- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли имали връзка с пушач,ако вие не пушите?
Аз съм хидила с пушач, понеже много го обичах и не смятам, че подобно нещо трябва да бъде пречка м/у нас. Е естествено погрижих се да намали цигарите-все пак за вредни. Аз от както тренирам не съм пушила, но навремето пушех, докато ходех с непушач и не ми се е оплаквал. Е все пак гледах при всяка отворена възможност да си оправя дъха било то с ментови лентички, дъвки или четка и паста за зъби.
ако държа на момчето,с което излизам въобще не ми пука дали пуши(но ако прекалява ще се постарая той да ги намали)![]()
Разбира се, че бих тръгнала с пушач. То ти не избираш в кой да се влюбиш, че да гледаш дали пуши или не.![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Nakadah
няма да ми е приятно ако тя пуши и няма да го крияПървоначално написано от golqmumnik
може да направя някъв компромис, но няма да си променя мнението
бих и съм ходила![]()
не ми пречи а не пуша..
ако го обичам наистина, ще го преодолея, но все пак няма да ми е много приятно да ми мирише на цигарен дим и аз покрай него да се умирисвам
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
еми не ми пречи той да пуши а аз не
все пак гаджето ми пуши но аз не и си го обичам такъв какъвто е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всеки има право на избор... Аз лично бих ходила с пушач, ако не пуша... Все пак аз го харесвам, а по- късно ще го заобичам него- а не пороците му. Може малко да ми е гадно и да ми пречи дима или миризмата, но със всичко се свиква!![]()
не ми пречи , имала съм такива връзки ,, то си зависи от човека .
People who makes us happy are never the people we expect,so when you find someone you've got cherish it!
Не ми пречи по никакъв начин, за самата нея би било по-добре да не пуши, но това си е лично нейно решение и не е мое право да й давам акъл.![]()
Бих имала връзка с момче,което пуши,защото това не ми пречи.Не е важно дали пуши,или не...Аз,ако го обичам истински това няма да ми пречи,но наистина,ако прекалява ще направя нещо по въпроса.![]()
защо трябва да се влияя от това дали пуши или не ?Първоначално написано от Priceless
Е.. аз какво казах ?Първоначално написано от vali00
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Ако е толкова специален и го обичам ще направя компромис!![]()
Как стоите в компания на пушачи, ако не пушите бе, хора. Аз не мога-не мога да дишам, очите ми се зачервяват, повдига ми се от миризмата. Ако няма начин, т.е. външен човек и сте на обществено място, няма как да забраня, въпреки, че тактичният човек и при 1 непушач в компанията, би попитал има ли нещо против да запали. У дома не се пуши. Преди време сестра ми пушеше и го правеше само на терасата. После не исках да я докосвам, защото ми се повдига от миризмата. Може би съм много крайна. С много неща бих направила компромис, но да целувам пушач, да ми смърди на цигари, да ми става лошо покрай него-не, мерси.
Да,не ми пречи![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}