.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Тема: sex

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    1. От 3 седмици и много го обичаш........ нещо не ми звучи реално. Обичам е много тежка дума и не е това което ти влагаш.
    2. На 15 си и сама казваш, че не се чувстваш готова, какъв извод можеш да си направиш САМА? (Айде ще ти помогна малко - НЕ, НЕ ПРАВИ СЕКС!!! Когато си готова ще знаеш и ще го направиш!)
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Мега фен
    Аз моята като я видях за 1 път много я заобичах и на третата минута бяхме в леглото...

Цитирай Първоначално написано от Jus7DreamBoy
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    ходят от 3 седмици много се обичали на 15 години за каква любов ми говориш? Изчакай 3-4 месеца и ще видиш как ще те зареже, защото не му пускаш. Но иначе много се обичате
    +1
    +++++++++ 1

Благодаря на всички,реших да изчакам.

Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Девствена си, ходите от три седмици.. секс? НЕ!
    Как може просто ей така да загърбвате девствеността си - не знам.. Трябва да е с човек, който наистина обичаш.. доказана любов.. А не няква си връзка..
    ПОДКРЕПЯМ!!!
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Цитирай Първоначално написано от brokeninside13
    3 седмици и вече секс
    Защо се смееш? Има и такива, които след 2-я или 3-я ден правят секс и късат...

Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    Девствена си, ходите от три седмици.. секс? НЕ!
    Как може просто ей така да загърбвате девствеността си - не знам.. Трябва да е с човек, който наистина обичаш.. доказана любов.. А не няква си връзка..

да се чукат децата лошо няма

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от YourPoison
    хаха от 3 седмици сте и вече се обичате ии кво беше още ? ..искаш да праите секс..а защо не изчакаш още малко все пак да разбереш дали той е наистина човека за тебе и дали наистина искаш както казаха и други да загърбиш така девствеността си .. ама ти си решаваш ..моето мнение е недей ! или поне изчакай егати минали са само някакви си 3 седмици : )

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си