.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

какво е сериозна връзка?

много ми е интересно какво е за вас сериозна връзка?

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Апф .. бахти и въпроса. За всеки човек е различно. Може да сте заедно от 2 месеца и да е сериозна връзката, но може да сте заедно от 2 години и все още да не е. Всичко зависи от хората и от нагласата и от това до колко си готов за такава връзка. Но преди всичко - компромиси .. понякога даже и със себе си
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Връзката става сериозна тогава когато партньорите осъзнаят, че са намерили човека без когото не могат.. Тоест искат да продължат да са заедно и правят планове за съвместното си бъдеще ..

Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Апф .. бахти и въпроса. За всеки човек е различно. Може да сте заедно от 2 месеца и да е сериозна връзката, но може да сте заедно от 2 години и все още да не е. Всичко зависи от хората и от нагласата и от това до колко си готов за такава връзка. Но преди всичко - компромиси .. понякога даже и със себе си
    точно за това питам за всеки е различно и ми е интересно кой как мисли и какво е за него.

Мега фен Аватара на Hilary_
    За мен сериозна връзка е когато има любов, когато мислят за съвместно бъдеще .. когато не кръшкат един на друг ( ) .. когато не могат един без друг .. но въпреки това знаят своте недостатъци ...

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart

Аз немога да дам точна дефиниция какво е сериона връзка за мен.Със сигурност обаче при сериозната връзка трябва да има доверие,уважение и разбирателство.По мое мнение те трудно биха съществували без между партньорите да има любов.Тя е основата и върху нея се гради останалото...Когато любовта е силна,то значи основата е здрава,но не трябва да остава само така.Все пак бихме ли могли да живеем само сред основите на къщата..(какво сравнение само).Но когато основата е стабилна къщата ще е по-здрава и устойчива.Когато партньорите са влюбени те изпитват нужда един от друг..ако са достатъчно узрели те съзнават,че трябва да изградят още чувства и емоции по между си за да бъдат заедно и връзката им да е по-трудноразрушима.С други думи за мен сериозна връзка е устойчива и издръжлива.Партньорите са сигурни един в друг и знаят,че това,което е между тях е силно и голямо и никой не би им го отнел

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    брак

Град
    Бикини-Ботъм
    Когато връзката продължи достатъчно дълго,за да дойде и обичта,истинското трайно доверие,уважение и приятелство къв другия.Това са неща,много по-важни и трайни от самото влюбване,от където и започва всичко.Това за мен е сериозна връзка.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Сериозна връзка за мен е тогава, когато двама души гледат в една посока, тогава когато двама души са преживяли и щастие и мъка и въпреки всичко и всеки те са все още заедно и искат да бъдат заедно.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

myHeartIsOnlyForYou го каза много добре
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Сериозна връзка за мен е тогава, когато двама души гледат в една посока, тогава когато двама души са преживяли и щастие и мъка и въпреки всичко и всеки те са все още заедно и искат да бъдат заедно.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Еми ... една връзка става сериозна,когато хората се опоознаят достатъчно и са склонни да правят компромиси.Има връзки,които колкот и дълго да продължат не могат да се нарекат сериозни
    Москва в сълзи не вярваше, а само в любовта...Мои са отново сутрините, телефонните разпечатки, погледа от балкона, съседа. Сърцето.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    За всички е различно. В една връзка, колкото и да продължи, трябва освен любов да има и доверие и разбирателство. Трябва да правите компромиси, за жертвате всичко за другия. Трябва да знаете, че човека до вас е всичко. Бракът е стъпка напред за съвместно бъдеще. Това доказва, че вървите двамата напред.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    За мен лично "сериозна връзка" обобщава толкова много неща, че ако тръгна да ги пиша тук ще стане утре. На първо място е любовта и разбирателството между хората.

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Връзката става сериозна тогава когато партньорите осъзнаят, че са намерили човека без когото не могат.. Тоест искат да продължат да са заедно и правят планове за съвместното си бъдеще ..
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Доверие му е майката

Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Дъждът се смее с глас като хлапак, намислил новата си дяволия - помита шапки, шлифери и прах, преструвките гримирани измива. Прегръща дръзко пъстрите поли, по устните задъхано се стича... Хвърли чадъра - нека да вали! Ще можеш ли в дъжда да ме обичаш?

Не съм съгласен с някои от вас... Сериозна връзка значи, че и двамата имате нужда един от друг. Не е задължително да кроите бъдеще, за да си кажете, че връзката ви е сериозна. Всеки ги усеща нещата по свои начин, но при всички положения връзка на един месец не е сериозна. За да бъде такава, трябва двамата да се познават повече. Поне така смятам аз.

Към всеобщите любов, доверие и т.н бих добавила, че връзката е сериозна, когато си преживял много неща и знаеш как се държи човекът до теб в стресови ситуации. Нали знаете - приятел в нужда се познава. И под това да си преживял много неща, нямам предвид да нямаш пари за някоя маркова дрешка и да ревеш, заради това, или пък да са спряли любимия ти сериал по телевизията. Имам предвид сериозни неща, като загуба на близък, семейни проблеми и т.н. Така си се убедил, че можеш да разчиташ на него. А това е много много много важно.

Град
    blg
    да си готов да правиш компромиси за другия... да не изневеряваш да споделяш да го приемаш на сериозно
    "Стилът никога не излиза от мода !!!"

Всичко зависи от хората и от нагласата и от това до колко си готов за такава връзка. Но преди всичко - компромиси .. понякога даже и със себе си.......

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    сериозна връзка .. ми когато и двамата осъзнават, че не могат да живеят един без друг .. и когато биха дали всичко за да са заедно ..

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    За да се нарече една връзка сериозна не е от значението времето. Една връзка може да е сериозна дори ако са ходили 3 месеца, а може и да не е сериозна дори година - две да са ходили.
    За да е сериозна връзката са нужни доверие, споделяне, самите чувства и нагласата. Също и преодоляването на проблемите, компромисите, да си готов да помогнеш и да разбиреш половинката си..
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си