- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Епилатор-болка!
и аз я обичам болката от епилатора особено по кракатасигурно не съм наред .
незнам то се свиква аз примерно в началото и мен много ме болеше ама вече дори не го усещам /. трайй бабоо за хубустт както е казано по - горе
![]()
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
Права си,права сиПървоначално написано от kalpazanka
![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
mi men ve4e ne boli,za6toto pove4e ot godina se epiliram,a ina4e 4esno da ti kaja parvo s brasna4kata e dobre,da stanat po-redki i sled tova vednaga s epilatora otgore![]()
тфа зависи и много от чуствителноста на кожата... при мене болката е ужасяваща ,30 мин.изтезания ама на другия ден не мислиш тейПървоначално написано от djudjulinkaa
![]()
![]()
![]()
Към епилаторите Braun има торбичка с гел, чиято цел е да намали болката. Има и специални масажиращи приставки към някои епилатори. Иначе не знам... Аз лично свикнах.
Абсолютно те разбирам.. Болката е ужасяваща. Чак ми се ревеше, а успях да епилирам само една мъничка част от крака и се отказах. Прекалено много ме болеше. За това преминах към крем депилаторите (тия на Veet ми харесват за сега най-много
*малко реклама
* ) . Изобщо не боли даже е приятно.
![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
държиш и си мислиш за любимия човекк .надуваш музиката ии .. трайй бабо за хубоост
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
^^ еми не не е от това че са дълги защото си ги махам редовно, но питах сестра ми защото и нея изобщо не я боли и ми каза че може да ме боли ако съм ги махала със самобръсначка преди това ((а аз ги махах защото известно време нямах епилатор))). Иначе от сега нататък ще ги махам даже още 'преди' да са поникналиС епилатор
Не е вярно, от студеното порите се свиват, т.е. така още по-трудно ще се изкарват косъмчетата и ще я боли още повечеПървоначално написано от j_adore2
![]()
боли само първата минута, после ти изтръпва кожата и не усещаш болка. поне при мен е така. а с времето се свиква
Болката при обезкосмяването с епилатор я има първите 3-4 пъти после не се усеща нищо..![]()
на пък изобщо не ми пречи..![]()
аз държа на болка![]()
чак ми е кеф с епилатора![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Първоначално написано от dedencety
Не съм сигурна, ама съм чувала, че колата маска не е особенно здравословна за кожата ти.![]()
Спорд мен си вземи топъл душ преди епилация.Така порите се отварят и космите по-лесно се откъсват с корена.И все пак първоначално ще те боли,а след време няма да усещаш.Както първия път,когато си си скубала веждите.
Да, аз след като се изкъпя ги махамИначе с кола маска, но за лятото на мен ми е неудобна, защото трябва да изчакаш малко да ти пораснат
А за болката пробвай през 3/4 дни след баня да се епилираш
Няма да е толкова болезнено..
именно... първите няколко пъти боли... няма начин... после не прави впечетление изобщо...Първоначално написано от TeenSpirit
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз очаквах, че много повече ще боли...даже ми е приятно на мен![]()
Мисли си за резултата и за тва, че ще мине бързо.
laying on our backs in the grass
sunlight tickles the trees
scatters its seeds on us
like a silver rain
С времето ще претръпнеш.![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Аз нямам епилатор,но веднъж съм пробвала с този на какa ми,който беше съвсем обикновен.Без никакви приставки за охлаждане и обезболяващи глупости...Бахти якото ми беше,сериозно.Изобщо не ме болеше,а даже ми беше приятно.Хах.
И с колата същата работа.
Не може да е чак толкова зле,бе.'Айде давай набързо и не му мисли много.
използвай го след дълъг топъл душ...опъвай си кожата и се изстудявай с нещо дори то да е замразена храна :D
аз мн. исках епилатор , моя приятел ми подари и то някакъв много скъп ...последен модел ала бала ма много ме болеше .Беше много гадно той да ми е подарил най-нов модел а аз да не го ползвам ииии стисках зъби ....на 2-рия път вече болеше по-малко ... то аз сум се епилирала 3 пъти до сега :D де ...
трай малко... или ако ще се моткаш сама и ще си викаш болии викни някоя приятелка да те епилира. А с течение на времето болката намалява. *![]()