.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Пробвай с течна кола маска .. изобщо не боли

Град
    Near To Hell
    Мии с крема на Веет не боли
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    ^ почни с пинсета да ги махаш 8-)

Има да си играе с тея пинсети [знам от опит] реших че ще боли по-малко и айде с пинсетите много време ми отне-около 1 ден без да спирам [е освен да ида до тоалетната,да пия вода и да ям :D ]доста игра беше, но действително не боли толкова... и един съвет от мен както започнеш в началото да ги махаш така го прави винаги, защото кожата ти свиква примерно с епилацията и когато преминеш на кола маска тя се стресира.Така направи една моя приятелка и сега само с дълги панталони ходи [почна с коламаска ама я болеше и реши с епилатор шото си мислеше че не боли и сега космите и растут на вътре,дава куп пари за дерматолози и лекарства, но това е до избор] :P :P :P
    Намерu лu сu момuче чueто uме накрая да не завършва на .JPG ?? hxayaxh ;]

Мега фен Аватара на teenems
    мен ме болеше само 1 път .
    и даже краката по не ме боляха колкото ръцете .
    сега вече не ме болят ,даже ма масажира .
    а освен ако не ги оставяш да стават дълги и да се сгъстяват ,тогава може и да те боли ..

~ ем ще траеш на болката и после мажеш там с някакъв крем за тяло .
    аз така правя ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

аз съм абсолютно по същия начин даже май правих и тема такава. Ама наистина няма спасение и с лед нестава, пробвах. НЗ аз вече посвикнах, епилирам се по-често....А зимата щото не се епилирам и косъмчетата стават дълги, като дойде лятото ги минавам с бръснач и после като израснат мънички и почвам с епилатора да бръмча Абе просто не мисли за болката, при мене действа и си вземи хубав епилатор аз даже и под мишниците се епилирам, ама просто по-често, като израснат малко косъмчета и минавам, иначе наистина е адската болка. Над коляното съшо много боли. Ем дано съм помогнала

Голям фен Аватара на Dollystar
    Спокойно ще свикнеш
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Мацки, отвличайте си вниманието- пуснете си музика от телефона, мп3, слушалките на компютъра. Определено помага! А в най-болезнените моменти пейте /не се тревожете, комшиите чуват само бръмченето на епилатора/!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Мацки, отвличайте си вниманието- пуснете си музика от телефона, мп3, слушалките на компютъра. Определено помага! А в най-болезнените моменти пейте /не се тревожете, комшиите чуват само бръмченето на епилатора/!
    мдам така е както казаха по горе трай бабо за хубост
    п.с. мен адски много ме боли около колената
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мега фен Аватара на teenems
    току що се епилирах и болка не усетих !
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Голям фен Аватара на gret4ety
    Съжалявам че ще те разочаровам, но явно не всички свикват. Аз се епилирам редовно сигурно от 1 година вече и всеки път е страшно мъчение. Аз търпя няма как, обаче много боли.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си