- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли имали връзка с пушач,ако вие не пушите?
да случвало ми се е и + това всеки има право на личен избор
не,не бих
(пуша)
п.п само един прави изключение![]()
ВСИЧКИ ПУШАЧИ ДА УМРАТ!!!
едва ли, мисълта за целувки с някой пушач :/
Ужасно много мразя когато някой пуши около мен.. Той го съзнава и пред мен до колкото може.. се въздържа да го прави.
На същото мнение бях и аз, ноо сърцето не пита в какъв да се влюбиш за съжаление.. ;дНе бих се влюбила в пушач.
Да, защо да не![]()
егати тъпия въпрос, честноестествено, че да.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Въпроса не е тъп, защото много непушачи имат нетърпимост към цигарите и обратно има пушачи, които за нищо няма да се откажат. Тогава какво правиме ?Първоначално написано от sladur4etyYy
Принципно пуша, но ако не пушех - нямаше да се задявам на пушачки.
Първоначално написано от Nakadah
Ами да,защо не..
Вече ако поколението тръгва да си харесва,човек,който не пуши , не пие.. ии със всичките си претенции да е красив ..мил .. нз си къв и т.н ..никога няма да намери // така че не виждам пушенето за проблем .. ; ))))
Аз пък не бих тръгнала с пушачСигурно не би ми вредял толкова физически,но със сигурност ще ме натоварва много психически с пушенето си...така,че бих го скъсала в подобен случай на секундата.
Ти ще кажеш, че няма такива хора... Знаеш ли колко хора познавам, които не пушат и не пият и са готини. И момичеа и момчета има таквиа. Аз също нито пуша, нито пия.Първоначално написано от InloveAgain
Може да са готини за теб ..ама ти не мислиш като всички останали ..Първоначално написано от AceXe
![]()
Не ми пречи, в смисъл пречи ми, но ще го преживея. Ходила съм с пушач и една от най- добрите ми приятелки е пушачка и съм свикнала
Тая тема е пълна със сериозност... хвани си един пушач, после един непушач и виж. За мен лично няма зна4ение![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
естественозащо не??
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Първоначално написано от Nakadah
по принцип имам алергия и не пуша но нямам нищо на против![]()
Ако държа на него цигарите са най-малкия ми проблем![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
бих имала давсеки си има кофти навици....
![]()
![]()