.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Izpravqne na kosata

Moje li nqkoi da mi kaje kak da si izpravq kosata sas se6oar i 4etka.nqmam presa,a i ne iskam da q gorq,no sas se6oara nqma golqm efekt.kazvali sa mi,4e stava,za tova ako ima nqkakav nomer,kajete mi.Neznam kakvo da si slagam na kosata,za da ostane po-prava,no da ne stava nqkakva mazna.
    They call me The Wild Rose
    But my name was Elisa Day
    Why they call me it I do not know
    For my name was Elisa Day

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Не можете да минете без „изглаждащ" продукт, ако желаете гъстата и рошава коса да превърнете в гладка. Нанасяте го (но не и в корените!), докато е още влажна, и по принцип не е необходимо изплакване -направо я изсушавате.
    Тези продукти са „двойно ефикасни", защото, освен че изправят косата, те я хидратират и я защитават от сешоара. Резултатът е гладка, здрава и блестяща коса. След нанасянето на изглаждащия продукт идва ред на сушенето на косата. Специалното допълнение, което се поставя на сешоара, ще ви бъде от голяма полза, защото концентрира топлината и улеснява оформянето. Дебелина на четката зависи от дължината на косата - колкото по-дълга е тя, толкова по-дебела трябва да е четката.

Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

Повече от фен
    ъъъъъъъъъ...изглаждащите продукти са боклук нищо не прават.и ако си мислиш че сешоара не гори косата?!?приставките му не вършат работа щото на обикновения сешоар струйката не е достатъчно тънка.дори да имаш професионален не виждам как ще се изправиш сама отзад.трябва да си вземеш преса.единствения начин да пощадиш косата е пресата да е керамична.не са много скъпи

мммм... можеш да се изправиш и с сешоар!!! навеждаш си главата надолу и през цялото време седиш така наведена надолу!!! като перпендикулярно с това постоянно решиш косата си повярвай ми действа!!!

Повече от фен
    Ме сложно е да ти го обясня, трябва някоя приятелка да ти я изправи - зимаш от тия дебелите четки и бавно решиш косата надолу като я притискаш между четката и шесоара

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    slagash kosata na daskata za gladene i minavash ot gore s iutiqta toq metod e nai "minavam pmejdu kapkite" drugo ne znam kvo da ti kaja
    edna pr e kadrava i se izpravq po toq nachin 3 pati sedmichno
    kosata vse oshte si i e gasta laskava i hubava
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Blagodarq za otgovorite.Tva s iutiqta bazika6 li me ne6to,4e mnogo 6antavo zvu4i?A ina4e sas se6oara ne e li mnogo vredno da go opiram v kosata-vse pak ot tolkova blizo?
    They call me The Wild Rose
    But my name was Elisa Day
    Why they call me it I do not know
    For my name was Elisa Day

Цитирай Първоначално написано от ruso_angelche
    мммм... можеш да се изправиш и с сешоар!!! навеждаш си главата надолу и през цялото време седиш така наведена надолу!!! като перпендикулярно с това постоянно решиш косата си повярвай ми действа!!!
    + Londatrend Препарат за изправяне на коса!

Аз така си я изправям (през ден!) и става много добре, седи си идеално права и гладка.
    НО...не може да се отрече, че се изтощава, въпреки маските, балсамите и т.н., които позлвам...няма начин.

Повече от фен
    Град
    n0 cBe7a u y HaC
    Цитирай Първоначално написано от Danielle
    slagash kosata na daskata za gladene i minavash ot gore s iutiqta toq metod e nai "minavam pmejdu kapkite" drugo ne znam kvo da ti kaja
    edna pr e kadrava i se izpravq po toq nachin 3 pati sedmichno
    kosata vse oshte si i e gasta laskava i hubava
    Po-dobre ne probvai po toq na4in da q izpravq6 6toto v na4aloto 6e ti si struva 4e kosata ti si e nared ama posle nqma da ti opisvam kakav ujas e.Az sam si q izpravqla taka i efekta e super(mnogo po dobre ot kolkoto s presa ili se6oar) oba4e sled nqkolko izpravqniq kosata mi zapo4na da se kasa sama,iztanq be6e ujasno.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от WildRose
    Blagodarq za otgovorite.Tva s iutiqta bazika6 li me ne6to,4e mnogo 6antavo zvu4i?A ina4e sas se6oara ne e li mnogo vredno da go opiram v kosata-vse pak ot tolkova blizo?

хахаха ми кат не го опираш как ще се изправиш?!?!
    ква ти е косата на теб?чуплива.. къдрава или кво

а с ютия да не си луда тва пък е най-злето от всички начини

Най-хубаво си купи преса за коса. Казваш, че не искаш да я гориш косата, ама със сешоар да не мислиш, че няма да ти гори косата. Първо със сешоар трябва всеки ден на ново да се правиш освен ако косата ти не е права. А и всичко зависи от косата ти. Ако косата е къдрава или чуплива е абсурт да се изправиш САМО със сешоар. С преса спестяваш и време и нерви и парите напълно се оправдават. Ако все пак не искаш да си гориш косата не я изправяй!

темата е от 2006

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си