- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да ви питам.
Относно тена.
Мразя да имам тен, а във вторник заминавам на море. Има ли начин да НЕ хвана тен, като се излагам на слънце и да си остана бяла?![]()
П.С. Знам, че въпроса е тъп, но...
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
ако не се показваш на слънце да иначе едва ли![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Не,освен ако не си под чадъра,защото слънчевите лъчи изсмукват меланина от кожата,което води до почерняването - тен!
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Че аз под чадъра на-хубавия си тен хващам...
Обличаш една тениска, къси гащи и една шапка с козирка и си готова.
Е, ще се натика в някоя барче и няма да има проблеми.![]()
Иначе то и за мен е противопоказно да се излагам на слънце, понеже имам доста бемки, ама няма да ми се получи номера. Аз все съм във водата, а там най-много се почернява.
Аз не мога да седна под чадъра и да се пека. Не издържам, трябва да се движа. Аз постоянно съм във водата >> почернявам много... Предпочитам бяла, ам аще се примиря, явно.![]()
хубав крем с висок фактор?
^ Абе, тя и фактор 35 да си вземе, щом постоянно стои във водата, няма спасение. Райко не прощава, особено на покаялите се грешници, дръзнали да си отмият слънцезащитния лосион.![]()
Да, аз винаги съм с фактор над 20, стигам и до 50+ и като ходя на море с нашите, все аз съм най-черна.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
Преди се продаваха едни много груби кесийки. Пъхаш си ръката вътре и си натъркваш там, където си почернял. 100% тенът пада.Първоначално написано от dedencety
Последните години на мен проблемът не ми е дали ще хвана тен, а дали изобщо ще стигна до частта с тена.Почервенявам за отрицателно време и също за толкова отрицателно време започвам да се беля. И все пак, Пантенола е най-добрият приятел.
![]()
Аз пък НИКОГА през живота си не съм се белила...![]()
Хубавия крем с висок фактор не е ли, за да не изгаряш, не за да не хващаш тен ?????Първоначално написано от Madness
![]()
Те за слънцезащитни кремове >> пазят де, да не изгориш, ама не и да не почернееш... обречена съмПървоначално написано от dedencety
![]()
Слънцезащитните кремове ви пазят да не "хваните" рак на кожата - меланом,а не просто,защото "да не почернея или да не изгоря,защото ще ме боли и плачкам".Задължителна необходимост са.
LastFM
Не, то има едно олио! :ДПървоначално написано от lipstik
Аз, ако изгарям, изгарям под очите... само там ;/
Ами да, ако изгориш има по - голяма вероятност да получиш рак на кожата.Първоначално написано от MrUndaztood
П.С. Сестра ми миналато година беше изгоряла зверски.![]()
Братовчед ми (на 12) тая година беше изгорял на басейн супер зле и накрая тъпата му майка (вуйна ми) го намаза с РАКИЯ!!!! Умрех да се хиля,а онова рева цяла седмица![]()
LastFM
Аз за изгоряло съм чувала, че трябвало да се намажеш с водка(отделно краставиците и киселото мляко :д), ама ми е нелогично, защото е алкохол, загрява кожата още повече.
Иначе аз именно от изгарянията последните години имам 2 пъти повече бенки от преди. Нищо, че висях под чадъра, нищо, че се мазах с разни гнусотии.
РАКИЯ?Първоначално написано от MrUndaztood
Тя нормална ли е? Всъщност чела съм ти темите и до колкото помня-не е.![]()
Имам един приятел, много добър приятел ми е.Има бенка на гърба поне 5см.. ако не и повече и е широка около 2-3...подута
Аз харесвам бенките, ама зависи какви са. :Д