqtstva razvivaneto koeto ot svoq strana vodi do ogranichenie i takam no sichko e individualno i e takova kakvoto si go napravite ti i purtniora ti
    Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
    <-----<<<< ME

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Не мисля. Много по-спокойно е да си имаш стабилна връзка и да не се занимаваш с глупости.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ограничава, да. Понякога се налага да се съобразяваме с човека, когото обичаме. И затваряме очите си за някои неща, само от любов. А и повечето влюбени са погълнати единствено от обекта на желанията си, че забравят за всичко друго. И когато един ден всичко свърши, осъзнават грешката си..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Хаха .. според мен си зависи от човека.Някои може да се ограничават до по-голяма степен други до по-малка.Аз лично не се ограничавам както и не ограничавам приятеля ми.За мен това е един вид вманиечаване и вглъбяване в връзката и отношенията ни,което не води до нищо хубаво.А що се отася до това дали съм загърбила нещо,категорично НЕ.Важните неща в живота ми си остават важни и след като започне връзката и след като приключи.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си