- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Епилатор-болка!
Хора помогнете. Адски много ме боли докъто се епилирам. Най-вече краката....кажете някъв начин да не ме боли толкова, защото наистина много ме боли. Докосна го до крака и веднага го махам...Мерси предварително!
И се извинявам ако има такава тема. Потърсих ама ми излиза няма теми/мнения или нещо такова.
Нема начин, ше търпиш![]()
nicolepcd
С лед или студена вода да поизтръпне малко и продължавай.И мен много ме боля в началото но вече почти не се усеща,ще свикнеш![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Ако го изпозваш от скоро няма как да не те боли...
След няколко епилации космите ще изтънеят и няма да усещаш![]()
Опъвай кожата, въпреки че при мен няма много ефект. Особено около коляното бая боли, ама с времето се свиква. Като те заболи - продължаваш. То точно там е цаката - щом те заболи, да продължиш. Така кракът изтръпва и после само гъдел ще усещаш. А ако епилираш бедрото отзад или изобщо самия крак отзад, го вирвай нагоре.По-малко боли.
Преди да мина на епилатор, действах съзнателно с кола маска, за да изтънеят косъмчетата и корените да не са толкова "яки" и след около 3 месеца минах на етап машинка. Преди епилиране си зареждам батерията на мп3-ката, слагам слушалките, волумето на мах и включвам епилатора. Доказан ефект!
mArMaLaDkA, коляното ряпа да яде.Вътрешната страна на бедрата е ужасТ!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
мини ги с бръснач
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
да станат още по-твърди, за да я боли повече ли??Първоначално написано от tuzaro
ее сега красотата изисква жертви.всеки го боли ама трябва да се търпи
мдаПървоначално написано от TeenSpirit
![]()
МазохисткиПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Ммм да. На мен пък болката от епилацията много ми харесва, напомня ми за вкуса на биратаПървоначално написано от MrUndaztood
![]()
Всъщност аз си махам космите с гореща кола маска(за повече болка)
^ почни с пинсета да ги махаш![]()
^Това тренировка за нерви като корабни въжета ли е?![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Докато се епилирах с машинка си опъвах кожата и я притисках възможно най-много, за да не усещам болката. Сега ми влезе малко мозък в главата и се прехвърлих към колата маска-лесно,бързо, боли, но болката е за една четвърт от секундата и е нищо сравнение с 20 минути изтезания с машинка, която ту отстрани, ту скъса накой косъм.
Аз днес се тормозих да ги махам от вътрешната част на бедрата и да ти кажа, КалпазанЧИЦЕ, не болеше чак толкова, колкото около коляното. Там мамата си е ебало. Излязоха ми адските обриви и казах: СТИГА!![]()
Пробвала съм всички методи за обезкосмяване на кракаИ в крайна сметка, съм на кола-маска /ленти/ и без да посещавам козметик!Епилаторът си е същинско мъчение ...
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
нямам достатъчно време и хич не ми се занимава да се правя епилато , пък и така се разкъвявам(не че ми пречи, но трябва да чакам 1 час докато мине)Първоначално написано от tuzaro
Макар, че като си помисля колко време отива в салона с кола маската май се равнява на премето прекарано с пинсета![]()
П.П. за авторката се сетих фото епилацияимаше и някакво друго, но то е доста скъпо...
с епилатора ме болеше само първия път..после някво ужасно гъделичкане
с кола е най-приятно,но няма кой да ги чака,докато пораснат толкова много..
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Значи и двете сме чувствителни душици, ама в различни области.Първоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Боже...разплакахте меПървоначално написано от kalpazanka
![]()
Гледам,държите на болка пък някой "мъж" като ви упражни "домашно насилие" и веднага циврите по медиите![]()
![]()
Епилатора ми се вижда по-безболезнен,от колкото колата маска,тъй като при едното трае ... часове,въпреки че са минути,а другото миг...![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
След няколко използвания на епилатора ще свикнеш на болката.. и няма как ще трябва да търпиш.. просто си мисли, че вече не боли толкова и така всеки следващ път.. Не да те плаша, но има хора които не свикват..незнам защо![]()
MrUndaztood, нали знаеш онази приказка "Като си сложиш сам таралеж в гащите, си казваш "Ох, че ми е хубаво!", а като ти го пъхне някой друг: "Да *бъда с майка ти* "![]()