- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- приятелката ми сподели.... :О
че вчера го е направила с куче![]()
![]()
![]()
аз и викам има маже за тая работа
а тя вика че искала нешто различно
а сега я е страх дали е бременна аз и обещах да питам някои с опит и да и кажа е от куче може ли тя да забременнее ?
![]()
Деца, нямате ли си друга работа, та пълните форума с простотии?
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Според мен:
1-во:Приятелката ти яко те бодалка и ти наистина ако си и повярвал си болен!
2-ро: или най вероятно ти си измисляш теми и се вкарваш във някви филми!
ПП: едва ли ще е бремеена от куче
Бягай за тест до аптеката! По-надолу има тема за аборта. А ако ще го задържите, почвайте да мислите какъв цвят да са каишката и колибата. И от бълхи ще трябва да го браните...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Давай хапчетата БЪРЗОООО че да няма кученца![]()
![]()
![]()
...
...
...
![]()
![]()
![]()
Внимание ли търсиш бе, простак недоразвит.. Ае ходи бий чекии и се успокой малко, че ми втръсна от олигофрени..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
не е ебавка момчетааз я харесвам и мен ме е страх да не е бременна сериозно искам сериозни отговори тя не се ебава
тя вчера ми плачеше
не вярвам да е ебавка
![]()
а да си се замислял, че днк-то на човека е различна от това на кучето и е невъзможно да се забременее?!Боже, чак ме е страх като си помисля, че някой може да си мисли че може да се случи...![]()
BunnyD-мерси един свястен отговор чух не някфи обиди или ще си имате кученцамерси много човече
![]()
Бъзик или не темата се заключва. А и автора получи задоволителен за него отговор.