- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Епилатор-болка!
Мии с крема на Веет не боли![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
Първоначално написано от tuzaro
Има да си играе с тея пинсети [знам от опит] реших че ще боли по-малко и айде с пинсетите много време ми отне-около 1 ден без да спирам [е освен да ида до тоалетната,да пия вода и да ям :D ]доста игра беше, но действително не боли толкова... и един съвет от мен както започнеш в началото да ги махаш така го прави винаги, защото кожата ти свиква примерно с епилацията и когато преминеш на кола маска тя се стресира.Така направи една моя приятелка и сега само с дълги панталони ходи [почна с коламаска ама я болеше и реши с епилатор шото си мислеше че не боли и сега космите и растут на вътре,дава куп пари за дерматолози и лекарства, но това е до избор] :P :P :P
Намерu лu сu момuче чueто uме накрая да не завършва на .JPG ?? hxayaxh ;]
мен ме болеше само 1 път .
и даже краката по не ме боляха колкото ръцете .
сега вече не ме болят ,даже ма масажира .![]()
а освен ако не ги оставяш да стават дълги и да се сгъстяват ,тогава може и да те боли ..
~ ем ще траеш на болката и после мажеш там с някакъв крем за тяло .
аз така правя ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
аз съм абсолютно по същия начиндаже май правих и тема такава. Ама наистина няма спасение
и с лед нестава, пробвах. НЗ аз вече посвикнах, епилирам се по-често....А зимата щото не се епилирам и косъмчетата стават дълги, като дойде лятото ги минавам с бръснач и после като израснат мънички и почвам с епилатора да бръмча
Абе просто не мисли за болката, при мене действа
и си вземи хубав епилатор
аз даже и под мишниците се епилирам, ама просто по-често, като израснат малко косъмчета и минавам, иначе наистина е адската болка. Над коляното съшо много боли. Ем дано съм помогнала
![]()
Спокойно ще свикнеш![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Мацки, отвличайте си вниманието- пуснете си музика от телефона, мп3, слушалките на компютъра. Определено помага! А в най-болезнените моменти пейте /не се тревожете, комшиите чуват само бръмченето на епилатора/!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от kalpazanka
мдам така е както казаха по горе трай бабо за хубост
![]()
![]()
![]()
п.с. мен адски много ме боли около колената![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
току що се епилирах и болка не усетих !![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Съжалявам че ще те разочаровам, но явно не всички свикват. Аз се епилирам редовно сигурно от 1 година вече и всеки път е страшно мъчение. Аз търпя няма как, обаче много боли.![]()