- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли имали връзка с пушач,ако вие не пушите?
Да,бих ходила с пушач.Но ще ми е по-добре ако не пуши пред мен.
аз не пуша и мен би ми пречило,нали знаете "Пушенето вреди на вас и на ДРУГИТЕ ОКОЛО ВАС"![]()
Аз не пуша, той-даима някакви опити да ги спре заради мен, все пак си пречат... дима е гаден
нооо си остава с опитите, като опитам да помогна се сърди
и се отказах.
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
да, защо да не тръгна... и аз пуша (от време на време, мн рядко, ама все пак се случва да запаля 1 цигара на 3 месеца...) не би ми пречило... толкова мн хора около мен пушат и ми се налага да им дишам дима, че това няма да ме притесни изобщо... щом се обичаме, всичко ще е ок
Твърдо НЕ ! Много се дразня като видя някое хубаво момиче да пуши .![]()
Е да, бих имала. Дори сегашната ми връзка е с пушач и то активен, но това не ми пречиТой толкова много се съобразява с мен и държи цигарата на километри...
![]()
Бих имала и съм имала и даже в момента имами защо не?! Аз принципно не пуша, но не виждам причина да се отказвам от човека, който обичам (примерно) само защото си има няк'ви пороци там. Естествено съм се опитвала да ги накарам да ги спрат или поне понамалят, но в повечето случаи не действа, защото се стига до излишни караници и т.н., пък на човек по едно време му омръзва да спори на една и съща тема. Не е приятно.
Единственото ми, така да се каже, изискване е да не пуши когато е с мен или поне да се ограничава в количеството
![]()
аз не пуша поне не цигарии предпочитам да съм с момиче което също не пуши едно че не искам да ме трови друго че след цигара и моментална целувка малко гадно (поне според мен) но като цяло не ми е някакъв критерии при който ако всичко останало е 6 заради едните цигари да тегля чертата на някоя
![]()
Пушенетоо е найй малкияя проблемм .. тойй си решаваа каквоо даа правии ..![]()
Аз не пуша - той пуши.
Хич не ми пречи.
глупав въпрос.
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Бих така да се каже ходила с пушач.. Не мисля, че точно това би ме спрялоАко прекалява с алкохола много често или пуши трева, използва наркотици и такива неща не бих била с него.. но цигарите не са ми такава пречка
![]()
Аз не пуша и съм имала приятели пушачи.Не цигареният дим около хората ги определя за подходящи или неподходящи![]()
Бих ходила![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ами за мен ... няма нш лошо ако единя пуши а др не пуши.
аз пуша а приятеля ми не той няма нш против немисля че ако 2-ма се обичат това би имало някакво значение.
Защо не... пушенето не го прави по-лош човек. Освен това аз съм пушачка![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
на мен лично не ми пречи![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
и аз мисля такаПървоначално написано от NightSky
![]()
Не ми пречи щом вече 1 година и 8 месеца съм с него.Нито съм пропушила нито ми пречи![]()
Прави сте.Първоначално написано от mim4ety_sara
![]()
Бъди себе си, има достатъчно други хора [!]
не пуша
и не бих
Чувал съм момичета да обясняват как никога не биха имали връзка с пушачи - по-голяма простотия не съм чувал
Една приятелка пък твърдеше, че външният вид е толкова важен, че няма начин да има нещо общо с мъж, по-тежък от около 75-80 кг и от месеци е влюбена в един младеж, който тежи 110 кг, така че без никакви такива заричаници![]()
На 24 съм и с това не мога да направя компромис. Как да не е важно? Това е най-малкото навик, който дразни непушачите. Това са пари на вятъра буквално. Това е отрова за организма. Същото е както не бих ходила с алкохолик, наркоман или пристрастен към хазарта. Това е порок, с който не искам да имам общо. Не бих могла да целуна момче, което е пушило. 1 път съм го правила и беше невероятно гадно, а цигарата беше угасена преди часове...Кое тогава е важно? За мен външният вид не е, но условията са ми да не е пушач, наркоман, пияница, пристрастен към хазарта, женкар и да няма мустаци....Последното е леко повърхностно,но просто мразя. Това са доста по-важни неща от това дали е 70 кила, дали е 180 см и има ли сини очи...Ако пуши едва ли бих се влюбила в него, защото едва ли бихме прекарали повече от 2-3 часа заедно.
Абсолютно същото е мнението ми по въпроса.Първоначално написано от krem4et0
Родителите ми пушат и просто се изнасям, не от стаята, ами от етажа, като видя, че припалват.Много го мразя това нещо, даже с най - добрият ми приятел се поотдалечихме защото той пропуши. За мен това е важно.
Не бих се влюбила в пушач.