- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Зелен китайски чай за отслабване ?
хитроо ама не ;D аз няма да го ям кой знае с кво ше го наблъскаш![]()
![]()
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
ти нямаПървоначално написано от lazzza
но с тая мания за отслбване
и чая дето е бъчкан с кофеин мога продам 1 тир с сандвичи за близките 10 мин
има мисъл в теб .. добър търговец ше излезе от теб![]()
![]()
и аз ще почна да продавам и ще ти подбия цената към сандвича ще има и напитка за отслабванеПървоначално написано от Nakadah
![]()
E aз пък ще си произвеждам собствено мляко с добавена Бифидус Есенсис вътре!Първоначално написано от XENON
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
и това е друга интересна идеяПървоначално написано от MrUndaztood
![]()
![]()
аз от време на време пия китайски зелен чай и мен поне ме разхабва доста , но много боли .
Мама го пие вече от много време мирише отвратително и ОПРЕДЕЛЕНО им аразхлабителен ефект(тя за това го пие)попринцип пише,че е за отслабване,но тя си е слаба и като гледам ефект в отслабването няма абе не ти препоръчвам да го пиеш гаден е![]()
Нищо няма да ти стане, ако пробваш.
Ако си купиш обикновен зелен чай от някой хранителен магазин нищо няма да ти станеАко ще и с литрите да го пиеш
За сметка на това в специализираните магазини се продава насипен с аромат на ванилия,лимон,портокал,мен а и к'во ли още не и от него се отслабва.Той е доста по-скъп (100гр. са над 5 лв. ако не се лъжа) и когато си правиш чай се слага многоооо малко количество чай (само на върха на чаена лъжичка).От него не бива да се пие по повече от 1,най-много 2 чаши на ден,защото организма ти не е свикнал(за сметка на това пък qponcite пият по повече от 10 чаши от този чай на ден
)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
тоя боклук го водят разхлабително ама и за тва не става .. няма смисъл да се тровиш само![]()
Чуваш ли се,аромата на ванилия ли те кара да отслабваш?Първоначално написано от 3oPuTy
Аромата на ванилия си е аромат,нищо повече.По-скъп е просто защото не е обикновен,а има други глупости в него.
Купувам си от...магазин за чай и кафе,не знам кое е "специализиран" магазин.И там има с вкус на кво ли не,наред с натуралния.И с нищо не са по-различни(освен с вкуса!?).
![]()
след като изпия една чаша зелен чай и след 5 минути съм в тоалетната...![]()
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Не се тъпчете с такива глупости...чайове,хапчета,д вки и какво ли не още за отслабване..имаш цели 3 седмици,бягай,аеробика,кор мни и правилен режим на хранене ще дадат много по-хубав резултат,отколкото този чай.Поне аз мисля така..То си е чисто мъчение за организма.Пък и няма да има траен ефект,ако въобще има,де.А откъде си сигурна,че съседката ти е ползвала само чая?Така че,стягай се и започвай,не се занимавай с несигурни неща.
Хаххх мама го пи и ми каза, че такова разтройство я е хванало...![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lipstik
Не се отслабва ..но да има отвратителен вкус и най-важното ВОНИ !!!![]()
целта точна на този чай е да пречисти организма за това има разстройство и за това се отслабва.
А ти чуваш ли се?!Да съм казала,че от аромата се отслабва?!Просто споменах,че насипния чай е с различни аромати,а не,че се отслабва от тяхПървоначално написано от Madness
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!