.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    хитроо ама не ;D аз няма да го ям кой знае с кво ше го наблъскаш
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от lazzza
    хитроо ама не ;D аз няма да го ям кой знае с кво ше го наблъскаш
    ти няма
    но с тая мания за отслбване
    и чая дето е бъчкан с кофеин мога продам 1 тир с сандвичи за близките 10 мин

има мисъл в теб .. добър търговец ше излезе от теб

Град
    Сицилия
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    имам чувството че ако ви направа корейски сандвичи за отслабване ще се скъсате да ги купувате
    но това е идея
    1 сандвич - $50
    и аз ще почна да продавам и ще ти подбия цената към сандвича ще има и напитка за отслабване

Цитирай Първоначално написано от XENON
    имам чувството че ако ви направа корейски сандвичи за отслабване ще се скъсате да ги купувате
    но това е идея
    1 сандвич - $50
    и аз ще почна да продавам и ще ти подбия цената към сандвича ще има и напитка за отслабване
    E aз пък ще си произвеждам собствено мляко с добавена Бифидус Есенсис вътре!
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Град
    Сицилия
    Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Цитирай Първоначално написано от XENON
    но това е идея
    1 сандвич - $50
    E aз пък ще си произвеждам собствено мляко с добавена Бифидус Есенсис вътре!
    и това е друга интересна идея

аз от време на време пия китайски зелен чай и мен поне ме разхабва доста , но много боли .

Град
    Wonderland/Lazy Town
    Мама го пие вече от много време мирише отвратително и ОПРЕДЕЛЕНО им аразхлабителен ефект(тя за това го пие)попринцип пише,че е за отслабване,но тя си е слаба и като гледам ефект в отслабването няма абе не ти препоръчвам да го пиеш гаден е

четох някъде,че е мн полезен

Нищо няма да ти стане, ако пробваш.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Ако си купиш обикновен зелен чай от някой хранителен магазин нищо няма да ти стане Ако ще и с литрите да го пиеш
    За сметка на това в специализираните магазини се продава насипен с аромат на ванилия,лимон,портокал,мен а и к'во ли още не и от него се отслабва.Той е доста по-скъп (100гр. са над 5 лв. ако не се лъжа) и когато си правиш чай се слага многоооо малко количество чай (само на върха на чаена лъжичка).От него не бива да се пие по повече от 1,най-много 2 чаши на ден,защото организма ти не е свикнал (за сметка на това пък qponcite пият по повече от 10 чаши от този чай на ден )
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

тоя боклук го водят разхлабително ама и за тва не става .. няма смисъл да се тровиш само

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Ако си купиш обикновен зелен чай от някой хранителен магазин нищо няма да ти стане Ако ще и с литрите да го пиеш
    За сметка на това в специализираните магазини се продава насипен с аромат на ванилия,лимон,портокал,мен а и к'во ли още не и от него се отслабва.Той е доста по-скъп (100гр. са над 5 лв. ако не се лъжа) и когато си правиш чай се слага многоооо малко количество чай (само на върха на чаена лъжичка).От него не бива да се пие по повече от 1,най-много 2 чаши на ден,защото организма ти не е свикнал (за сметка на това пък qponcite пият по повече от 10 чаши от този чай на ден )
    Чуваш ли се,аромата на ванилия ли те кара да отслабваш?
    Аромата на ванилия си е аромат,нищо повече.По-скъп е просто защото не е обикновен,а има други глупости в него.

Купувам си от...магазин за чай и кафе,не знам кое е "специализиран" магазин.И там има с вкус на кво ли не,наред с натуралния.И с нищо не са по-различни(освен с вкуса!?).

след като изпия една чаша зелен чай и след 5 минути съм в тоалетната...
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Не се тъпчете с такива глупости...чайове,хапчета,д вки и какво ли не още за отслабване..имаш цели 3 седмици,бягай,аеробика,кор мни и правилен режим на хранене ще дадат много по-хубав резултат,отколкото този чай.Поне аз мисля така..То си е чисто мъчение за организма.Пък и няма да има траен ефект,ако въобще има,де. А откъде си сигурна,че съседката ти е ползвала само чая?Така че,стягай се и започвай,не се занимавай с несигурни неща.

Град
    София
    Хаххх мама го пи и ми каза, че такова разтройство я е хванало...

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Аз съм чувала,че се отслабва,но има отвратителен вкус.

Не се отслабва ..но да има отвратителен вкус и най-важното ВОНИ !!!

целта точна на този чай е да пречисти организма за това има разстройство и за това се отслабва.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Madness
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Чуваш ли се,аромата на ванилия ли те кара да отслабваш?
    Аромата на ванилия си е аромат,нищо повече.По-скъп е просто защото не е обикновен,а има други глупости в него.

Купувам си от...магазин за чай и кафе,не знам кое е "специализиран" магазин.И там има с вкус на кво ли не,наред с натуралния.И с нищо не са по-различни(освен с вкуса!?).

А ти чуваш ли се?!Да съм казала,че от аромата се отслабва?!Просто споменах,че насипния чай е с различни аромати,а не,че се отслабва от тях
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си