.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Аз се чудя не толкова на какъв период падат, а на това, че от толкова рано вече ходите по мъките и се пломбирате.
    мен не ме боли, не е болка за умиране... кариесите ми са породени от нездравословно хранене... и на базата на нездравословното ми хранене до сега съм имала само 3 малки

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    MrUndaztood, не съм се смяла никъде.
    Явно съм имала късмет зъболекарката ми да ме насочи още на 6 годишна възраст към флуорните таблетки. Нямам проблеми със зъбите /чукам на дърво/. И нито 1 кариес, нито 1 пломба.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    MrUndaztood, не съм се смяла никъде.
    Явно съм имала късмет зъболекарката ми да ме насочи още на 6 годишна възраст към флуорните таблетки. Нямам проблеми със зъбите /чукам на дърво/. И нито 1 кариес, нито 1 пломба.
    Виж отново първият ред на предишното ми мнение-аз се смея и викам,че не е за смях работта,но просот те разбрах по погрешно

Емииии...какво да се прави,важното е да не става по-зле

Щастлив съм от факта,че от цялата рода аз съм с най-здравите,прави зъби,колкото самохвално да звучи и да чукна на дърво да продължи занапред....Тъй,че всичко е до ген,начин на миене на зъбите и т.н...
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Имаш право на 3 безплатни годишно
    Аз доплащах по 20 лв на моите.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Намери си хубав зъболекар, който си служи с качествени материали.
    Белите пломби държат доста. Онея другите, тъмните за нищо не стават. Отлепят се, отронват се и стоят отвратително. От доста време ги имам(белите пломби), май са около 40-60 лв., но ще те излъжа.
    При моя зъболекар са 60лева като в цената влиза и поставянето им. Много по добре изглеждат от тъмните, които са все едно си ял шоколад до сега, а беличките не се виждат.

Мега фен
    Град
    Earth...
    бахти пичовете
    почнете си миете зъбите
    и няма да имате проблеми

Нямаш ли личен зъболекар? На мен ми взима 20лв. за фотополимерна пломба. Това са най-добрите, дам.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си