- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли имали връзка с пушач,ако вие не пушите?
Е за същото говоря и аз. Просто около мен има няколко двойки и ги наблюдавам. Проблема с цигарите при тях е голям и в повечето случаи не се стига до компромис. Затова го казвам, защото знам, че не са толкова много хората, които реално се съобразяват за пушенето с половинките си.Първоначално написано от djuki
ако се хванеш здраво можеш да накараш някой да направи нещо без самия той да разбереПървоначално написано от got2Bthe1
бавничко но става
![]()
И тук съм съгласен. Между другото майка ми, която здраво си пушеше я отказах като бях по-малък. С много зор, ама я отказах. Друг е въпроса, че сега три години по-късно отново хвана цигарата. Но и вече го оставям на нейния си избор. Тя осъзнава какво прави. Яд ме е, защото трудно ги отказа, а сега от инат пак ги почна...Първоначално написано от djuki
Въпросът е в това иска ли този човек да спре или ти искаш....защото ако само ти искаш е малко подло да се опитваш да го промениш....
Майка ми е активен пушач от 20 години, имах приятел год и половина, също активен пушач, но не ми е пречило особено.Никога не съм го юркала да ги спира - това е въпрос на личен избор. Това е неговото решение!![]()
лично за мен няма такова значенние,ако момчето е пушач,понеже съм обграденя от такива и съм свикнала с цигарения дим...има обаче хора,който не го понасят![]()
Всъщност защо да е подло. Ако човека не се усеща, защо да е подло. Нима това е в негова вреда? Дори да е подло го отказвам от вреден навик. Колкото до това, чии е избора. Аз майка ми я познавам по-добре дори отколкото баща ми я познава. Като бях малък не осъзнавах нещата така, както сега затова и сега не я карам да спира. Тя знае, че аз съм против, защото знам причините, поради които започна. Но й казах, че тя трябва сама да ги откаже, за да не ги започне отново. Да изгради волята. А не сега да й помогна отново да ги откаже и след някои друг месец пак да ги почне.Първоначално написано от got2Bthe1
може да е малко подло ... но ти го правиш за негово добро ! Това е човек , на който много държиш и няма да го оставиш да си съсипва живота защо да не му помогнеш . Ако веднъж ги спре и оцени колко вредни са на дали сам ще посегне пак към тях.Първоначално написано от AceXe
Тъпото е, че ги оценява, знае, че са вредни и въпреки това... Проблема на цигарите е, че ако вредата на момента изникваше, бизнеса щеше отдавна да е замрял...Първоначално написано от djuki
Да, кво толко? Но ест предпочитам непушачите.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
И сега какво излиза .. Трябва да си намеря някой, който да ме отказва от цигарите ?!![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
НЕ! Това е нещо, с което не мога да направя компромис. Ненавиждам цигарения дим. Особено ме дразни, ако при видимо преобладаващ процент непушачи, някой запали без да попита дали другите имат против. Грозно ми е, вредно е, мразя миризмата, дима, жълтите пръсти и зъби. У дома не се пуши и не съм свикнала. Ненавиждам пушенето.
Първоначално написано от SuNsEt
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
мии аз не пуша и бих тръгнала с не пушач .. Не ми пречии![]()
Да, не ми пречи. Дори чесно да кажа - май ме привличат пушачитеА аз съм непушач..
Иначе ако трябва да отделям такова внимание на това дали е пушач - то трябва да съм много издребняла..Иначе какво харесвам го, ама той пуши и трябва да го отказвам от цигарите или да го зарежа? Надали - това си е негов избор.. Нека си пуши момчето
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
не е проблем да пуши .. то тва не е толкова важно ..![]()
![]()
На мен не ми пречи.Аз съм ходила с пушач..
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Не пуша,но честно казано не ми пречи,когато около мен има пушачиЕдинственото,което изисквам от тях е димът им да не идва в лицето ми
Извод:Естествено,че бих имала връзка с пушачСегашния ми приятел е пушач,но това не ми пречи
(е случва се от време на време да му кажа "Котеее нали щеше да ги отказваш тия цигари ...?!" ама той си е виновен ... да не ми беше казвал,че иска да ги отказва
![]()
)
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Абсолютно съм съгласен с krem4eto..Цигареният дим е отвратителен и вреден.Никога не бих тръгнал с пушачка.
Да.. мен не ме бърка толкова това![]()
Ще и дам бг пура ако толкова иска да пушу
Не би ми пречело, не това е най-важното в една връзка, дали сте пушачи или не![]()
Всъщност за един непушач може да се окаже доста стресиращо да бъде с пушач, особено ако очите или гърлото му са чувствителни към дима, никак не е приятно. Но винаги може да се намери компромис. Например пупача, да не пупи пред непушача, не е толкова трудно.