- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем с косата
Такаммм...Може да ви се стори малко глупаво но може ли косата да се изправи завинаги???Или поне да премахнем обема??Защото мойта е много обемна а пък не искам да е такава и се харесвам много повече с права....
трайно изправяне;няма 'вечен метод'
и като мине модата на двата изправени косъма,да не съжаляяваш,че си си изтощила косата..
Ами аз за такава опция не съм чувала,но една моя позната искаше същото отииде и си купи преса за 80 лева...с терморегулатор покритие което не изгаря косата и тн...с две думи косата и е права като клечка...а и да го искаш завинаги ...недей може да си проомениш мнението![]()
Иди да тия изтънят, за да не е толкова обемна. Иначе трайно изправяне...
aмии не ако я изтънят ще щръкне .Първоначално написано от Goddess
за това взимаш една преса и всеки ден ше се изправяшш .. красотата изисква жертви
![]()
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
много зависи дали ще щръкне ...моята е изтънена и при изправяне не щръква...щръква когато и я изтънят много ..но както и ти казваш и по нагоре ...изтъняваш и изправяш всеки ден...това еПървоначално написано от lazzza
![]()
![]()
ем не шот' мойта щтръкнаа ии . дам![]()
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
И мойта е чуплива. Ползвам шампоан Глисс Млисс (някфи бози) помага може би незнам, пък и като си поддържаш косата постоянно (фризиор) ии се изправя. Аз първо със сешоар и ако искам после с преса. Пак се начупва, просто такъв ми е корена. Но се изправя![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Първоначално написано от Goddess
"Стилът никога не излиза от мода !!!"