.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли имали връзка с пушач,ако вие не пушите?

Гласували
290. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

243 83,79%
  • Не

47 16,21%
Отговор в тема
Страница 2 от 9 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 221
    Град
    В думите на хората ;)
    Аз пафа много здраво и до ся не съм имал проблем точно с тва....

Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Дори непушача в двойката да не признава, че не му гот, то наистина не му е гот.
    И какво толкова не му е гот?

Не, честно, не мога да ви разбера. Няма да е гот, ако влезе в стаята ми и я опуши. Няма да е гот, ако ми издишва дима в лицето. Но ако ми е гадже, се подразбира, че ще се съобразява и няма да го прави. Какъв е проблема тогава?

Това, че тя пуши мен по никакъв начин не ме касае. Това си е неин проблем, тя си е избрала да харчи купища пари за отрова.
    Какво не му е гот ли?!?!?! Изброявам:

1) Миризливи дрехи.

2) Мирилизив дъх.

3) С времето стаята си се умирисва. Тапетите и латекса си поемат миризмата, книгите също. Това разбира се е при по-продължително пушене, но си го има.

4) Харчат се пари за простотии, и в семейства, в които бюджета е общ, това довежда рано или късно до скандали.

5) Много е гадно като не си пушач и дишаш чужд дим. Ти не ми обяснявай, че няма да пушиш пред нея. Ако си активен пушач и цял ден с нея, мислиш ли, че няма да запалиш цигара ?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от golqmumnik
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Кво ме бърка мене дали пуши или не .. аз не гледам това ...
    А кво гледаш-дали е як като скала прилича на Брад Пит,Том Круз
    Айде по-сериозно,деца.
    ... гледам характера

P.S. Том Круз е ужасен ..

ами аз на скоро оставих цигарите от време на време се случва да дръпна някоя и би ми било трудно да нося с пушач защото ще се дразня ако пуши около мен .
    Ако бях истински непушач най вероятно бих поставила много условия като да не пуши пред мен и най - вече да не мирише и да няма вкус на цигари .

Град
    София
    Категорично НЕ.

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен

Не, честно, не мога да ви разбера. Няма да е гот, ако влезе в стаята ми и я опуши. Няма да е гот, ако ми издишва дима в лицето. Но ако ми е гадже, се подразбира, че ще се съобразява и няма да го прави. Какъв е проблема тогава?

Това, че тя пуши мен по никакъв начин не ме касае. Това си е неин проблем, тя си е избрала да харчи купища пари за отрова.

1) Миризливи дрехи.

2) Мирилизив дъх.

3) С времето стаята си се умирисва. Тапетите и латекса си поемат миризмата, книгите също. Това разбира се е при по-продължително пушене, но си го има.

4) Харчат се пари за простотии, и в семейства, в които бюджета е общ, това довежда рано или късно до скандали.

5) Много е гадно като не си пушач и дишаш чужд дим. Ти не ми обяснявай, че няма да пушиш пред нея. Ако си активен пушач и цял ден с нея, мислиш ли, че няма да запалиш цигара ?
    Ами да, аз ходя с пушачка и не пуша.
    Не съм АЗ активния пушач.

1) Не и миришат дрехите.

2) Не и мирише дъха.

3) Не ми пуши в стаята, защото не и давам, а и тя не се натиска да го прави.

4) Да, тук съм съгласен, но така или иначе едва ли това ще е единственото нещо, което няма да искам да си купува.

5) Тя пуши пред мен и, да, сигурно съм вдишал няколко молекули от дима и, но в никакъв случай не е било до степен в която да ме подразни. А лесно може да ме подразни, защото съм алергичен към тютюн. А и тя се съобразява, нито ми издишва в лицето, нито си държи фаса под носа ми. Ако го правеше, нямаше да се разберем, да.

Даже понякога не забелязвам, като пали.

Но сигурно знаеш по-добре от мене дали ми е гот или ми е все тая...
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Град
    В думите на хората ;)

1) Миризливи дрехи.

2) Мирилизив дъх.

1) Господ е създал парфюм и дезедорант....
    2) Господ е създал и дъвките...
    3) Господ е създал прозорци и тераси ... ако не е приятно на човека излизам навън
    4) Зависи колко изкарвап какво пушиш и колко....
    5)Виж 3-та точка....

П.П. Малко компромиси може да се направят закадето няма друга алтерантива ... примерно ако нямаш прозорци ше търпиш стига човека с който си да си струва....

Супер фен
    Пуша много рядко,а приятеля ми пуши всеки ден - прави си изводите
    Обичам те <3 !!!

Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1

1) Миризливи дрехи.

2) Мирилизив дъх.

1) Господ е създал парфюм и дезедорант....
    2) Господ е създал и дъвките...
    3) Господ е създал прозорци и тераси ... ако не е приятно на човека излизам навън
    4) Зависи колко изкарвап какво пушиш и колко....
    5)Виж 3-та точка....

П.П. Малко компромиси може да се направят закадето няма друга алтерантива ... примерно ако нямаш прозорци ше търпиш стига човека с който си да си струва....
    Тераси и прозорци друг път... Аз ли не знам какво е да имаш пушач в семейството и какъв е ефекта от това. Ем, че не пуши тежки цигари, няколко години и всичко мирише на цигари.

Колкото до парфюма... Е да, заедно с цигарите ще трошиме пари и за тонове парфюм да го скрием.

Говорим за нормална двойка, а не баровска или царско семейство, така че парите в повечето случаи имат значение.

Като седнете на маса и ти се пуши?! Ще станеш на прозореца или ще си запалиш на масата?!

Компромиси? Начи на човека му се налага да ми търпи вредните навици само защото го привличам така ли? Ами ако и ти го харесваш този човек смяташ ли, че трябва да му създаваш такъв дискомфорт. Ако не пушиш - здраве за теб и за нея. Ако пушиш - вредиш и на двамата. Е дали не е по-добре да се съобразиш с непушача, отколкото с пушача ?

Град
    В думите на хората ;)
    Ако ми е важна и ми го посика ще се съобразя ест.... между другото и майка ми и баща ми и аз пушим супер мн....у нас не мерише на цигари поне по преценка на брат ми и други роднини нешушачи... така чееее....аи сиктир Колкото до парите пак повтарям важното е да има мярка ... (Един дезедорант Адидас е 6-7 лева ... не е мн нали? ...) А ако седна на масата и ми се пуши и знам че на нея не и е приятно ще отидна на прозореца (не искам да се хваля ама в повечето стаи имаме от тия новите баровски прозорци дето се отварят !!! )

В заключвение ако тя ме цени и съм важен за нея няма да има проблеми с компромисите както и аз не бих имал....

Това въобще не ми пречи. Наистина понякога ме дразни, но все пак аз не мога да казвам какво да прави или какво да не прави. Личен избор.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Не ми пречи, но ако приятелят ми пуши това определено няма да е в плюс.
    I told you why, I'm a stranger inside..
    I told you why, why the palm of my hands are closing..

Ако ми е важна и ми го посика ще се съобразя ест.... между другото и майка ми и баща ми и аз пушим супер мн....у нас не мерише на цигари поне по преценка на брат ми и други роднини нешушачи... така чееее....аи сиктир Колкото до парите пак повтарям важното е да има мярка ... (Един дезедорант Адидас е 6-7 лева ... не е мн нали? ...) А ако седна на масата и ми се пуши и знам че на нея не и е приятно ще отидна на прозореца (не искам да се хваля ама в повечето стаи имаме от тия новите баровски прозорци дето се отварят !!! )

В заключвение ако тя ме цени и съм важен за нея няма да има проблеми с компромисите както и аз не бих имал....
    Сарказма с който се опитваш да ми изопачаваш думите е неуместен.

Не знам при вас какво мирише и какво не, но всеки човек с който се срещам познавам на момента дали е пушач или не. Точно дезодорантите да те светна допълват с миризма, но не редуцират такава. Т.е. ако се напръскаш с един евтин Адидас, просто ще миришеш и на двете. Хората с тъпо обоняние може и да не усетят миризмата на цигари де... Това, че тук-таме в някои домове не се усеща, не значи, че принципно не се умирисват стаите. В повечето случаи се умирисва всичко.

Град
    В думите на хората ;)
    Ти като се срещнеш с някой дрегер ли му даваш ???

Явно просто не си срещнала човек който да си струва един компромис....

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Е дали не е по-добре да се съобразиш с непушача, отколкото с пушача ?
    Разбира се, че е така. Но ако не се съобразява с мен, се изключва възможността да е МОЕ гадже, защото не ходя с нагли селски пачи.

Но под съобразяване се има предвид избягване на действия, които ми ПРЕЧАТ. Самия факт, че пуши, не ми пречи, засяга само нея и е въпрос на личен избор.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

Не му давам дрегер, просто се усеща по миризмата. Лека е, но е достатъчно да се усети ако се заседим няколко минути.

Май имаме различни схващания за компромис... Представи си, че аз и ти живеем заедно. Защо аз трябва да направя компромис като търпя нещо, което не ми е приятно, а ти да не направиш компромиса просто да не правиш това, което ми е неприятно. Колкото и да избягваш пушенето пред партньора, ако си активен пушач, не можеш вечно да го избягваш.

Сарказма с който се опитваш да ми изопачаваш думите е неуместен.

Не знам при вас какво мирише и какво не, но всеки човек с който се срещам познавам на момента дали е пушач или не. Точно дезодорантите да те светна допълват с миризма, но не редуцират такава. Т.е. ако се напръскаш с един евтин Адидас, просто ще миришеш и на двете. Хората с тъпо обоняние може и да не усетят миризмата на цигари де... Това, че тук-таме в някои домове не се усеща, не значи, че принципно не се умирисват стаите. В повечето случаи се умирисва всичко.
    така като пушиш няма да си завираш циграта в дрехите та да се усмърдят толкова много . Второ след цигара ако си миеш ръцете и сложиш една дъвка в устата без никакъв парфюм никой няма да разбере че си пушил . Главно ръката ти мирише защото с нея си държал цигарата . Отделно ако си с непушачи нищо не ти пречи да отидеш на прозореца или на балкона да изпушиш една цигара да отидеш да си измиеш ръцете и да върнеш . Ако си в заведение ще попиташ ако нямат нищо против една цигара можеш да си позволиш ако има против ще стискаш като излезете навън ще си запалиш . За парите зависи какво и колко пушиш има хора които пушат по 3 кутии на ден и такива които пушат по 1 на седмица ,но щом някой дава пари за цигари значи може да си го позволи и проблема си е негов как се справя с финансите

Град
    В думите на хората ;)

Не му давам дрегер, просто се усеща по миризмата. Лека е, но е достатъчно да се усети ако се заседим няколко минути.

Май имаме различни схващания за компромис... Представи си, че аз и ти живеем заедно. Защо аз трябва да направя компромис като търпя нещо, което не ми е приятно, а ти да не направиш компромиса просто да не правиш това, което ми е неприятно. Колкото и да избягваш пушенето пред партньора, ако си активен пушач, не можеш вечно да го избягваш.
    Ти и аз едвали ще заживеем заедно защото няма да преглътнеш факта че пуша.... тоест не ме обичаш достатъчно че да го преглътнеш...
    Ако те обичам или си ми важна и както искаш го наречи и ме помолиш да не пуша пред теб или да не пуша вкъщи няма .... не съм чак па толкова закоравял че да не устискам 1-2 часа....

Ти и аз едвали ще заживеем заедно защото няма да преглътнеш факта че пуша.... тоест не ме обичаш достатъчно че да го преглътнеш...
    Ако те обичам или си ми важна и както искаш го наречи и ме помолиш да не пуша пред теб или да не пуша вкъщи няма .... не съм чак па толкова закоравял че да не устискам 1-2 часа....
    Да те светна, че не съм жена и го казвам примерно. И второ съгласен съм... Не се бях замислил, че цигарите може да ме откажат предварително да живея с теб...

Само 1-2 часа ли издържаш?

@djuki толко пушачи познавам... Пред вас адвоката ше си изгуби работата. Опре ли до цигари всички пушачи много умело и убедително извъртате така нещата, че излизате направо като най-праведните... Не ми се спори

Град
    В думите на хората ;)
    ^ примерно казвам че ще издържа 1-2 часа доакто намеря тераса / излезнем извън киното / спреме колата и така нататък....

AceXe все пак който иска не пуши който искаш пуши. Всички знаем какви са вредите от това. Все пак един пушач за да спре цигарите си е трудно а неговата половинка (непушач) може да му помогне . Ще започне леко по леко да го пришпорва да не пуши там и там и там ... също така трябва да бъде с него и да замества циграта. Повече пушичи задължително трябва да пушат когато са ядосани ако когато твоята половинка е ядосана и ти си с нея/ него и го успокоиш той няма да посегне към цигарата и така рано или късно всички ще са здрави и доволни . Ако някой иска винаги има начин просто трябва да се помисли и поговори на темата . Но заслужава ли си да изпуснеш страхотен човек заради един кофти навик ?!

Цитирай Първоначално написано от djuki
    AceXe все пак който иска не пуши който искаш пуши. Всички знаем какви са вредите от това. Все пак един пушач за да спре цигарите си е трудно а неговата половинка (непушач) може да му помогне . Ще започне леко по леко да го пришпорва да не пуши там и там и там ... също така трябва да бъде с него и да замества циграта. Повече пушичи задължително трябва да пушат когато са ядосани ако когато твоята половинка е ядосана и ти си с нея/ него и го успокоиш той няма да посегне към цигарата и така рано или късно всички ще са здрави и доволни . Ако някой иска винаги има начин просто трябва да се помисли и поговори на темата . Но заслужава ли си да изпуснеш страхотен човек заради един кофти навик ?!
    Това за нервите не ми го обяснявай. Това е чисто психическо внушение. Нарича се плацебо ефект. И за него не са ти нужни цигари. Пушил съм и знам много добре как влияят цигарите. И пак ми става интересно защо някой избира да си харчи парите да се трови, вместо да ги похарчи да кажем за карта за плуване или фитнес...

Град
    В думите на хората ;)
    А ако не иска да спре????

А ако не иска да спре????

ами поне според мен не трябва да има нормален човек които да иска да си дава парите за глупости и да си трови организма . Като не иска няма да ги спира ... аз пресъздадох една ситуация която при мен стана и онзи човек не искаше да спре да пуши попришпорих го малко подадох му ръка и спря , но дори и да не беше това нямаше да ми пречи !

AceXe да така е , човек си втълпява че цигарата помага , че успокоява. Но ако видиш че има и друго неща което може да направи същото и ако имаш малко мозък в главата си ще видиш че по добре да поговориш с някой отколкото да си тровиш организма .

Град
    В думите на хората ;)
    Да спра да правя нещо без да искам няма да се случи никога
    Компромис мога да направя но никой неможе да ме промени
    Тва си е факт той е искал да ги спре по принцип хората не обичат когато някой ги кара да се применят....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си