- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шибаните пломби
мен не ме боли, не е болка за умиране... кариесите ми са породени от нездравословно хранене... и на базата на нездравословното ми хранене до сега съм имала само 3 малкиПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
MrUndaztood, не съм се смяла никъде.
Явно съм имала късмет зъболекарката ми да ме насочи още на 6 годишна възраст към флуорните таблетки. Нямам проблеми със зъбите /чукам на дърво/. И нито 1 кариес, нито 1 пломба.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Виж отново първият ред на предишното ми мнение-аз се смея и викам,че не е за смях работта,но просот те разбрах по погрешноПървоначално написано от kalpazanka
Емииии...какво да се прави,важното е да не става по-зле
Щастлив съм от факта,че от цялата рода аз съм с най-здравите,прави зъби,колкото самохвално да звучи и да чукна на дърво да продължи занапред....Тъй,че всичко е до ген,начин на миене на зъбите и т.н...
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
бахти пичовете
почнете си миете зъбите
и няма да имате проблеми
Нямаш ли личен зъболекар? На мен ми взима 20лв. за фотополимерна пломба. Това са най-добрите, дам.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...