.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли имали връзка с пушач,ако вие не пушите?

Гласували
290. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

243 83,79%
  • Не

47 16,21%
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 221
    Цитирай Първоначално написано от djuki
    Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    AceXe все пак който иска не пуши който искаш пуши. Всички знаем какви са вредите от това. Все пак един пушач за да спре цигарите си е трудно а неговата половинка (непушач) може да му помогне . Ще започне леко по леко да го пришпорва да не пуши там и там и там ... също така трябва да бъде с него и да замества циграта. Повече пушичи задължително трябва да пушат когато са ядосани ако когато твоята половинка е ядосана и ти си с нея/ него и го успокоиш той няма да посегне към цигарата и така рано или късно всички ще са здрави и доволни . Ако някой иска винаги има начин просто трябва да се помисли и поговори на темата . Но заслужава ли си да изпуснеш страхотен човек заради един кофти навик ?!
    А ако не иска да спре????

ами поне според мен не трябва да има нормален човек които да иска да си дава парите за глупости и да си трови организма . Като не иска няма да ги спира ... аз пресъздадох една ситуация която при мен стана и онзи човек не искаше да спре да пуши попришпорих го малко подадох му ръка и спря , но дори и да не беше това нямаше да ми пречи !

AceXe да така е , човек си втълпява че цигарата помага , че успокоява. Но ако видиш че има и друго неща което може да направи същото и ако имаш малко мозък в главата си ще видиш че по добре да поговориш с някой отколкото да си тровиш организма .
    Е за същото говоря и аз. Просто около мен има няколко двойки и ги наблюдавам. Проблема с цигарите при тях е голям и в повечето случаи не се стига до компромис. Затова го казвам, защото знам, че не са толкова много хората, които реално се съобразяват за пушенето с половинките си.

Да спра да правя нещо без да искам няма да се случи никога
    Компромис мога да направя но никой неможе да ме промени
    Тва си е факт той е искал да ги спре по принцип хората не обичат когато някой ги кара да се применят....
    ако се хванеш здраво можеш да накараш някой да направи нещо без самия той да разбере бавничко но става

Да спра да правя нещо без да искам няма да се случи никога
    Компромис мога да направя но никой неможе да ме промени
    Тва си е факт той е искал да ги спре по принцип хората не обичат когато някой ги кара да се применят....
    ако се хванеш здраво можеш да накараш някой да направи нещо без самия той да разбере бавничко но става
    И тук съм съгласен. Между другото майка ми, която здраво си пушеше я отказах като бях по-малък. С много зор, ама я отказах. Друг е въпроса, че сега три години по-късно отново хвана цигарата. Но и вече го оставям на нейния си избор. Тя осъзнава какво прави. Яд ме е, защото трудно ги отказа, а сега от инат пак ги почна...

Град
    В думите на хората ;)
    Въпросът е в това иска ли този човек да спре или ти искаш....защото ако само ти искаш е малко подло да се опитваш да го промениш....

Майка ми е активен пушач от 20 години, имах приятел год и половина, също активен пушач, но не ми е пречило особено.Никога не съм го юркала да ги спира - това е въпрос на личен избор. Това е неговото решение!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    лично за мен няма такова значенние,ако момчето е пушач,понеже съм обграденя от такива и съм свикнала с цигарения дим...има обаче хора,който не го понасят

Въпросът е в това иска ли този човек да спре или ти искаш....защото ако само ти искаш е малко подло да се опитваш да го промениш....
    Всъщност защо да е подло. Ако човека не се усеща, защо да е подло. Нима това е в негова вреда? Дори да е подло го отказвам от вреден навик. Колкото до това, чии е избора. Аз майка ми я познавам по-добре дори отколкото баща ми я познава. Като бях малък не осъзнавах нещата така, както сега затова и сега не я карам да спира. Тя знае, че аз съм против, защото знам причините, поради които започна. Но й казах, че тя трябва сама да ги откаже, за да не ги започне отново. Да изгради волята. А не сега да й помогна отново да ги откаже и след някои друг месец пак да ги почне.

Цитирай Първоначално написано от AceXe
    Всъщност защо да е подло. Ако човека не се усеща, защо да е подло. Нима това е в негова вреда? Дори да е подло го отказвам от вреден навик. Колкото до това, чии е избора. Аз майка ми я познавам по-добре дори отколкото баща ми я познава. Като бях малък не осъзнавах нещата така, както сега затова и сега не я карам да спира. Тя знае, че аз съм против, защото знам причините, поради които започна. Но й казах, че тя трябва сама да ги откаже, за да не ги започне отново. Да изгради волята. А не сега да й помогна отново да ги откаже и след някои друг месец пак да ги почне.
    може да е малко подло ... но ти го правиш за негово добро ! Това е човек , на който много държиш и няма да го оставиш да си съсипва живота защо да не му помогнеш . Ако веднъж ги спре и оцени колко вредни са на дали сам ще посегне пак към тях.

Цитирай Първоначално написано от AceXe
    може да е малко подло ... но ти го правиш за негово добро ! Това е човек , на който много държиш и няма да го оставиш да си съсипва живота защо да не му помогнеш . Ако веднъж ги спре и оцени колко вредни са на дали сам ще посегне пак към тях.
    Тъпото е, че ги оценява, знае, че са вредни и въпреки това... Проблема на цигарите е, че ако вредата на момента изникваше, бизнеса щеше отдавна да е замрял...

Голям фен
    Град
    Лондон
    Аз не пуша,но родителите ми и всички около мен пушат и съм свикнала,така че въобще това не може да ми попречи да бъда с някой.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Да, кво толко? Но ест предпочитам непушачите.
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    И сега какво излиза .. Трябва да си намеря някой, който да ме отказва от цигарите ?!
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    НЕ! Това е нещо, с което не мога да направя компромис. Ненавиждам цигарения дим. Особено ме дразни, ако при видимо преобладаващ процент непушачи, някой запали без да попита дали другите имат против. Грозно ми е, вредно е, мразя миризмата, дима, жълтите пръсти и зъби. У дома не се пуши и не съм свикнала. Ненавиждам пушенето.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    Да,не ми пречи ако пуши.
    Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш

мии аз не пуша и бих тръгнала с не пушач .. Не ми пречии

Повече от фен Аватара на anSsito
    Град
    Русе
    Да, не ми пречи. Дори чесно да кажа - май ме привличат пушачите А аз съм непушач..
    Иначе ако трябва да отделям такова внимание на това дали е пушач - то трябва да съм много издребняла.. Иначе какво харесвам го, ама той пуши и трябва да го отказвам от цигарите или да го зарежа? Надали - това си е негов избор.. Нека си пуши момчето
    "Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."

Айда Скот Тейлър

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Бих тръгнала с пушач, цигарите изобщо не ми пречат.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на Sladurchoo
    Град
    Бургас
    не е проблем да пуши .. то тва не е толкова важно ..

Супер фен Аватара на sladkalady
    На мен не ми пречи.Аз съм ходила с пушач..
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не пуша,но честно казано не ми пречи,когато около мен има пушачи Единственото,което изисквам от тях е димът им да не идва в лицето ми
    Извод:Естествено,че бих имала връзка с пушач Сегашния ми приятел е пушач,но това не ми пречи (е случва се от време на време да му кажа "Котеее нали щеше да ги отказваш тия цигари ...?!" ама той си е виновен ... да не ми беше казвал,че иска да ги отказва )
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    София
    Абсолютно съм съгласен с krem4eto..Цигареният дим е отвратителен и вреден.Никога не бих тръгнал с пушачка.

Супер фен
    Да.. мен не ме бърка толкова това

Голям фен
    Ще и дам бг пура ако толкова иска да пушу

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не би ми пречело, не това е най-важното в една връзка, дали сте пушачи или не

Всъщност за един непушач може да се окаже доста стресиращо да бъде с пушач, особено ако очите или гърлото му са чувствителни към дима, никак не е приятно. Но винаги може да се намери компромис. Например пупача, да не пупи пред непушача, не е толкова трудно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си