- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли имали връзка с пушач,ако вие не пушите?
откога избраш човека до себе си по това дали е пушач или не ?!
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
ЗГЪНЕТЕ БЕ СКАПАНИ ПУШАЧИ!!!
Ако се ебе хубаво, ми е през оная работа дали пуши![]()
Бъзик е, ама тц, не ми пречи. Повечето хора, с които се срещам са комини, свикнала съм
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Да,естествено.Аз не пуша,обаче не би ме спряло да бъда с едно момче само защото пуши.Дразни ме,но това не е причина да не бъда с него.Глупаво е![]()
Нямам нищо против, ако момчето пуши! Ако го харесвам и пуши, голяма работа всеки си има недостатъци. Избора дали да пуши си е негов.Не сме женени, че да му казвам "Недей да пушиш пред мен!"
Първоначално написано от Nakadah
Стига пък ти! Не се ли осъзнаваш, че ставаш смешен. Може и да е безмислено да се пуши, но още по-безмислено е да го кажеш...Първоначално написано от Nakadah
Против съм по принцип,но не изпадам и в чак такива състояния като тебе...![]()
Не ми пречат цигарите .
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
ДА.Що пък не това,че пуши не означава,че не е добър и готин.
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Да, бих имал връзка с момиче което пуши. Аз не пуша.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не пуши, пие по-малко от мен, не ходи по жени, не се дрогира. На всичкото отгоре е добър, спокоен, мил, работлив и отговорен....Да знам да си го пазя, че явно друг такъв няма!!!Първоначално написано от InloveAgain
Стига с тези обобщения. Познавам много момчета, които не пушат, не пият, не се дрогират и не изневеряват.
Да защо не ,знам че е лош навик и ще го преодолея ..![]()
Всичките ми приятелки са пушили, а аз съм твърдо против цигарите, защото съм спортист до мозъка на костите си. Не ми пречиПървоначално написано от golqmumnik
Аз не пуша, пък съм ходила с пушач ... Щом се харесваме няма проблем.
Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}
аз не пуша и ходя с момиче дето пуши... да се обосновем защо ... сигурно от любов...Първоначално написано от golqmumnik
![]()
Аз не пуша,но като се замисля, до сега съм ходила само с пушачи.Не ми е пречило тогава, не мисля че ще ми пречи и сега. Иначе мнението ми за цигарите е доста отрицателно, но всеки на този свят има собствен избор и решава сам какво да прави.
![]()
100 години всяка нощ валеше
като бебе ти до мене спеше..
100 години време ни делеше
колко малко ти до мене беше.... ;[
Естествено, не виждам какво общо има това дали той пуши с връзката ни...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
На кой изобщо би му пречило. То 1во на 1во ако това в този човек те дразни или не ти харесва значи нямаш истински чувства към него или нея. Когато изпитваш нещо към даден човек харесваш дори недостатъците му !!!![]()
![]()
Пиши с по-малък шрифт, моля
krem4et0
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
мойтооо мило пушии ама и аз покрай него почнах![]()
![]()
нЕвЪзможНо е сЪрцет0 ми дА бъДе раЗбито,зАщоТо никогА нЕ е бИло цЯл0...![]()
и на мен не ми пречи ..
Hip Hop, Rap
,