- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли имали връзка с пушач,ако вие не пушите?
Реших,че е време да пусна сериозна тема за проучване на общественото мнение сред тийнейджърите.Въпросът е към момчета или момичета,които не пушат.Ако искате се обосновете в темата защо се отговорили с да или не.Моля за сериозни отговори!
Приятна вечер!
Да,не ми пречи ако пуши.![]()
Де`ба ... ако го обичам - БХ дали пуши или не![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Тва кво общо има с връзката?![]()
аз пуша доста, ама гажето ме търпи, иначе много мразя аз като не пуша някой покрай мен да пуши.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аз не пуших.Гаджето пушеше и малко по малко като го гледам всеки път да пали и аз започнах.Явно не ми е пречило особено.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Това, че той е пушач, не ми пречи особено вече 3 години.
бивша тийнейджърка съм
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Нека си пуши, зор ми е![]()
nicolepcd
Пушенето не е по-силен фактор от симпатиите или любовта.Предричам огромна разлика в полза на "да".
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
ебаси тъпата тема,ест. че да щом се обичаме![]()
Огромен подпис!
.; machoka :.
Ако държа толкова малко на момчето,че това да ми пречи,изобщо не бих помислила да ходя с него.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Кво ме бърка мене дали пуши или не .. аз не гледам това ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А кво гледаш-дали е як като скала прилича на Брад Пит,Том КрузПървоначално написано от Hilary_
![]()
Айде по-сериозно,деца.
Първоначално написано от SuNsEt
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Ами да, аз ходя с пушачка и не пуша.![]()
Не ми е никакъв проблем, просто си пуши на прозореца и това е.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Ммм...Ще се нагодя някак.Принципно не ми е приятно да ми отива дима в лицето,въпреки че с пушачи като нашите би трябвало да съм свикнала.Даже това няма да е чак толкова голям проблем като се замисля.
Не знам обаче дали като го попитам "Защо пушиш,в край на сметка?" ще ми даде отговор различен от:
"Не мога да ги спра,вече съм пристарастен"(пф,да бе!Да пуши най-много от 3 години и да чака да станат 30,че да ги спре по-лесно)
"Така съм по-спокоен."-Ти шизофреник ли си какво?
"Помага ми да мисля"-Дай тогава всички да се напушваме преди работа,че да сме по-изобретателни.
Изобщо-шемети,дето се водят по акъла на другите,не виждам с какво биха ме привлекли.Но дори и да стане не бих го карала да спира заради мен или да се държа все едно е малко дете.
Няма да ми е приятно... но пък... трябва да се правят компромиси...
In my dream you are mine, but in my life you are a dream.
Бих ако не пуши близо до мен![]()
Само ако го обичам наистина много иначе не![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Еми да, няма да ми пречи ако тя пуши.
Според мен ако си с човек, който не пуши и се обичате трябва да спреш да го правиш. Дори непушача в двойката да не признава, че не му гот, то наистина не му е гот. А би било много тъпо, да го подучиш и той да пуши.Първоначално написано от MP
И какво толкова не му е гот?Първоначално написано от AceXe
Не, честно, не мога да ви разбера. Няма да е гот, ако влезе в стаята ми и я опуши. Няма да е гот, ако ми издишва дима в лицето. Но ако ми е гадже, се подразбира, че ще се съобразява и няма да го прави. Какъв е проблема тогава?
Това, че тя пуши мен по никакъв начин не ме касае. Това си е неин проблем, тя си е избрала да харчи купища пари за отрова.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
Не мисля, че това е определящ фактор. Да не говорим, че едно 80% от хората, които ме заобикалят, пушат, така че надали ще ми направи впечатление.