.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Кажете хубав продукт за почистване на кожа от пъпки,петна...

Ами аз имам по раменете и по лицето сични пъпки и искам да си ги изчистя,но то има толкова много видове че вече нз кое е боклук и кое не е... Защото една приятелка си купи там няква измислена марка (нз ква беше) за почистване на лице и след 1 сед. вече не само пъпки и петна ами и синки(и разни др цветове по лицето) Кожата ми е много малко мазна...ако ши помогне

Зависи какъв тип ти е кожата. Така на сляпо не можем да ти препоръчвам, а и иначе...
    Трябва да си избереш подходящ продукт за твоя тип кожа.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Acne out или салицилов спирт , някакъв хубав крем можеш да си вземеш

Garnier Pure 3in1 .. аз го използвам , въпреки ,че вече нямам почти никакви пъпки .. само остатъчни петна и черни точки ; ) .. но това може би ще помогне в твоя случай
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

От Acne out съм много доволна, лицето ми се изчести останаха някакви черни точици и въпреки това пак го ползва всяка вечер преди лягане
    Be Fresh
    НЕ съм от София!!!

Абе това Garnier Pure 3in1 на каква цена беше?

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    7-8 lewa

всъщност това на Гарниер не маха буквално черните точки, а само ги избелва, и след ден/или повече-зависи от кожата/, те пак си се появяват.
    е, ако го ползваш всеки ден, няма как да установиш това.

от тези продукти, почистващите /гел/пяни и тониците БЕЗ СПИРТ, според мен са най-добрият вариант, изсушават най-малко кожата.

На мен аптекаркара ми прави някакъв разтвор от Салицилова киселина, сяра и антибиотик... Мн ми помага. Пробваи и ти
    Любовта е като разтройството-където те хване-там оставаш...

Garnier Pure 3in1

Град
    У нас Си (=
    Elea като тоник за почистване е много добър. Бях си го взела като имах пъпки и се изчистиха бързо.
    Обаче още имам някакви като петна..не може да се каже, че лицето ми е гладко, а е като на червени петна бледи..ама аз си ги виждам и точно днес ходих до козметични магазини да си избера нещо за лице, ама..не си избрах. И се погледнах на едно огледало на слънце и лицето ми беше ок, ама у нас на моето огледало е... не ми харесва

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    Garnier Pure 3in1 .. аз го използвам , въпреки ,че вече нямам почти никакви пъпки .. само остатъчни петна и черни точки ; ) .. но това може би ще помогне в твоя случай
    И аз ти препоръчвам Garnier Pure 3in1..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

А заедно с Garnier Pure 3 в 1 нужно ли е (има ли) друг продукт..или например дневен крем,нощен крем, и т.н. или си е само един?
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

а и четох, че премахва черните точки..ами пъпките?
    Последната промяна е направена от p3rf3c7 на Сря февруари 10, 1905г. 1:13 pm; мнението е било променяно общо 13 587 пъти

Голям фен
    Аз използвам Гарниер 3в1 за измиване на лицето.Добър е.Имам и на Нютроджина-Visibly Clear,също страхотно измиват и съм доволна.Иначе си правя и пилинг с трици.Проблеми с кожата нямам

Град
    София
    Nivea
    Visage
    Young

Garnier Pure Active или 3в1
    Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...

Имаше период, когато ми си бяха появили доста пъпки.Казаха ми за Гентамицин под ф-мата на крем.Наистина помага,все пак е антибиотик.Вземи си, няма да съжаляваш.Има го в аптеките 2-3 лева е.
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Цитирай Първоначално написано от xHARDCANDYx
    Garnier Pure Active или 3в1
    Първото е май по-добре 'щото е и за петна.
    Щастието е единственото нещо, което човек може да раздава без да притежава.

крем Акне аут
    Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.

Цитирай Първоначално написано от YouCantStopMe
    Абе това Garnier Pure 3in1 на каква цена беше?
    9.50 днесС сивсех
    надявам се помага
    Requiem for a dream <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си