.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Моля за съвет

Здравейте,искам да ви помоля за съвет.
    От доста време харесвам едно момиче даже вече мога да кажа че съм влюбен в нея.Какво да направя за да разбера дали и тя има някакви чуства към мен.
    Излязохме веднъж тя ме заведе на една пеика говорихме си дулго време и обсъждахме разни неща.
    Моля ви кажете ми какво да направя.

Блогодаря ви предварително

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Моля за съвет

Цитирай Първоначално написано от mitafori
    Здравейте,искам да ви помоля за съвет.
    От доста време харесвам едно момиче даже вече мога да кажа че съм влюбен в нея.Какво да направя за да разбера дали и тя има някакви чуства към мен.
    Излязохме веднъж тя ме заведе на една пеика говорихме си дулго време и обсъждахме разни неща.
    Моля ви кажете ми какво да направя.

Блогодаря ви предварително
    Ако ти си си говорил дълго с нея и не си разбрал дали те харесва ние откъде да знаем онбре ?!

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    ами то досега би трябвало да имаш някви впечатления .. .. но все пак може би трябва да прекарате повече време заедно .. да се опознаете .. и после вече ще можеш да разбереш дали и тя те харесва .. успех ..

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    След като сте излизали веднъж и е минало добре .. Защо не я поканиш на втора среща? Сам ще усетиш сигналите й, ние няма да сме там да те ръгнем в ребрата и да ти кажем "Ей, тая те харесва, да знаеш" ..

П.П. Не бързай да й признаваш чувствата си толкова бързо, може да я изплашиш. Изчакай да видиш и нейното отношение, не вярвам след две-три срещи да не ти покаже.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Голям фен Аватара на RaZzer
    Продължете да излизате, говорете си, поддържайте контакт и с времето ще си проличи

Еми излезте пак.. този път ти я заведи на пейка И виж как се държи към теб и след това можеш да й признаеш, че ти харесва.. Виж как ще реагира.. и ако е добре попитай какво мисли за теб .. взаимно ли е не е ли само не прекалявай

Ами излез пак с нея. Заведи я на някое специално място... купи й нещо поискай да си поговорите сериозно обясни й чувствата си и я питай дали и тя не изпитва нещо пак после каквото стане.

Град
    Sofiq Town
    Давай човече! ако не задаваш въпроси няма да получиш отговори нали така?
    Когато спориш се ражда истината някъде там...

1.целуни я и виж дали ще ти отвърне
    2.питай я дали те харесва
    .
    .
    .
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на Hilary_
    Като я питаш ...

Град
    Пловдив
    другият път на пейката на право я награбваш без да питаш без да се чудиш по добър начин да разбереш дали те харесва няма.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си