.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    и аз я обичам болката от епилатора особено по краката сигурно не съм наред . незнам то се свиква аз примерно в началото и мен много ме болеше ама вече дори не го усещам /. трайй бабоо за хубустт както е казано по - горе
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    MrUndaztood, нали знаеш онази приказка "Като си сложиш сам таралеж в гащите, си казваш "Ох, че ми е хубаво!", а като ти го пъхне някой друг: "Да *бъда с майка ти* "
    Права си,права си
    LastFM
    Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!

mi men ve4e ne boli,za6toto pove4e ot godina se epiliram,a ina4e 4esno da ti kaja parvo s brasna4kata e dobre,da stanat po-redki i sled tova vednaga s epilatora otgore

Цитирай Първоначално написано от djudjulinkaa
    След няколко използвания на епилатора ще свикнеш на болката.. и няма как ще трябва да търпиш.. просто си мисли, че вече не боли толкова и така всеки следващ път.. Не да те плаша, но има хора които не свикват..незнам защо
    тфа зависи и много от чуствителноста на кожата... при мене болката е ужасяваща ,30 мин.изтезания ама на другия ден не мислиш тей

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Към епилаторите Braun има торбичка с гел, чиято цел е да намали болката. Има и специални масажиращи приставки към някои епилатори. Иначе не знам... Аз лично свикнах.

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Абсолютно те разбирам.. Болката е ужасяваща . Чак ми се ревеше, а успях да епилирам само една мъничка част от крака и се отказах. Прекалено много ме болеше. За това преминах към крем депилаторите (тия на Veet ми харесват за сега най-много *малко реклама * ) . Изобщо не боли даже е приятно.

Loko Sofia
    Manchester United

държиш и си мислиш за любимия човекк . надуваш музиката ии .. трайй бабо за хубоост
    Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
    надута кифла vs. мазна баница xD (h)

Мен не ме боли от епилатора.Даже първия път като го ползвах не ме болеше.Особено ако косъмчетата са почнали да поникват изобщо не се усеща.Твойте да не са дълги и за това да те боли?

Супер фен Аватара на brokeninside13
    ^^ еми не не е от това че са дълги защото си ги махам редовно, но питах сестра ми защото и нея изобщо не я боли и ми каза че може да ме боли ако съм ги махала със самобръсначка преди това ((а аз ги махах защото известно време нямах епилатор))). Иначе от сега нататък ще ги махам даже още 'преди' да са поникнали С епилатор

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от j_adore2
    С лед или студена вода да поизтръпне малко и продължавай.И мен много ме боля в началото но вече почти не се усеща,ще свикнеш
    Не е вярно, от студеното порите се свиват, т.е. така още по-трудно ще се изкарват косъмчетата и ще я боли още повече

hottie
    Guest
    боли само първата минута, после ти изтръпва кожата и не усещаш болка. поне при мен е така. а с времето се свиква

Болката при обезкосмяването с епилатор я има първите 3-4 пъти после не се усеща нищо..

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    на пък изобщо не ми пречи..
    аз държа на болка
    чак ми е кеф с епилатора
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Ако го изпозваш от скоро няма как да не те боли...
    След няколко епилации космите ще изтънеят и няма да усещаш
    +1

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Абе с кола маска е по-добре от с епилатор нали?
    Аз от доста време се навивам да си взема амаа ;д;д
    иначе с епилатора кофтито е,че усещаш как всяко косъмче
    се откъсва ама от само първите 2-3 минутки ии после
    е като масаж
    ама мого се дразня, ако остане някое косъмче..
    бляя не обичам космичкии ии с пинсета ги махам ако има някое друго останали

Не съм сигурна, ама съм чувала, че колата маска не е особенно здравословна за кожата ти.

Голям фен Аватара на myHeartIsOnlyForYou
    Град
    In Your Heart
    Спорд мен си вземи топъл душ преди епилация.Така порите се отварят и космите по-лесно се откъсват с корена.И все пак първоначално ще те боли,а след време няма да усещаш.Както първия път,когато си си скубала веждите .

Да, аз след като се изкъпя ги махам Иначе с кола маска, но за лятото на мен ми е неудобна, защото трябва да изчакаш малко да ти пораснат А за болката пробвай през 3/4 дни след баня да се епилираш Няма да е толкова болезнено..

Град
    shumen
    Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Ако го изпозваш от скоро няма как да не те боли...
    След няколко епилации космите ще изтънеят и няма да усещаш
    именно... първите няколко пъти боли... няма начин... после не прави впечетление изобщо...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    някъде там...
    Аз очаквах, че много повече ще боли...даже ми е приятно на мен

Мисли си за резултата и за тва, че ще мине бързо.
    laying on our backs in the grass
    sunlight tickles the trees
    scatters its seeds on us
    like a silver rain

С времето ще претръпнеш.
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Аз нямам епилатор,но веднъж съм пробвала с този на какa ми,който беше съвсем обикновен.Без никакви приставки за охлаждане и обезболяващи глупости...Бахти якото ми беше,сериозно.Изобщо не ме болеше,а даже ми беше приятно.Хах.
    И с колата същата работа.
    Не може да е чак толкова зле,бе.'Айде давай набързо и не му мисли много.

използвай го след дълъг топъл душ...опъвай си кожата и се изстудявай с нещо дори то да е замразена храна :D
    аз мн. исках епилатор , моя приятел ми подари и то някакъв много скъп ...последен модел ала бала ма много ме болеше .Беше много гадно той да ми е подарил най-нов модел а аз да не го ползвам ииии стисках зъби ....на 2-рия път вече болеше по-малко ... то аз сум се епилирала 3 пъти до сега :D де ...

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от devi
    ......сравнение с 20 минути изтезания с машинка, която ту отстрани, ту скъса накой косъм.
    Късметлийка си ти с тия 20 мин. , аз се боря 1 час със злобната машинка и наистина половината ми косми не са изскубани, а скъсани - И съм фен на колата!!!

трай малко... или ако ще се моткаш сама и ще си викаш болии викни някоя приятелка да те епилира. А с течение на времето болката намалява. *

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си